cnm yanlış anlama ama kgvermek istiyorsan yediklernin zamanlamasına dikkat edeceksin,şimdi kısır var hemde akşam onun içinde yağ ve tuzda var ,patlamış mısır var ben tweflonda yağsız tuzsuz patlatırım sen nasıl yaptınn?? Valla cnm inan herşeyden cnm çekiyor,dün kayınvalieme gittimkendi eldlerimle profitorolyaptım 1 topyedim düşün tamam insanız can bu bu kadar değil diyorsan böyle yerinde sayıkarsın,hafta 3gün spor demek sana yetmiyor spor yaparken terlermene bak telremiyorsan fazla yine pek spor sayılmazgibime geliyor biraz daha asılcan fdm cim
cnm bir çok sebebi olabilir
metabolizman zayıf olabiliri
ödemli olabilirsin bu aralar tuzlu şeylerçokmutüketiyorsun
benyediklerine baktım bana göre cıslar var
banagöre sporda yetersiz tabi elinden gelen buysa yapcak birşey yok
bak ben pkoluyumkilo vermem zor birde üstüne d.k.h içiyorum oda iştah yapıyor ama resmen kendmi zorlıyorum,eğer birleyler yiceksemde öğlen yiyorum ki akşamakadar fazlasıyla telafi edeyim,sanada bu hafta bebek düşünmüyorsa maydanoza yüklemernitavsiye ederim,yeşil çayı iç zorlansanda iç eminol bende sevmöiyorum resmen yudum yudum zorla içiyorum birdeyoğurtayüklen birazda aktivteni fazlalaştır,benimde evimde aletim yok dışarı çıkmıyorsamevin kolidorundayürüyorum yada dan ediyorum,şuadım sayarı snada tavsiye ederimoaleti takıncahırs yapıyor insan bakınız bana sen 15 bin dedin bende 15bin adım attımneyse cnmm bu yazdıklarım benmidüşünelerim .
Beni biliyorsun geçen hafta ful hastalıkla geçti haftasonukuzi ateşliydi 1 kere odakısa yürüdm spordan sayılmaz ama yediklerimi asla fazlalaştırmadım sonuç benimutlu etmedi ama üzmedide
inşallah narincim