- 2 Ağustos 2017
- 443
- 757
- 103
- Konu Sahibi Tebdilimekan
-
Tabiki sonucta Allah icin kesiyoruz, o etleri almasalar ben yine kendime almiycam ki ihtiyac sahiplerine dagitcamBu işin dini boyutunu da düşünüp doğruluğunu sorgulamışsınız bunda hiçbir sorun yok bence
Bilmiyorum esim oyle deyince acaba hata mi yaptim dedim kendimi sorguladimsiz adaletli dağıtmak için çaba sarfetmişsiniz niye kabul olmasın ki. bence makbul olan asıl sizinki
Bence de, esim bir daha asla kurban kesmem dedi, bombanin pimini çekip elime verdibu erkekler gercekten hıc buyumuyorlar ya hıc bırsey soylenmeye gelmıyor
dusunmenız sorgulamanız cok cok normal sız ne kadar cok ıhtıyac sahıbıne ulasırsa o kadar ıyı dıyorsunuz dogrusu da bu zaten , eltı gorumce kaynana doyurmak ıcın akıtılmıyor o kan sonucta.
Akrabaya adakmı adadı da akrabaya dağıtıcak ne saçma yorum yapmak için yapmayın lütfen bilmiyorsanız öğrenin bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıpKlasik gelin..dinimiz once akraba der gelin hanim..bundan boyle kurban keserken bunu unutmazsiniz..esiniz isterse hepsini bile verebilir kardesine annesine baskalarina dagitmaya luzum yok
yok yok. kurbanın 3te 1i kendinize, 3te biri yakın akrabaya, 3te biride ihtiyac sahiplerine verilmeli. makbul olanı budur. ayrica siz vermeyelim demiyorsunuz, daha cok ihtiyac sahibine ulastirmak istemissiniz. esinizin ailesi oldugu icin alınganlık göstermiş sadece.Bilmiyorum esim oyle deyince acaba hata mi yaptim dedim kendimi sorguladim
Nasil yani ihtiyac sahibi kesemeyen yoksullara akrabalara komsulara vermeyip de hepsini annesine verince kurbanimiz kabul mu olacakti? Bu isin usulu boyle mi yani?Klasik gelin..dinimiz once akraba der gelin hanim..bundan boyle kurban keserken bunu unutmazsiniz..esiniz isterse hepsini bile verebilir kardesine annesine baskalarina dagitmaya luzum yok
Hayır sizin yanlışınız var tabiki akraba eş dost komşu ilk önce olucak fakat hepsini vermesi uygun değildir bura amaç herkesin evinde et kaynamasidir konu sahibine gelince kayinvalideniz sormuş rızan varmıdır diye evet demisiniz sonradan şüpheye dusmussunuz dagitmissinizda zaten bunu tekrar dillendirmeniz olmamış Allah kabul etsinKlasik gelin..dinimiz once akraba der gelin hanim..bundan boyle kurban keserken bunu unutmazsiniz..esiniz isterse hepsini bile verebilir kardesine annesine baskalarina dagitmaya luzum yok
Ama üçte birini annesine kardesine birakmak biraz fazla olmuyor mu?Onların da ihtiyacı var demişsin, bence gayet olmuş.Yardima en yakınlarından başlanmalıdır zaten önce akraba
Ayrıca benim eşim de sizin yaptığınız gibi bir hesap yapsa ben çok üzülürdüm.
Siz bildiğinizden şaşmayın belli ki birileri kurbanın allah rızası için kesildiğini bilmiyor akraba için kesildiğini öğretmişler onun da suçu yokNasil yani ihtiyac sahibi kesemeyen yoksullara akrabalara komsulara vermeyip de hepsini annesine verince kurbanimiz kabul mu olacakti? Bu isin usulu boyle mi yani?
Keske soylemeseydim bu kadar tantana yapacagini bilseydimyok yok. kurbanın 3te 1i kendinize, 3te biri yakın akrabaya, 3te biride ihtiyac sahiplerine verilmeli. makbul olanı budur. ayrica siz vermeyelim demiyorsunuz, daha cok ihtiyac sahibine ulastirmak istemissiniz. esinizin ailesi oldugu icin alınganlık göstermiş sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?