Kurban eti payı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amin.. yok ben esimle bu konuyu kapattik ama bozuguz simdi.. icim hic rahat degil..

Vallahi oyle birsey yazmiyor sikisinca top cevirmeyin..adalet dinimizce boyle buyrulmus..once akraba..isterseniz sabaha kadar yazin degismiyor

Merak etmeyin hanımefendi. Eminim sizden daha fazla bu noktada bilgim olduğuna ancak tartışmayacağım.
Zira üslubunuz bile dinini yaşayan bir insanın üslubu olamaz.
Müslüman her daim nahif, kibar davranabilmelidir tıpkı peygamber efendimizin yaptığı gibi.
Velev ki bir yanlış var ortada bunu asla bu şekilde ifade etmezdi peygamber efendimiz.
Biraz adab ile ilgili hadisler okumanızı tavsiye ederim. Kuran-ı Kerim meali okumanızı tavsiye ederim.
Hayırlı akşamlar.

Siz bildiğinizden şaşmayın belli ki birileri kurbanın allah rızası için kesildiğini bilmiyor akraba için kesildiğini öğretmişler onun da suçu yok
Cehaletiniz uzuntu verici boyutta . Oyle ki din ve anne konusu cok onemlidir..kisi kurbani allah rizasi icin keser kendi payini alir ve kalani dagitmak istedigi kismi annesi cok ihtiyacli ise ilk evvel ona verir..acaba hic kurban kestiniz mi ..

Tamam haklisiniz ama ailesi de gercekten gördüğüm en gorgusuz en acgozlu insanlar. Biraz da bundan killandim sanirim.

ama söylenmez, çok uzucu, şey duşunun mesela ben kardeşim hakkında bazen çok yorucu olduğunu duşunurum, çok canım sıkılırsa eşime laf arasında söylerim diyelim, ama o ağzını açsa onun o huyu hakkında inanılmaz zoruma gider. insan başkasının birşey demesini kaldıramıyor, kendisi aynı şeyi duşunse bile.
haklısınız ama eşinize asla yansıtmamalısınız, çok zoruna gitmiştir.

Ben herkese esit verelim istedim. Herkese birer kilo posetler yaptik, kaynanama 4 gorumceme 4 kilo yaptik. Bari ikiser kilo olsaydi da 4 aile daha sebeplenseydi..

ayyy cok mahcup oldum..siz bana gul verdiniz de ben size tas mi attim..bu da size ders olsun..bilmediginiz konunun ahkamini kesmeyin

Icim o konuda da hic rahat degil zaten..

siz bana gul mu verdiniz ben size tas attim..bilmesiginiz konunun ahkamini kesmeyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…