- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
sen de kapalısın demek canım aynen ben de.. ama gözünü seveyim türban deme taktığımız şeye.. dini inanç için taktığımız bu şeyi türban diye öyle iğrençleştirdilerdi sinir oluyoruym..bazıları için türban=gericilik ve siyasi anlam..ne olur sen de türban deme.. eşarp, başörtüsü, yazma, çekibunları de...ben kendime bakmayı severim..özellikle giyim olarak çok özenirim..ama tercihlerim genelde pahalı markalardan yanadır.. evde ben nerdeyse çıplak gezerim desem ayıp olmaz herhalde
çok rahatımdır... hatta zayıfladım mı ilk hedefim mini şort alıp evde giymek..
ben sonradan kapandın canım. esım cok sevıyor dındar bır adamdır kendısı de aılesı ıs cevresı de. cok ıyı bır ınsandır onu mutlu etmek adına basladım ama zorunlu degıldı yanı. zorlandıgım cok zamanlar oldu ama sukur cok ıyıyım sımdı oyle guzel gıyınırım ama asırı makyaj yapan kapalı ınsanları hos karsılamadıgım ıcın oyle agır makyaj yapmam cıldım puruzsuz bebeksı oyuzden gerek de olmuyor zaten. bol gıyerım, dap dar gıyınenlerı sevmıyorum dogru bulmuyorum. hepımız resmımı paylasırız bır gun ama burda paylasmayalım.
ben bılgı ve ınanc anlamında eksık olabılırım oyle demısımdır kusura bakma canım haklısın gercekten.
15tllik cok guzel esarplarım vardır. mavının bıle belkı on farklı tonu. ama gıdıp de marka fırmaya esarp ıcın para vermek mantıklı gelmıyor. bu sekılde renk renk alabılıyorum lcw cok alırım ben ama buyuk beden rahat oldugu ıcın. bır de butıklerım var burda. ankarada buyuk fırmalar var buyuk beden ama şık spor syler ureten. anne penyesı gıbı seyler uretmeyen yanı. onlardan buraya getıren butıkler var onlardan alırım sık sık.
ya ben gecelık cok severım peyne gecelıkler cıcılı bıcılı. bır de renklı renklı pıjama ve tısortler. ben evde oyleyımdır ama zayıflayınca cok fıkırler var her turlu gıyım konusunda kafamda ve ben de asklı sort takıp almak ıstıyorum