• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

vee nurdan öğle yemegini yediii :34:

sabah kahvaltıda top kepek ekmegi vardı onun içine sandviç yapmıştım, salatalık beyaz peynir ve maydanozla onu yedim, yanına da 200 gr pul biberli yoğurt.

şimdi hazırlanıp okula gidecegim. akşam yemeginde nohut veya patates oturtma varmış, öğlen karbonhidrat aldıgım için nohutu yerim, yanına da pilav ve salata.

aslında bu akşam yine parkura gitmeyi düşünüyorduk ama çok feci yagmur yagıyor. akşam da böle olursa gidemeyiz, yürüyüş bandına hucum ederim sanırsam.. şurda cumartesiye ne kaldı :47::47:

kızlar dün bi ara açtım yazdıklarınızı da okumaya çalıştım ama pek başarılı old söylenemez.
maşallah muhabbet ok güzelmiş.

benim kızın uyku düzeni berbat. spor yap, yemek yap, bulaşık yıka, kızla ilgilen. eşime vakit ayıramaz oldum. hoş bugün hiçbirşey yapmadım ama............
geçen gece uyuduğunda saat 1:30 du. :43::43:

dünkü rapor
sabah
1 tatlı kaşığında 1 adet yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği

ara
1esmer şekerli çay
1tane armut
2 dilim ligt bisküvi

akşam
1kase makarna
1kepçe bezelye
yarım kase çorba

ara
1 kase üzüm

dün de çok açtım
saat 10 da 2 dilim nar ve 2 tane mandalina yedim
yattığımda saat 12:30 du ve ben halen açtıııım....:43:

gün içinde 13 bardak su

spor
35 dk tempolu yürüyüş:nazar:
35 dk spor:nazar:
150 öne, 150 arkaya ip atladım:nazar:
yarım saat kemerimi taktım (maşallah):nazar:

bugün hiçbir şey yapmaya halim yok.miskin miskin yatıyorum

kahvaltıya bile üşendim
kızıma çorba yedirdim yarım kase yedi, kalanını ben yedim.
yarım saat sonra bir kase de kendime koydum yedim
3 tane ligt bisküvi
1 kase çekirdek
1 avuç tarhana yedim. bu yazdıklarımı saat 10 ile 13 arası yedim.

biri bana dur desin....:52::52:
iştahım yine çok açık :56::56:

Kızlar ben akşama kadar iyi götürdüm ama akşam sapıttım, yine de tüm gün menümü yazacağım, haklısınız fazla oldu, ama en azından 8'den önce yemiş oldum hepsini diye kendimi avutmak istiyorum. Cumartesi cezalı ben olacağım sanırım, şimdiden ilan edebilirim:43:

Sabah:
- Çok tahıllı sandviç ekmeğinin içine,
- 1 tatlı kaşığı Antep salça
- yarım kk pınar beyaz light
- 1 kk tulum peyniri
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 avuç maydanoz
- 1 bardak taze sıkma portakal suyu (eşim öksürüyor, hem ona hem bana destek olsun dedim)
- 1 fincan açık şekersiz çay

Ara:
- 1 fincan şekersiz, sütlü kahve

Öğle:
- az ezogelin çorba
- 1 porsiyon ızgara tavuk şiş
- 2 kaşık bulgur pilavı
- salata

Ara:
- 1 kuru incir
- 2 kuru kayısı
- 5 tane fındık

Akşam:
- 1 tabak yoğurtlu makarna (çok az yağla)

Üstüne:(
- 1 kase maydanoz
- 2 avuç sarı leblebi
- 3 tane kuru kayısı
- 1 tane kurabiye (kendi yaptığım)

Su 2 lt'den fazla içtim, yatana kadar 3 olur. Şimdiye kadar 5500 adım oldu, bu kadar yediklerimi eritmek için Leslie yapmak ta farz oldu zaten. Hele bir sindireyim de ondan sonra kalkarım. Yemeğin üstüne maydanoz yedim, o mu çok acıktırdı beni bilemedim kızlar yaaa. Normalde makarna çok güzel doyurur beni ama bu sefer öyle olmadı.

nesli, cok olmus canım yedıklerın. sabahtan ıtıbaren bence hepsı cok fazla. nasıl dıyeyım cok cesıt var kahvaltında bıle. bence azaltmalısın. ustelık aksam bır tabak makarna cok olmus. ustune bır de leblebı falan. hakıkaten cok fena olmus dun. cok cısssssssss dıyorum sana.

kızlar bugün başıma gelenler resmen traji komikti. sabah kızımı anneme bırakıp erkenden işe gittim erkenden işlerimi biraz azaltayım diye . personel maaşları cari ödemeler işlenecek faturalar bilgisayarı bi açtım yok açılıp açılıp kapanıyor.hemen bilgisayarcıyı aradık 2 saatte ancak geldi diski mi zarar görmüş ne bilgisayar çökmüş ve en erken 10 gün önce falan yedek almıştım.Allah tan bilgisayarcı kurtardı bilgilerimi format attı saat oldu nerdeyse 3 .enkısa zamanda parçanın değişmesi gerekiyormuş 3 ten sonrada ne yetiştirebilirsem artık bu arada regli oldum ilk gün çok yogun geçiyor benim karnımda tepeleme davul gibi

ya canım cok gecmıs olsun. benım de zamanında musterı lıstem sılınmıstı. tum yazısmalarım gıtmıstı. mahvolmustum.

günü toprlayım bende
1 kb peynir
5 yeşil zeytin
domates salatalık
tere
1 dilim çok tahıllı ekmek
2 fincan çay

öğle:
1 simit
domates
1 yeşil soğan tere
1 fincan çay

ara 1 mandalina

akşam
1 tabak zeytinyağlı barbunya
1 tabağa yakın karnıbahar kızartması
salata

ara: 1 mandalina 1 elma

1 türk kahvesi

ben öğünlerimi biraz çoğalttım bünyemin alışması için geri almamam lazım kilolarımı

evet canım. ben cok az yemege calısıyorum sen de az yıyorsun benım gıbı. kılon cok az. hedefıne cok az var. kaldı kı dugun telası var. guclu saglıklı olman lazım. ayrıca tabıkı kılo almamak ıcın sımdıden azıcık artırman ıyı olur yedıklerını. dogru bır tespıt yapmıssın

bence siz çok güzel bir aşk yaşamışsınız ve hala da yaşıyorsunuz, ama artık akıllandıgından ayakların yerden kesilmemiş sadece, ki bence bu en güzeli.. saf aşık olmamak lazım.. eğer onu sevmeseydin, ona aşık olmasaydın onu bırakıp gitmek için sebeplerin varken, ayrı odalarda yatıyorken neden gitmedin ki ? işte bu yuzden diyorum bence sizin aranızda aşk var zaten, aşık olmak isterdim diye düşünüp gözlerin dolmasın :34:

Allah sizi bir ömür mutlu etsin inşalah, tez zamanda sağlıkla çocugunu da aldınmı kucagına en ideal aile olursunuz işte.. ohh misss :1:

bayılırım o şarkıya :16: eğer yabancı düşünüyorsan my immortal da olabilir veya cant take my eyes of you :34: ama türkçe daha anlamlı duruyor sanki, o sebeple en güzel şarkı seçimi seninki olmuşş :16::16:

nurdancıgım ask farklı olur. bız asık olmadık askı yasamadım ama sevdık cok emek verdık demek en dogru sozler. ask ve sevgıyı ayıracak kadar tecrubem var :)))) ama yıne de sagol canım guzel dıleklerın ve ıyı nıyetlı sozlerın ıcın.

onu bırakma konusunda cok sebep var. meslek, iş, kendımın esımı secmıs olması, gurur yapmak, emeklerımıze kıyamamak, ona kıyamamak.......

amın canım. herkes cok mutlu olsun ınsaallah evlılık cok zor hem cennet hem cehennem olabılır. herkesın cennetını bulması dılegıyle.

ınsaallah bır bebısımız olup 3 kısılık bır aıle oluruz. cocuk cok farklı bır duygu. ınsaallah bıze de yasamak nasıp olur.

daha ıyı bır es ve evlılıgın olsun ınsaallah senın de. en guzelını yasamanı dılerım

duygu 2 ısıtıcı da birbirine benziyor zaten fiyatları da yakın.. benim düğünümde teyze kızım hediye ısıtıcı getirmiş almanyadan.. rezidansı gizliydi.. bi süre sonra bozuldu ve burdaki tamirciler bu tamir edilmez içi açılmaz dedi. ama orası izmir herhalde sıkıntı olmaz.. zaten rezidansı dgizli olmayanlar tek tip ve estetik yönü zayıf.. seçtiğin markalar da iyi..2si de alınabilir ama ben galiba philpsi tercih ederdim..

canım ben yardımcı olamayacagım. cunku hıc anlamam ısıtıcıdan. ıyı marka al derım sadece.

Herkese Günaydııın,

Bugün 3. günüm. Gr oynama yok :) Akşam yine yarım saat bisiklete bindim. Yarından ümitliyim.

Sabah kahvaltısında 1 dilim kepek ekmeği ve peynir domates yedim. İşe gelince 1 bardak kahve içtim.

Dün iş yerinde 2 Lt. su içtim. WC den gelemiyorum. Bizim WC diğer binada ve 3. katta git gel zaten 10 dk geçiyor :)) İşten kovacaklar yakında.

olacak merak etme. bak ben de gıdıyor. sen de de gıdecek. benım +500 olmustu bu hafta. o gıtmıs. bu sabah tartıda gıttıgını gordum cok sevındım. hap kısa bır odem yaptı anlasılan. umarımk tekrarlamaz

pırıl pırıl güneşli izmir sabahından günaydınnnnnn günümüz çok mutlu,sağlıklı ,huzurlu geçsinnnn inşallah.....

sabah 7:45 gibikalktımoğluşumu doyurdum sıcak elma sirkemi içtim 3000 adım attım bu arada bileğim çok ağrıyor çok fazla yüklenmicem parçA parça 10 bin atmam yeterli bileğim düzeleseye kadar,neyse şimdi 100 mekik çekip kahvaltımı yapayımmm kahvemi alıp dönerim sonraaa :34::34:

gunaydın canım,

bılegın nıye agrıyor ??

ben buaralar cok hareket edemedım. ıs cok yoruyor. apartmanda cok gurultu var. polıslık oldum en son valla. uyuyamıyorum. kopek var ust katta. uykusuzluk ve ıs yogunlugu benı mahvettı. ama yıne de az az yuruyor ve hareket edıyorum. dunku menumu ve hareketımı yazarım bırazdan.

evet sataşıyorum çıkış'da tarlaya gel:9::9:

Bizim okulunarkasında o zamanlar tarla vardı biriyle kavga edeceksek klasik lafımız çıkışda tarlaya gel:9::9:

Biz aralıkda başlarız üşümeyee hıhhhhhhh:33::33::33:

ne aralıgı. dogal gazı nerdeyse yakacagız. hatta ofıste klımayı calıstırmaya basladık. yagıs var bazen az olsa da ama cok sogudu hava.

canım yaş muhabbetini kaçırmışım zaten son zamanlarda yogunluktan herşeyi kaçırır oldum yakında keçilerimde kaçacak.canım yanlız değilsin bende 31 yaşındayım 5 ay sonra 32 yim hattaaaa ilk 30 olunca kabullenmesi zor oldu bayag bayag canım sıkıldı.30 yaş sendromumu atıp 31 olunca daha rahat gitmeye başladı

benimde çok hoşuma gitti olay budur işteee :15:

yas olayı bende de var 29 yasındayım. 30 yas ıstemıyorum. takıntı oldu sımdıden.

herkese iyi aksamlar..Maasallah kizlar tanisma anlarinizi okuyunca bende cok duygulandim severim boyle seyleri okumayi dinlemeyi..bende kisaca anlatayim..bizim burasi cok kucuk yer oldugu icin turkler hepsi birbirini tanir bende esimi daha oncesinden tanirdim isim olarak falan ama hic yanyana gelipte muhabetimiz olmadi hic ilgimi ceken biride degildi..zaten ben oyle erken evlenmeyide dusunmedim cunku okul okuyordum ideallerim vardi gerci evlendikten sonrada ben okumaya devam ettim cunku evlenmeden soylemistim sart kosmustum anlayacaginiz cunku ogretmenligi cok istiyordum gerci su an ogretmenlik yapmasam bile en azindan yaptigim is bilgisayar alani..sonra iste arkadas ortaminda falan yanyana gelmeye basladik cok guzel gunlerdi hic ummadigim biriyle o kadar guzel anilarim olmustu ki..sonra iste burada cok guzel bir park alani var oraya cagirmisti gittigimde evlenme teklif etmisti ayyy ama cok duygulanmistim..sonra nisanlanip evlendik oyle iste oyle romantik falan degildir esim zaten hic beceremez ama bana gore dunyanin en iyi insanlarindandir sukur Allahima cok mutluyum hic bir zaman kirmadi beni insallah hepimizin boyle guzel gunleri olur:5::5: insallah bi bebegimizde olursa daha ne isteriz ki

mutlulugun daım olsun senın de cımen. sanırım herkes anlattı. ve son cumle ıle hepınıze tekrar mutluluk ve huzur dılıyorum

not: ıkımızın de ınsaallah bebegı olacak canım. ınsaallah

kızlar herkese günaydın...nesli pomo ve cimen sizlerinde evlilik hikayelerinizi okudum.. güzel şeyler yaşamışsınız.. inşallah mululuğuklarınız artarak daim olsun..

benim dün günüm vardı.. bakalım menüme ne diyeceksiniz..

kahvaltı
klasik diyet menü

ara
15-20 fındık
1 küçük gevrek
1 elma

öğle (gündeydik)
küçük bir kase kısır
4-5 çatal ıslak kek
börek yemeyecektim ama oğlumdan arta kalnı yemek zorunda kaldım.. o da 2 ısırımlık bişeydi

akşam
1 küçük kepçe tavuk suyuna şehriye çorbası dün 6 gibi yemem bitmişti.. ama akşamı doyurucu yemeyince acıktım.. saat 8 gibi 2 mısır gevreği (tanesi 22 kalori kadar) ve yarım çay tabağı kadar kuruyemiş yedim..

inşallah yediklerimi çok görmezsiniz..

suyumu 3 lt yakın içtim.. bitki çayımı içtim ve 3 mil leslie yaptım..

sagol canım. senın de mutlulugun huzurun daım olsun

günaydın arkadaşlar bugün doğum günüm:)) mutluyum çok güzel bir sene geçirdim eşimle tanıştım çünkü
eşim k kartını verdi gitistediğin telefonu al seç dedi:DD
kahvaltımı yapayımçıkacam

dogum gunun kutlu olsun nıce mutlu yıllara suna. ne guzel dugunden once dogum gunun var. cok guzel denk gelmıs. hedıyene de dıyecek laf yok :)))))) gule gule kullan sımdıden.

sabah doktorum ayça doktor söyledi gündüz makarna yemek salata falan yediniz akşam 18:30-19:00 gibi bir kase buhasra haşlanmış brokoli artı yogurt yiyip birdaha bişey yemeyin yarım kilo az çıkarsınız dedi :14:brokoli ödem atarmış kızlar

brokolı arıyorum haftalardır ama burdakı mıgros ta bıle bulamıyorum dusunun halımı yanı.

pomoda benim gibi eskisi kadar sık gelimiyor sanırsam henüz gelmemiş daha topice neyse kızlar ben kalkayım işe gitmeden hemen bi evi toparlayıp azıcıkta bisiklet süreyim 5 günde 250 dk. spor biraz hayal oldu benim için ama ne yapayım azıcıkta olsa yapayım bari

canım cok yogunum ben buaralar. bunlara bıle zor zaman buluyorum. aksam okadar yoruluyorum kı pc falan alasım yok elıme. gunduz 10-15 dk gırıp cevaplıyorum hepınızı.

spor benım de dustu bu hafta. hem ıs hem uykusuzluk canıma okudu azıcık. gercı ben her gun 1,5-2 saat yuruyunce, ıkı gun eksık ya da az yapsam kendımı garıp hıssettım.

Bu arada kızlar 1 saat 15 dakika Leslie yaptım, hakikaten canım çıktı. Toplam adım sayım 15300 oldu, Allah bereket versin. Alışkanlık oldu zaten, her gün 15000 oluyor birkaç gündür. Bu kadar yemeğe az bile ama hiç yoktan iyidir.

Bugün bir yaş muhabbeti yapmıştık ya kızlar, ben en büyüğünüzüm (yaşlı demeyeyim artık:)), aslında metabolizmam da size göre yavaşlamıştır. Malum 30'dan sonra metabolizma hızı azalıyor. Yani şimdiden kilo kontrolü yapmanız çok mantıklı, inşallah sonra da almazsınız, malum vermesi daha zor. Ben 28 yaşına kadar hiç kilo sorunu yaşamamıştım, hayatımda hep spor da olmuştu ama iştahım da çok açıktı. Hatta o zamanlar yediklerine dikkat edenler falan garip gelirdi bana, aaahhhh ahhh.. Spordan çıkıp magnum dondurma yerdim, spor hocasından daha zayıftım, düşünün yani. Ay pek bir nostalji yaptım ama neyse, paylaşayım istedim aklıma gelenleri.

ooo sen buaralar ıyı spor yapıyorsun nesli. kıskandım ımrendım valla.

metabolızma yas ıle alakalı tabıkı ama mesela ben 29 yasındakı bır metabolızmaya sahıp degılmısım. oyuzden yasa takılma bence bu konuda. herkesın bunyesı farklı oluyor.

sen sporu bırakınca kılo almıssın demekkı. sporu bırakan kısıler de hep boyle oluyor dıye bılıyorum

dun sabah: 07/00
Lımon-sırke-bal su
09:00 bugun de kahvaltıyı gec yaptım. Islerım yogundu.
Ikı dılım cavdar ekmegınden tost. Yarım yaglı peynır, ve domates koydum ıcıne.
Bır kucuk kutu ayran.
Ceyrek demet maydonoz

Ara: bır yesıl cay kıraz sapı koydum ıcıne. Bır ceyrek demet maydonoz
Ogle: 12:30 yemekten once 500 ml su. 1 kasık domates salatası, ıkı kasık yogurtlu makarna, 3 kasık bezelye-patates yemek
Ogleden sonra 500 ml su ve hayıt tohumu cay, bır tutam maydonoz

Aksam: ıkı tane orta boy ınce snıtzel tarzı kesım de tavuk yaptım azıcık yag ıle actviry de yaptım. Harıka olmus valla. Bır kutu ayran ıctım yanında.

1,576 adım yurudum ıs cıkısı. Cok yorgun ve uykusuzdum. 78,30 kalorı etmıs. Evde bıraz ev ıslerımı hallettım. Bıraz da calısmam gereken evrakları ınceledım. Uyudum ve tabıkı yıne uyuyamadık gurultuden.

Bu sabah:
07/00
Lımon-sırke-bal su
08:00 bır dılım cavdar ekmegı, ıkı yumurta omlet
Ceyrek demet maydonoz

Ara: bır yesıl cay kıraz sapı koydum ıcıne. Bır ceyrek demet maydonoz
Ogle: 13:00 yemekten once 500 ml su. 1 kasık domates salatası, ıkı kasık yogurtlu makarna, en kucuk boy dolma ( kymalı )

Ogleden sonra 500 ml su, bır yesıl cay kıraz sapı koydum ıcıne.

Suyum cok az bugun.

Back
X