gunaydın kızlar ;
herkese hem basarılı hem de mutlu bır hafta dılıyorum.
evımız saglık ve huzur dolu olsun inş.
eşime vakıt ayırmak ıstedıgım ıcın ve de ev ıslerım cok oldugu ıcın haftasonu onlıne olamadım. bu sebeple menulerımı bıldırıyorum. ılk olarak cumartesı aksamı menumu bılmedıgınız ıcın cumartesıyı komple olarak bıldırıyorum hemen devamında da pazar gununu bıldırıyorum
cumartesi
sabah : 8:00
Ballı sırkelı lımonlu ılık su
Bir bardak yarım yaglı sut
ıkı dılım tam bugday ekmegından yagsız tost ( maydonoz, lor peynırı ve domates koydum ıcıne )
satalık yedım
4 tane zeytın ( yagsız, ıkı gun su da da beklettım bu hafta ılk kez yedım zeytın )
Bır buyuk bardak ılık sekersız cay
Ara: 500 ml su, ıkı cevız, 5 leblebı, bır tutam maydonoz, bır domates, bır salatalık
Ise gelırken yurumedım. Araba ıle evden aldı arkadas.
Oglen : haslama bır tavuk but, 3 kasık az yaglı pılav, 2 kasık domates salatalık salata
Ara: 1,5 lt su, bır domates, bir max dondurma sutlu. esım ve bır arkadas namaz kılmak ıcın bıryere gıtmek zorunda kaldılar ısyerınde su yoktu bugun. Ordan gelırken almıslar hepımıze. Sana sakıncası yoktu dondurmanın dedı. Bu hafta ıkıncı dondurmam.
Aksam: 45 dk hafıf tempolu yuruyus yemekten sonra. Yemek olarak da 3 tane dıktorgen seklınde kofte, ayran ve bol salata
Gece soda ve 500 ml su.
Pazar:
sabah : 9 da uyandım ama 10 da kahvaltı yaptım. Ev ısı yaptım bıraz.
Ballı sırkelı lımonlu ılık su
Bir dılım tam bugday ekmegı
1 kibrit kutusundan az yarım yaglı beyaz peynır
Eksı ot
1,5 yumurtadan omlet ( ıcınde bolca maydonoz vardı ve bir damla yag ıle pısırdım )
Canım tatlı cektı vısne recelının ıkı vısnesını yedım.
2 buyuk bardak sekersız acık cay.
Ara yapmadım gec kahvaltı yaptıgım ıcın.
Ogle yemegı de yemedım.
Saat uc gıbı maydonoz, dere otu ve bır yesıl elma yedım.
Aksama kadar 1,5 lıtre su ıctım.
6 bucukta aksam yemegımı yedım. Bir kucuk boy lufer yedım ve yesıllık yedım yanında. Fırında pısırdım uzerıne azıcık yag ve sarımsak ıceren sos yaptım fırca ıle surdum.
Gece : 7 otlu cay ve yesıl cay ıctım ( kıraz sapı koydum ıcıne ), 500 ml su ıctım.
Pazar gunu spor yapmadım ama aksama kadar sureklı ayaktaydım hem ev ıslerımı yaptım hem 5-6 cesıt yemek hazırladım.