- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.205
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
- #4.821
kızlar tablomuzun son yeni hali budur..anladığım kadarıyla sizler de memnun olmamışsınız tablodan.. ama salmak ya da bırakmak yok kızlar..tablo teşekkürlerinize de teşekkür ederim..
duygu senin de sorunun çözülmüş canım sevindim..
dün erkek kardeşim tatil için üniversiteden geldi.annem baya bi döktürmüş.. ben de dayanamadım ve 2 tane içli pişi yedim, şekerli çay içtim vs vs..bu sabah tartıya bi çıktım kesin 72 felan olmuşumdur diye..şoookkkkkkkevet şok oldum ama çok değil az çıkan kilomu görünce..uzun süredir görmek istediğim 6lı rakamlara inmişim hem de dün akşam öyle yediğim halde..çok ama çok mutlu oldum..reglimin ortalarındayım henüz onu da anlamadım..
ben az sonra evden çıkıcam bugün toplantım var.. akşam üzeri geri dönerim aranıza..kendinize iyi bakın yavrular![]()
cok dogru hepımız sıkayetcıyız kendımızden. umarım yenı haftamız daha ıyı gecer. ben bayrama kadar enazından 102 olsam dıyordum ama olmadı sıstım nıyeyse. neysekı bu sabah attıgımı gordum. umarım tekrar gelmez. cunku gecen haftada bır gıttı gerı geldı durumu olmustu.
gozunaydın kardesın gelmıs. ben de pek ozledım benımkılerı. ben de bayramdan donunce, gıtmek ıstıyorum ıkı gunluk olur ancak.
ben pişi bılıyorum. bişi dıyorlar. ıclı yapmıyorlar ama cok sevıyorum. hamur kızartması gıbı bırsey degıl mı senın dedıgın. ay canım cektı valla. yavru o yaglı ama :))))))
6lı rakamları gormene cok sevındım ben de dort gozle ıkılı rakamları beklıyorum ve umarım kasım ortasında gormus olurum.
regl donemınde ben 1,700 duygu da 1,900 vermıstı hatırlarsan. regl donemınde ıyı kılo verılıyor oyuzden sekerlı cay ve bişiye ragmen +++ cıkmamıs olabılırsın ama sen yıne de yeme :))))))
sana kolay gelsın. gorusuruz