- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi haha de gec
- #4.621
bak ne kadar güzel.. tebrikler canım.. embnimi bundan sonra daha da hırslanacaksındır..
cesmi inşallah istediğin beden mezuniyet kıyafetine girebilirsin canım..
nesli bayram dönüşü konusunda ısrarını çok sevdim.. biz alırız diye şimdiden şartlamış kendimizi ama sen 70in altı olcam diyorsun.. çok güzel böyle inanman ve başaracağına inanıyorum..
duygucum olur mu hiç zahmet verip liste yaptın gayet güzel olmuş.. tekrar ellerine sağlık..
ben de BMI konusunda aşırıya kaçılmaması gerektiğini düşünüyorum.. bence kilo ve boy miktarımız yakın olmalı.. mesela ben 1.64üm.. ve 64 kilo ben de çok güzel dutuyor..hadi bu +2 veya -2 olsun.. BMI bana ideal kilomun 58 olduğunu söylüyor bi kere ben o kiloya insam kemik torması gibi çirkin olurum kendimi biliyorum.. ama herkesin kemik yapısı da önemli..iri kemikli biriyle küçük kemiklinin duruşu aynı olmaz..
olursa sizin sayenizde olacak canım çok teşekkür ederiimmm

bu bmı olayını hala çözemiyorum. 25 in üzeri saglıksızmış diyorlar, 25 olursa mı ideal oluyor. yoksa 22 - 23 falan mı :44: bende 70 kilonun altına düştüğüm zaman yüzden veriyorum, yüzden verince de hayalet gibi oluyorum mesela. gerçi önce 70 olayım da gerisini sonra düşünürüm