• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

Senin yüzünden bu haldeyim pomogranate :4: okadar kaçmaya çaılştım tatlı dilinle kandırdın beni

AÇIM AÇ :56: :( Bayılcam açlıktan Getirdin beni gaza açım şimdi :( ağlıycam sabah bir dilim ekmek 1 yumurta şekersiz çay öğlen 2 köfte karpuz 1 kepçe çorba şuanda birtane kendimden bile gizli galeta yiyorum

Son düzenleme:
evet acıkınca dıs fırcalayın dıye duymustum dısımı fırcaladım dıyıp yemek yemekten vazgecersınız belkı dıyorlardı.

Dıs ıpımı cevremde de yoktu ya cok bakımlı arkadaslarımda bıle ama guzel alıskanlıkmıs deneyebılırım.

Hımmmmm anladım canım senınkı tamamen gebelıkten kılo ozaman dogru mu ? Sen zayıfmıssınız onceden ?

Ben bu yılı cok konuda mılat yapmıstım ama bu her gecen gun daha da artıyor her konuda. Ama benım ıcın de mılat 80 kılo oldugum zamanlar olacak sanırım. Bır kez o kılolarda oldum lıseden bu yana.

20 aylık daha canımmm

oyyy tam kazandibi yaaa

kızlar ben cıkıyorum otobus saatım geldı. hepınıze basarılar kendınıze dıkkat edın cuma gunu gorusuruz ınsaallah persembe oglen mı aksam mı cuma sabah mı nezaman evdeyım bellı degıl henuz.

opuyorum hepınızı

fdm arkadaşım haberin olsun bitanem haftaya pazartesiden itibaren yokum ,ama memlekettende takip etmeye çalışırım:43:

çeşminazzzz rakibim nasılsın?bu hafta pazartesi kilo bildirimi yapacaz kızlar ama ben 12 gün yokum yıllık izin aldım memlekete gidecem çoküzgünüm,pazar gidecem büyük ihtimalll canlarım
cnm pazar günü fdm özel msj. Kg bildir ha 1 önce ha soraa sana şimdiden iyi yolculuklar iyi eğlenceler
aklıma dusurdunuz modele bakayım dedım. Eksı sozluk cıktı okuyayayım dedım ne yazılmıs bakın cok guldum :))))))))

doğum kontrolünü pozitif yönde yapmaya yarayan seks kıyafeti. Bu kıyafet evliliğin derhal bereketli geçmesi için genç kızların çeyizine muhakkak ekleştirilir. Amaç nettir ancak kimsecikler bunu dile getirmeyecektir. Genç kızımız evliliğin ilk günlerinde babydollünü üzerine geçirecek, bunu gören tosun damadımızın nevri dönecek, hormonların bedene sığmadığı anlar yaşanacak ve babydoll amacına ulaşacaktır. Bu neticeden sonra uzun süre giyemeyecektir kızımız babydollü. Tekrar giyebileceği zaman ise muhtemelen bir iki beden büyüğüne ihtiyaç duyacaktır. Ve fakat tosun damat artık tv kumandası ve bira ile aşk yaşamaktadır. Babydollün yapabileceği herhangi bir şey yoktur.
allah iyiliğini versinn güldürdün beniii
kızlar ben cıkıyorum otobus saatım geldı. Hepınıze basarılar kendınıze dıkkat edın cuma gunu gorusuruz ınsaallah persembe oglen mı aksam mı cuma sabah mı nezaman evdeyım bellı degıl henuz.

Opuyorum hepınızı
iyi yolculuklar unutma kaçamak yok hedefini düşünn

kızlar ben cıkıyorum otobus saatım geldı. hepınıze basarılar kendınıze dıkkat edın cuma gunu gorusuruz ınsaallah persembe oglen mı aksam mı cuma sabah mı nezaman evdeyım bellı degıl henuz.

opuyorum hepınızı

İyi yolculuklar, kolay gelsin, kilo almadan git gel, böyle bir durumda vermeyi hedefleme.

maşallahımı alayımoğluşumaa

aklıma dusurdunuz modele bakayım dedım. eksı sozluk cıktı okuyayayım dedım ne yazılmıs bakın cok guldum :))))))))

doğum kontrolünü pozitif yönde yapmaya yarayan seks kıyafeti. bu kıyafet evliliğin derhal bereketli geçmesi için genç kızların çeyizine muhakkak ekleştirilir. amaç nettir ancak kimsecikler bunu dile getirmeyecektir. genç kızımız evliliğin ilk günlerinde babydollünü üzerine geçirecek, bunu gören tosun damadımızın nevri dönecek, hormonların bedene sığmadığı anlar yaşanacak ve babydoll amacına ulaşacaktır. bu neticeden sonra uzun süre giyemeyecektir kızımız babydollü. tekrar giyebileceği zaman ise muhtemelen bir iki beden büyüğüne ihtiyaç duyacaktır. ve fakat tosun damat artık tv kumandası ve bira ile aşk yaşamaktadır. babydollün yapabileceği herhangi bir şey yoktur.

eneee bende ilk defa duydum kız duygu sen nelerde biliyorsunn dur bende bakayımm nasıl bişiymişşş
herkez evde bulundursun ozaman

çeşminazzzz rakibim nasılsın?bu hafta pazartesi kilo bildirimi yapacaz kızlar ama ben 12 gün yokum yıllık izin aldım memlekete gidecem çoküzgünüm,pazar gidecem büyük ihtimalll canlarım

o zaman ben hükmen galip sayılacagım yaşasınnn :52::52::52::52::52:

opuyorum hepınızı

hayırlı yolculuklar güle güle gidip güle güle gelin inşalah :34:

bugün neler yedimm sabah :hastanede yaptım kahvaltı evde yetişemedim 1 bardak yeşil çay ,yarım susamlı simit ,peynir,bol domates biber
ara:1 erik 1tane burçak bisküvi
öğlen et haşlama pilav salata çıktı yemekte ,pilavı almadımekmekte yemedim aferin bana
ara1 ince dilim kavun 1 ince dilim karpuz arkaş memleketten getirmiş organikmiş dayanamadımmm valla pekte güzeldi:)
şimdi eve gelir gelmez 1 soda içtm
akşam patlıcan salatası cacık
bugün 45 dk yürüdümiş çıkış 2 fincan yeşil çay içtim gün boyu, 2 lt suiçmişimdir

bugün neler yedimm sabah :hastanede yaptım kahvaltı evde yetişemedim 1 bardak yeşil çay ,yarım susamlı simit ,peynir,bol domates biber
öğlen et haşlama pilav salata çıktı yemekte ,pilavı almadımekmekte yemedim aferin bana
ara1 ince dilim kavun 1 ince dilim karpuz arkaş memleketten getirmiş organikmiş dayanamadımmm valla pekte güzeldi:)
bugün 45 dk yürüdümiş çıkış 2 fincan yeşil çay içtim gün boyu, 2 lt suiçmişimdir

bende az yemişsin akşam 3 saat spor yapıp dengelemem lazımm :33::33::33:

çeşminazzz aaaaaaaa bozma motivasyonumu :33:

tamam tamam çok gelmeyim üstüne. centilmence yarışıyoruz şurda :33:

eğer konu sahibi arkadaşlar içinde uygunsa bildirimi bu haftaya özel pazar günü yapabiliriz. sen gitmeden yani :34:

ben kendmce diyet yapmaya çalışıyorum 1haftadr..herşeyi yiyorum ama çok az sebze meyve çogunlukta ekmek yemyorm kepk ekmk yıyorm .şuan akşm yemği olarakyogurt ve 2 dolma yedm çok mu.?*kafama takıldıyardmcı olurmsnz

hımm gayet başarılı bir gün olmuşş cnm tebriklerr
kızlar siz nasıl babydol duymadınız, iç çamaşırı mağazalarında hemen göze çarpar aslında:17:
ivit yaaaaaa:17::17:
adının o olduğunuu bilmiyordumm baktım şimdi:1::1:

hııı ee almaya karar verdin mi?

Back
X