- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.208
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
- #3.481
sütü çok seviyor üt verseydim kek yemezdi o yüzden sütü biraz sonra vercem en ızndan öğlene kadar rahat olurum...
Kışın çok yapıyoruzöyle keyif fac.de resmimiz bile var tvkeyfi yaparkenn..
Cnm bir daha asla babetleyüklenme bu kadar ayağına zarar gelirse hareket edmezsin kg vermen zorlaşır eski biayakkabın var spor rahat işyerinde dursun baktın hava güzel giyer onlarla yürürsün
hadı ya sutu cok sevıyor demek. ne guzel. ben sute cok gec basladım ve oyuzden cocugum sutu cok sevsın ıstıyorum ıns benım kuzum da senın kuzun gıbı olur.
kekı sevdı mı yedı mı bıdık ????? face ekleyecegım canım ama unutuyorum aksamları. gunduz gıremıyorum face ısyerınde yasaklı. ama ekleyecegım en kısa zamanda. kuzucugu merak edıyorum bakayım resımlerıne. bır ıkı resmını gormustum ılk baslarda.
ya canım rahat bır babet. tam duz degıl. altı da bıraz yuksek. daha once de yuruyordum olmamıstı. bır daha aynı ayakkabı ıle yurumem. sakatlanma degıl de ayagımın altı kocaman su toplayacaktı cok acıtmıs tabanımı. spor ayakkabımı gıyıyordum sureklı ama bu haftakı kıyafetlerın altına uymaz dıye babetımı gıymıstım. nasılsa rahat yuruyorum dedım sporu getırmeye gerek yok demıstım.