kızlar bende geldiiimmmmm

dün döndüm ankaraya ama bugune yetiştirmem gereken çizimlerim vardı o yuzden ona kaptırdım kendimi, şimdi de ancak geçtim laptop başına..
pomo cugum seni çok tebrik ediyorum bayramda kilo verebilmişsin, ben resmen ne bulduysam saldırdım şimdi 79 gözüküyorumm

ama kaldıgım yerdem devam asla kopmak yokk

şimdi hedefim pazartesi tartı gününe kadar eski halime dönmek yani mutlaka 77 li bi rakam görmeliyim tartıda pazartesi sabahı
ayrıca bonemi ve havuz gözlüğümü de aldım, perşembeye kadar yoğunum biraz, ama cuma sabah kahvaltıdan sonra ilk iş havuza gitmek olacakk

artık o işi de bi rutine oturtacam, anladım ki ben spor yapmadan kilo veremiyorum
yarın da boş günüm aslında ama perşembe sınavım var çalışmam lazımm

ama kahvaltıdan sonra bahçelievlere geçebilirim, çizme bakmam lazım, uzun çizmem geçen sene yırtılmıştı şimdi almam lazım çok giyiyorum ben pantalonun üstüne çizmeyi

hem biraz spor da olur benm için. hem de bayram rehavetinden kurtulmam lazım. kıtlıktan çıkmış gibi yedim yahuu

yeniden herkesi buralarda görmek çok güzel kızlar,, eksikler de en yakın zaman da tamamlanır umarım. ama eksikler tamamlanana kadar da olsa kopmak yokk

aynı şekilde devam..
çizelgemi de düzeltecem şimdi. yılbaşına kadar ki hedefimi yazacam. 2 ay var daha ben en az 72 olmak istiyorum ( aslında dönlümden geçen 70 ama 72 olsa razıyım sanırım

)
haydi bakalım gazamız mubarek olaaa