- Konu Sahibi haha de gec
- #4.581
kızlar bıraz reklam kokuyor gıbı dusunuyorum ama yıne de lınkı paylasmak ıstedım.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...m-siki-cilt-kaybolan-sivilcelerde-cabasi.html
Canım kesinlikle reklam, emin ol. Ben de yoga yapıyorum arada biliyorsun. Elbette nefes önemli, vücut için çok faydalı ama yoga yapıp ayda 9-10 kilo vermek bence imkansız. Zaten sağlıklı da değil. Hepimiz çabucak zayıflamak istiyoruz ama ortada bilimsel gerçekler var. 1 kg yağ 7600 kalori. Bunu unutmamak lazım. Yani, normal beslenmeye devam edip her gün yaklaşık 1100 kalori yakmamız lazım ki haftada 1 kg verebilelim. Biz çoğunlukla aldığımız kaloriyi azaltıp, sporu da artırıp yağ yakmaya çalışıyoruz. Benim kaçamaklar hariç günlük aldığım ortalama kalori 1200 - 1400 kalori civarında. Günlük almam gereken 2200 kalori. Dolayısıyla 800 - 1000 kalori civarı tasarruf yapmış oluyorum, bunun da haftada 1 kg'a yakın verdirmesi lazım ama kaçamaklar sebebiyle mümkün olmuyor tabi. Ama bunun dışında yogayı kesinlikle tavsiye ederim, kasların esnemesi için ve düzenli ve doğru nefes alıp vermeyi öğrenmek için çok güzel bir yöntem. Ayrıca az da olsa kalori harcatıyor.