- Konu Sahibi haha de gec
- #4.261
Günaydın kızlar, dün tam rekoru egale ettim derken, Duygu kırmış zaten iyi mi Kendisini tebrik eder, en kısa zamanda rekorunu kırmayı hedeflerim arasına koyarım:)) Gelelim Leslie'ye, ben Leslie fast 4 mil yaptığım zaman adımsayarı sıfırlayıp takmıştım ve 50 dakikada 7000 adım olmuştu. Tabi daha önce de dediğim gibi Leslie'nin bu videosu epey koşu içeriyor, o yüzden yüksek olabilir. Duygu, dün benim 15000 adımda 1000 kalorinin üzerinde yaktığım görünüyordu, senin 18000 küsur ama 1000 kalorinin altında. Sanırım pomo haklı hıza da duyarlı galiba bu alet.
 Kendisini tebrik eder, en kısa zamanda rekorunu kırmayı hedeflerim arasına koyarım:)) Gelelim Leslie'ye, ben Leslie fast 4 mil yaptığım zaman adımsayarı sıfırlayıp takmıştım ve 50 dakikada 7000 adım olmuştu. Tabi daha önce de dediğim gibi Leslie'nin bu videosu epey koşu içeriyor, o yüzden yüksek olabilir. Duygu, dün benim 15000 adımda 1000 kalorinin üzerinde yaktığım görünüyordu, senin 18000 küsur ama 1000 kalorinin altında. Sanırım pomo haklı hıza da duyarlı galiba bu alet.
Kızlar bugün pek besleyici bir kahvaltı yaptım, kalorisi yüksek oldu ama sağlıklıydı:
- Çok tahıllı sandviç ekmeğinin içine,
- 1 tatlı kaşığı Antep salça
- yarım kk pınar beyaz light
- 1 kk tulum peyniri
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 avuç maydanoz
- 1 bardak taze sıkma portakal suyu (eşim öksürüyor, hem ona hem bana destek olsun dedim)
- 1 fincan açık şekersiz çay
Henüz kahve içmedim, biraz işlerim vardı, şimdi inip kahve alıp geleceğim, sonra muhabbete katılırım.

Kendisini tebrik eder, en kısa zamanda rekorunu kırmayı hedeflerim arasına koyarım:)) Gelelim Leslie'ye, ben Leslie fast 4 mil yaptığım zaman adımsayarı sıfırlayıp takmıştım ve 50 dakikada 7000 adım olmuştu. Tabi daha önce de dediğim gibi Leslie'nin bu videosu epey koşu içeriyor, o yüzden yüksek olabilir. Duygu, dün benim 15000 adımda 1000 kalorinin üzerinde yaktığım görünüyordu, senin 18000 küsur ama 1000 kalorinin altında. Sanırım pomo haklı hıza da duyarlı galiba bu alet.
 Kendisini tebrik eder, en kısa zamanda rekorunu kırmayı hedeflerim arasına koyarım:)) Gelelim Leslie'ye, ben Leslie fast 4 mil yaptığım zaman adımsayarı sıfırlayıp takmıştım ve 50 dakikada 7000 adım olmuştu. Tabi daha önce de dediğim gibi Leslie'nin bu videosu epey koşu içeriyor, o yüzden yüksek olabilir. Duygu, dün benim 15000 adımda 1000 kalorinin üzerinde yaktığım görünüyordu, senin 18000 küsur ama 1000 kalorinin altında. Sanırım pomo haklı hıza da duyarlı galiba bu alet.Kızlar bugün pek besleyici bir kahvaltı yaptım, kalorisi yüksek oldu ama sağlıklıydı:
- Çok tahıllı sandviç ekmeğinin içine,
- 1 tatlı kaşığı Antep salça
- yarım kk pınar beyaz light
- 1 kk tulum peyniri
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 avuç maydanoz
- 1 bardak taze sıkma portakal suyu (eşim öksürüyor, hem ona hem bana destek olsun dedim)
- 1 fincan açık şekersiz çay
Henüz kahve içmedim, biraz işlerim vardı, şimdi inip kahve alıp geleceğim, sonra muhabbete katılırım.

Allahtan baklavayla çok aram yok, çoğunlukla evdekinden ben hiç yemeden bitmiş olur, ama bizde mutlaka kavurma ve pilav olur ondan korkuyorum birAZ
 Allahtan baklavayla çok aram yok, çoğunlukla evdekinden ben hiç yemeden bitmiş olur, ama bizde mutlaka kavurma ve pilav olur ondan korkuyorum birAZ