Canım, menün gayet güzel, ama tabi bana az geldi yine. Acaba az yediğin için vücut metabolizma hızını düşürmüş olabilir mi? Duymuşsundur daha önce, gerekenden çok az yediğinde vücut kıtlık sinyali gibi bir sinyal yolluyor. Yani normalde 1 saat yürüdüğünde (atıyorum) 100 kalori yakıyorsan, bu durumda vücut 80 kalori yakıyor. Yani yeterli besin girişi yok diye korumaya alıyor. Metabolizmayı yavaşlatıyor yani. O yüzden doktorların, diyetisyenlerin verdikleri listelerde her öğün iki dilim ekmek, aralarda meyve, ceviz, badem falan var. Ben yediklerini biraz artır diyorum. Hareket etmek için de enerji lazım ayrıca. Bu kadar süre ++ olmanı buna bağlıyorum ben, bakalım başka ne yorumlar olacak.
pomo cum nesli nin söylediklerine ben de katılıyorum, sen çok az yiyorsun. bi kere günde 1000 kalorinin altı saglıksız diyorlar senin mutlaka azdır 1000 den. ayrıca senin kilon fazla oldugu için bizlerden bizden çok yemen lazımken, sen neredeyse sunayla aynı yiyorsun bence bu yanlış. kalori sepetine git bence, orada senin hedef kilona göre kaç kalori alman gerektigi yazıyor ve mumkun oldugu kadar ona uymaya çalış. açlık hissediyorum diyorsun ya, an gelir dayanamazsın böyle giderse diye korkuyorum
ya kızlar biz bayramın 4 gününde köyde geçircez eşimin annesinin yanında.. tabi diğer 3 eltimler de olacak..köyün havası suyu çok sert beni anında şişiriyor.. kabız oluyorum..
bu sefer ev baklavası yapmayacaklarmış hazır alacaklar ve ben de çok severim onu.. zaten her yemekte pilav ve tatlı eksik olmaz..yaprak sarması da olur..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...kendime hakim olup almamam gerek..
her sabah ılık su içip karnımı yumuşatmalıyım.. bitki çaylarımı da götüreyim bari..
herkes de bayram korkusu varmış

valla ben ekmek asla yemeyecegim bayramda, onun dışında bitek ilk gün ananemlerde olacaz, sarma olur kavurma olur onlardan yerim. diğer günler evdeyiz evde o kadar korkmuyorum

normal yemek olur evde, normal miktarda da yerim saldırmam yani

ama ilk gün sanırım tatilim olabilir benim
gelelim bugunluk rapora..
kahvaltı (8.00)
domates, salatalık, beyaz peynir, maydanoz, 1 top kepek ekmegi
öğle yemegi ( 13.00 )
el büyüklüğünde kabak mucver
1 kase cacık
1 küçük tabak marul salatası ( yagsız, limonlu )
1 dilim çavdar ekmegi
şimdi okuldan geldim uzanıyorum, burnumu silmekten burnum kıpkırmızı oldu. sürekli hasta oldugum içinde bu hafta hiç spor yapmadım

perşembe günkü artılardan biri de bana ait olacak kesin
akşam yemeginde de sandal sefası diye bi yemek var ( kabagı ikiye bölüp içine beşamel sos ve tavuk parçası koyuyorlar ), bide bulgur pilavı ve cacık. ( bugun sırf kabak ve cacıkla beslenmiş olacam sanırım

)
ara öğün yapmayabilirim, yattıgım yerden dizi izleyim dersem kesin uyurum çünkü yemege kadar, akşam da sütüm var dün içememiştim onu içerim sanırım
herkese mutlu günlerrrrr