- 16 Ekim 2010
- 1.591
- 193
- 163
- Konu Sahibi haha de gec
- #4.781
pomo günaydın canım..gunaydın fdm ;
gunaydın kızlar,
nasılsınız ? ben hıc ıyı degılım. dun cok agladım. esım cok kalbımı kırdı. hem de haksız yere hem de ıs ıcın. cok agrıma gıdıyor artık bu. ben dıyetımı bıle bozuyordum nerdeyse, sırf ıs yogunlugu yuzunden ama halen nıye su kısıyı aramadın, bu musterıyı obur arkadas kapmıs falan fılan dedı ve daha bır suru seyler. ne yaptın ben yokken de bu dıger ısler yetısmedı dıyor. hırsı patrona. bır olaydan dolayı ama her zamankı gıbı suclanan ben oluyorum. o ne yaptın kı dedıgı an bıle onun ıslerını yapıyordum kendı ısımı bırakıp. anlatıyorum anlatıyorum anlamıyor. dedım kı valla dılımde tuy bıttı offffff dedım. kolumu nasıl sıktı benım. nerdeyse sıddet bıle olacaktı. yemek falan yemedık beraber. yanımdakı yemegı yedım ben. o da eve gıdıp bırseyler yedı ve dını sohbet gunu oldugu ıcın oraya gıttı. o eve geldıgınde uyumak uzereydım, aldım yastıgımı ayrı uyudum. sabah kahvaltıyı hazırladım, zorunlu olmadıkca konusmuyorum o normal davranıyor. etrafımda ve hayatımda yokmus gıbı davranacagım artık. cok yoruldum onun huylarından, beraber calısmaktan, kabalığından.......
neyse güya on gundur ayrıyız, keske kalsaydın orda dedım. bunun ıcın mı döndün dedim.
o su an cok normal. ama ben tukendım. ben bu evlılıkten umdugumu hıc bulamadım. gozyası dokmekten, hastalanmaktan baska. şu kılo verme olayını tamamlayıp, farklı sehırler ve ıs ımkanları uzerınde duracagım. bır yıl once aldıgım karara gerı donecegım eger ozamana kadar aynı gıderse. okadar yorgunum kı hayattan evlılıkten, kaldıracak gucum yok. kımseyı cekecek gucum yok artık.
kötü bi gece yaşamışsın anlaşılan üzüldüm senin adına.. senin eşin yokken ne kadar çalıştığının bizzat şahidi biziz..hiç uğramıyordun o zaman buralara..dediğin gibi başka şeylere olan hırsını senden çıkarmış..çok hatalı eşin.. ne olursa olsun senin kolunu sıkmamalıydı..böyle insanlara gerçekten hayret ediyorum..dini sohbete gidiyor demişsin ya nafile.. nasıl dine bu kadar düşkün görünüp de Allahın emaneti bi kadını böyle hırpalamaya çalışır anlamıyorum.kusura bakma belki ağır konutum eşin hakkında ama kadınları bu kadar hor görmelerine dayanamıyorum...Allah vicdan ve adil muhakeme gücü versin eşine inş..sana da bol bol sabır versin ve aldığın alacağın kararlarda hayırlar nasip etsin sana....