• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

herkese merhabalarrr ne muhabbetler olmuş ne muhabbetler yogunluktan katılamıyorum ama aklım hep sizde kızlarrrr

bebek muhabbeti olmuş Rabbim isteyen herkese versin bende bu sene 2.yi düşünüyorum kızım ve eşim her dakika bebek sayıklıyorlar.işyerinde bi düzen kurayım ondan sonra inşallah .

fdm mayıs gibi bende düşünüyorum kızımm 8 yaşında hamile kal dogur derken aralarındaki yaş farkı iyice açılacak yoksa .hatta 2.den hemen sonra 3.de olabilir deli cesareti benimkisideee

duygu geçmiş olsun canım dikkat et kendine tam hastalık zamanı mevsim dönüşleri ogluşunun iyi olmasınada çok ssevindim

nesli bende senin gibi kurutmam hiç saçlarımı.geçen sefer çok zor geçti sinüzitim 10 gün antibiotik bitti ondan sonra yinede devam etti ancak bu hafta biraz düzeldim.canım sana bi tarif vereyim 1 çay bardağı ılık su çay bardagının içine 1 çay kaşıgı tuz yarım çay kaşıgı karbonat koyup erit onu burnuna çek yakıyor ama işede yarıyor yada enjektörle çekip burun deliklerine fışkırt canım.pomonun dediği otu bende duydum eger onun dozunu ayarlayamazsan çok zararlıymış öyle demişti bi tanıdık.sanada çok geçmiş olsun canım

kızlar benimde elim kolum hiç kalkmıyor zoraki iş yapıyorum canım hiçbir şey yapmak istemiyor sabahları yataktan zor kalkıyorum neden böyle oldum anlamadım.hiç enerjim yok sanki.

hemen yanındayım zaten allaha şükür eziyet etmiyor dün çok huysuzdu bugün iyi,hapşırdımmı bakıyor noldu diyor:) farkında değil hasta olduğumdan anlamıyor daha

inş yarına iiyi olurum yaa..

canım maasallah huysuz bır cocuk degıl zaten anladıgım kadarıyla. Genel olarak oyle oldugunu farkedıyorum senın yazdıklarından. Maasallah pek akıllı kuzucuk. Allah nazardan korusun onu daıma.

Hapsırınca bakıyor demek oyle. Saskın anlamaya calısır sekılde :))))) yerım ben onu.

Once o toparlandı canım. Sen de toparlanacaksın bence hızlı bır sekılde. Esın de hastaydı degıl mı. O nasıl oldu. Evde saglam bırı olsun da baksın hepınıze :))))

herkese merhabalarrr ne muhabbetler olmuş ne muhabbetler yogunluktan katılamıyorum ama aklım hep sizde kızlarrrr

bebek muhabbeti olmuş rabbim isteyen herkese versin bende bu sene 2.yi düşünüyorum kızım ve eşim her dakika bebek sayıklıyorlar.işyerinde bi düzen kurayım ondan sonra inşallah .

Fdm mayıs gibi bende düşünüyorum kızımm 8 yaşında hamile kal dogur derken aralarındaki yaş farkı iyice açılacak yoksa .hatta 2.den hemen sonra 3.de olabilir deli cesareti benimkisideee

evet baya dondu o konu. Resımler de ekledık. Cımen sen ve fdm kaldı sanırım eklemeyen.

ınsallah olur senın de ıkıncı bır kuzun.

Mayıs, hazıran aylarına herkes bebek dusunuyor buarada :)))))) ben, fdm, narın. Yok mu arttıran :)))))))))

duygu geçmiş olsun canım dikkat et kendine tam hastalık zamanı mevsim dönüşleri ogluşunun iyi olmasınada çok ssevindim

nesli bende senin gibi kurutmam hiç saçlarımı.geçen sefer çok zor geçti sinüzitim 10 gün antibiotik bitti ondan sonra yinede devam etti ancak bu hafta biraz düzeldim.canım sana bi tarif vereyim 1 çay bardağı ılık su çay bardagının içine 1 çay kaşıgı tuz yarım çay kaşıgı karbonat koyup erit onu burnuna çek yakıyor ama işede yarıyor yada enjektörle çekip burun deliklerine fışkırt canım.pomonun dediği otu bende duydum eger onun dozunu ayarlayamazsan çok zararlıymış öyle demişti bi tanıdık.sanada çok geçmiş olsun canım

kızlar benimde elim kolum hiç kalkmıyor zoraki iş yapıyorum canım hiçbir şey yapmak istemiyor sabahları yataktan zor kalkıyorum neden böyle oldum anlamadım.hiç enerjim yok sanki.

mevsım degısıyor oyuzdendır ben sonbahardan kısa gecıste degıl de bahara gecerken cok fena olurum benı ınaılmaz etkıler

selam kizlar..aranizda soguk alginligi yasayanlar var bu havalara dikkat etmek gerekiyor hepinize gecmis olsun..

sabah
bir yumurta
bir dilim ekmek
domates, salatalik

ara
bir portakal
2 ceviz
1 avuc leblebi

ogle
bruksel lahanasi hasladim yogurtla yemistim

ara
5 badem
bir elma

aksam
sehriye corbasi
2 kasik et sote yerim

çoktşk.ederim narin... oğluş iyi hamdolsun

canım maasallah huysuz bır cocuk degıl zaten anladıgım kadarıyla. Genel olarak oyle oldugunu farkedıyorum senın yazdıklarından. Maasallah pek akıllı kuzucuk. Allah nazardan korusun onu daıma.

Hapsırınca bakıyor demek oyle. Saskın anlamaya calısır sekılde :))))) yerım ben onu.

Once o toparlandı canım. Sen de toparlanacaksın bence hızlı bır sekılde. Esın de hastaydı degıl mı. O nasıl oldu. Evde saglam bırı olsun da baksın hepınıze :))))

eh ablası normal ALLAH sadece benim böyle bitkin zamanlarımda çocuğuk birden uyumlu oluyor ALLAH yardım ediyor :))) normal birçocuk..
cnm kuzi istifra etti..şimdi korkuyorum ben nezleyimm onageçecek diye korkuyorum inşallah geçmezz..

çoktşk.ederim narin... Oğluş iyi hamdolsun

eh ablası normal allah sadece benim böyle bitkin zamanlarımda çocuğuk birden uyumlu oluyor allah yardım ediyor :))) normal birçocuk..
Cnm kuzi istifra etti..şimdi korkuyorum ben nezleyimm onageçecek diye korkuyorum inşallah geçmezz..

akıllı bıdık ıste. Annesı hastayken anlayıslı uslu bebıs oluyor uzmuyor yormuyor.

Canım bugun ıyıydı nıye kustu kı. Anlamadım. ıns canım gecmesın yaaaa

Canım teşekkür ederim, o dediğini yapıyorum iki gündür, evet yakıyor ama iyi geliyor. Bugün akşam papatya buğusuna da başlayacağım.

mrb kızlar ben geldimm ohhh sohpetler olmuşşş hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun dikkat edin bu ara havalar bir seri bir sıcak arkadaşıma gitmiştimya demin oda nasıl grip nasılll üzüldüm valla
menümü yazayım bari

sabah:klasik
1 kb peynir
3 zeytin
tere domates
1 dilim çok tahılllı ekmek
2 fincan şekersiz çay

ara yapmadım arkadaşıma gittim öğlen ikram hazırlamış ama kendime hakim oldum az zararla atlattık:)

1 dilim kek kek kalıpları varya yuvarlak onların 1 dilim yerinden
yarım haşlanmış patates
salata
azıcık peynir
3 bardak şekersiz çay

gene ara yapmayacam
akşamada sebzeli şehriye çorbası ile kabak kavurması yaptım
sanırım sadece çorba içerim

sonrada arada meyve aynı yani

Kızlar alakasız bırsey soracagım. Camasır makınasında şu yenı cıkan jel deterjandan kullanıyor musunuz ? Arıelın var. Hanı faıry nın bulasık makınası ıcın olanına benzeyen turunden.

Toz deterjanım bıtmek uzere ve o jel olandan alıp camasırlarda denemeyı dusunuyorum. Sıvı olanları kımse tavsıye etmedı hem kıyafette kalabılıyormus hem de sıvı oldugu ıcın olcuyu kacırıp daha fazla tuketıyoruz dıyorlar.

Kızlar alakasız bırsey soracagım. Camasır makınasında şu yenı cıkan jel deterjandan kullanıyor musunuz ? Arıelın var. Hanı faıry nın bulasık makınası ıcın olanına benzeyen turunden.

Toz deterjanım bıtmek uzere ve o jel olandan alıp camasırlarda denemeyı dusunuyorum. Sıvı olanları kımse tavsıye etmedı hem kıyafette kalabılıyormus hem de sıvı oldugu ıcın olcuyu kacırıp daha fazla tuketıyoruz dıyorlar.

bende ondan merak ediyorum ama kullanmadımda hiçç ay etrafımdada kullanan yokk

Bu sabah : 7:00 Ballı sırkelı lımonlu ılık su
Bir bardak yarım yaglı sut
7:30 ıkı dılım cavdar ekmegınden yagsız tost ( dereotu, lor peynırı ve domates koydum ıcıne )
Bır buyuk bardak ılık sekersız cay

Ara : bir yesıl elma, 500 ml su, bır tutam maydonoz

Oglen: yemekten once 500 ml bir tane daha su. 3 kasık yogurt, 4 kasık kırmızı mercımek ( bır tatlı kasıgı kadar ev erıstesı vardı ıcınde. Cok az yag ve azıcık salca ıle yaptım. Tuzu da yok denılecek kadar azdı. Neslının tarıfıne gore yaptım. Cok da severek yedım hatta dun esım de yedı aksam, ben yururken yesıl mercımek yıyordu o da evde :)))))))))))

ARA: IKI CEVIZ IKI KAYISI BIR HAYIT TOHUMU CAY BIR YESIL CAY ICINE KIRAZ SAPI KOYDUM BIR TUTAM MAYDONOZ, 1 LT SU

AKSAM. 17:30
YEMEKTEN ONCE 500 ML SU, IKI KUCUK TAVUK BUT, IKI KASIK YOGURT VE MEYVELI SODA
( BUT FIRIN POSETINDE PISIRDIM

Kızlar ben cıkıyorum. Bugun yuruyus yapmıyorum hem dunku yuruyusten dolayı ayagımın altı kabarmıs hem bacak aramda kabarıklık olmus. Ter ve kıyafet yapmıs sanırım. Dar degıldı ama olmus ıste. Bugun azıcık carsı dolanırım arkadasımla ve ordan da beraber arkadasa caya gıdecegız.

Ayyyy ınsallah dayanıklı olurum kacırmam pasta borek

opuyorum hepınızııııııııı

bebek muhabbeti olmuş Rabbim isteyen herkese versin bende bu sene 2.yi düşünüyorum kızım ve eşim her dakika bebek sayıklıyorlar.işyerinde bi düzen kurayım ondan sonra inşallah .

fdm mayıs gibi bende düşünüyorum kızımm 8 yaşında hamile kal dogur derken aralarındaki yaş farkı iyice açılacak yoksa .hatta 2.den hemen sonra 3.de olabilir deli cesareti benimkisideee
canım çalışıyor musun bilmiyorum ama 8 yaş farkı bence fazla..araştırmalara göre kardeşler arası yaş farkı 2-3 olan çocuklar hem daha mutlu hem de daha iyi bilişsel gelişime sahip oluyormuş..

mrb kızlar ben geldimm ohhh sohpetler olmuşşş hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun dikkat edin bu ara havalar bir seri bir sıcak arkadaşıma gitmiştimya demin oda nasıl grip nasılll üzüldüm valla
menümü yazayım bari

sabah:klasik
1 kb peynir
3 zeytin
tere domates
1 dilim çok tahılllı ekmek
2 fincan şekersiz çay

ara yapmadım arkadaşıma gittim öğlen ikram hazırlamış ama kendime hakim oldum az zararla atlattık:)

1 dilim kek kek kalıpları varya yuvarlak onların 1 dilim yerinden
yarım haşlanmış patates
salata
azıcık peynir
3 bardak şekersiz çay

gene ara yapmayacam
akşamada sebzeli şehriye çorbası ile kabak kavurması yaptım
sanırım sadece çorba içerim

sonrada arada meyve aynı yani

selam kizlar..aranizda soguk alginligi yasayanlar var bu havalara dikkat etmek gerekiyor hepinize gecmis olsun..

sabah
bir yumurta
bir dilim ekmek
domates, salatalik

ara
bir portakal
2 ceviz
1 avuc leblebi

ogle
bruksel lahanasi hasladim yogurtla yemistim

ara
5 badem
bir elma

aksam
sehriye corbasi
2 kasik et sote yerim
oh kızlar 2nizin de menüsü süper.. maşallah

canım hiç bilmiyoerum.. çevremde kullanan da yok.. ama pomo böyle şeylerin özelliği ne kadar artarsa içindeki kimyasal o kadar artar..bence toz detarjan hiç yoktan iyidir..
Bu sabah : 7:00 Ballı sırkelı lımonlu ılık su
Bir bardak yarım yaglı sut
7:30 ıkı dılım cavdar ekmegınden yagsız tost ( dereotu, lor peynırı ve domates koydum ıcıne )
Bır buyuk bardak ılık sekersız cay

Ara : bir yesıl elma, 500 ml su, bır tutam maydonoz

Oglen: yemekten once 500 ml bir tane daha su. 3 kasık yogurt, 4 kasık kırmızı mercımek ( bır tatlı kasıgı kadar ev erıstesı vardı ıcınde. Cok az yag ve azıcık salca ıle yaptım. Tuzu da yok denılecek kadar azdı. Neslının tarıfıne gore yaptım. Cok da severek yedım hatta dun esım de yedı aksam, ben yururken yesıl mercımek yıyordu o da evde :)))))))))))

ARA: IKI CEVIZ IKI KAYISI BIR HAYIT TOHUMU CAY BIR YESIL CAY ICINE KIRAZ SAPI KOYDUM BIR TUTAM MAYDONOZ, 1 LT SU

AKSAM. 17:30
YEMEKTEN ONCE 500 ML SU, IKI KUCUK TAVUK BUT, IKI KASIK YOGURT VE MEYVELI SODA
( BUT FIRIN POSETINDE PISIRDIM

çok lezzetli ve güzel bi menü olmuş

kızlar ben de bugünümü yazayım

kahvaltı
klasik diyet menü
1 haşlanmış yumurta

ara
çeyrek simit
1 elma

öğle
yarım bazlama içine lor ve yeşillik doldurup yedim..1 de közlenmiş kırmızı biber sirkeli..

ara
1 elma

akşam
yarım pors. yeşil mercimek yemeği
salata
ayran

ara
7 otlu çay içerim yanınada da mısır ve prinç patlağı yerim herhalde..

ay oğlum onların müptelası oldu..benden önce sarılıyor pakete..

ay sporumu yazmayı unutmuşum.. okuldaki hareketli günümden sonra 30 dk tempolu yürüdüm.. daha fazla yürümek istedim ama bugün giydiğim yüksek topuktan dolayı bilkelerim yorulmuş..

Ben de ara öğünde 3 tane ceviz yedim. Yemekte de ızgara dana bonfile ve 2 dilim tahıllı ekmek, yanında da bol yağsız salata.

sporumuda yaptim bir leslie 3 mil yaklasik 40 dk surdu 20 dk aerobik videosunu acip yaptim yani toplam bir saat egzersiz yaptim..biraz gec saatte yaptim insallah sporu gec saatte yapmamin bir sakincasi yoktur :26:

toplam 3 gunde 180 dklik spor yapmisim biz 500 dk diye anlasmistik demi :1::1: daha cok yolum var hahaha neyse ki daha 4 gunum var simdi cikiyorum yarin ancak ogleden sonra gorusuruz kizlarrrr

Back
X