Kurdela nak ,el emeklerim

ellerinize sağlık çok güzel olmuş bende meraklıyım kurdele nakışına az çok biliyorum fakat yaptıklarınız ....mükemmel......

Son düzenleme:
hatice gül ,çok teşekür ederim canım saol (beyeniliyor olması insanı acayip mutlu ediyor yaaaa)

arkadaşlar acemice yapmış olduğum çalışmalarım,fikir alış verişinde bulunmak amacı ile resimleri yüklüyorum. ilk olarak bir havlu devamı gelecekk : )
havluzy1.jpg

canım hiç acemi gibi durmuyor sanki usta ellerden çıkmış gerçekten çok beğendim ve temiz çalışmışsın tebrik ederim:lepi:ellerine sağlık

güzel olmuşlar bende öğrenmek istiyorum kurdela nakışını bakalım malzemelerini aldım sıra öğrenmeye geldi

güzel olmuşlar bende öğrenmek istiyorum kurdela nakışını bakalım malzemelerini aldım sıra öğrenmeye geldi

teşekür ederim saol.elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım aklına ne takılırsa çekinmeden sorabilirsin :)
nakış bölümünden kurdela nakışı için desen çizimlerinide bir incele derim ,kolay gelsin

çok güzel harika bayıldım yaa.. bende denedim bi kaçtane ama yapamadım yaa.. hep bozuk oluyo:( emğine sağlık paylaşımın için teşekkürler..

tşk ederim canım.yapamıyacak bişi yok ki güzelim ,aslında çok kolay biraz dikkat birazda tırnak ütüsü muntazam çıkıyor motifler.takıldığın yerde sor yardımcı olurum :)

Hepsi de çok güzeller canım eline sağlık.İyi günlerde kullan.

en kısa sürede açıklamasını yayınlarım canım çok basit :)

küpeli çiçeğinin yapılışı aşamaları;
adszypc.jpg

adszjtm.jpg

adszqft.jpg

netten alıntıdır

emegine saglik canimmmmm alkisalkisalkis ozelliklede kupelinin nasil yapildigini merak ediyordum yerimseniben eklediklerinde cooook gusel :lepi: cantalar tam tarzim kaydirigubbakcemile5

emegine saglik canimmmmm alkisalkisalkis ozelliklede kupelinin nasil yapildigini merak ediyordum yerimseniben eklediklerinde cooook gusel :lepi: cantalar tam tarzim kaydirigubbakcemile5

BEĞENMENE SEVıNDıM CANIMM ,faydalı olabildiysem ne mutlu bana hihoyyyt

merhaba daha yeni gördüm yaptıkları cok cok güzeller tam bana hitap ediyorlar su ara ceyız hazırlıklarım var da bu tarz seyler ilgimi cekıyor acaba sadece kendınız ıcın mı yapıyorsunuz yoksa satmak için de yapıyor musunuz?

Back
X