Kurdela nak ,el emeklerim

phto0009pf6.jpg

phto0016oi5.jpg

çok güzel hepside, özellikle söylemek istiyorum çok muntazam olmuşlar, emeğinize sağlık. bende çok seviyorum kurdela nakışını, benim de poşet torbam var, oyuncak bebeğe etek gibi yapılıyorya ondan biliyorsanız, fikir olsun diye söyledim yerimseniben

çok güzel hepside, özellikle söylemek istiyorum çok muntazam olmuşlar, emeğinize sağlık. bende çok seviyorum kurdela nakışını, benim de poşet torbam var, oyuncak bebeğe etek gibi yapılıyorya ondan biliyorsanız, fikir olsun diye söyledim yerimseniben

çok teşekürler arkadaşım saol.kurdela nakışı sevilmeyecek gibi deyil kiiii
bende yeni poşet torbası dikmiştim resmini yüklemedim daha pc, en kısa zamanda yayınlarım.sizde resmini eklerseniz sevinirim daha dikmeyi planladığım 2tane vardı ,örnek olur :)

ya nasıl yapılıyorr bize de öğretinnn anlatın.ben de çok severim bu tür şeylerle uğrasmayıı..elinize sağlıkk

tijeen ellerine sağlık hepside birbirinden güzel. Desenlerini kendin mi çiziyorsun.

teşekür ederim arkadaşım saol.Desenlerin bazıları kendi çizimim ,bazılarıda hazır.ama iki farklı deseni birleştirip yeni bir desende oluşturuyorum kikikiki

ya nasıl yapılıyorr bize de öğretinnn anlatın.ben de çok severim bu tür şeylerle uğrasmayıı..elinize sağlıkk

zevkle anlatırım,istersen öncelikle örenbayan-kurdelanakışı bölümünü bir incele daha sonra sorularını alayım : ) kolay gelsinnn

arkadaşım hepsini görmemişim canım.bugün tekrar baktım devamıda varmış gerçektende süperler hepsine bayıldım devamını bekliyoruz canım:nazar::nazar:ellerin dert görmesin allah güle güle kullanmak nasip etsin...brezilya nakışınıda tavsiye ederimsengözlerimebaksanab

çoooook teşekürler saol canım ,her gün resim eklemeye çalışıyorum : ))güle güle kulan demişsin ama evimde tek tuvalet kağıtlığı yapmıştım o var (hediye ya da sıpariş işliyorum)kikikiki
elimde son 3-5 parçalık hediyeliğim var onları bitirince evime bişiler işleyeceğim inşallahhhh :)

küpeli çiçeği bohça(havlusunuda işlemiştim ama resmini çekmemişim )
phto0121dh7.jpg

phto0123nd0.jpg

tijencim bu kupe çiçeklerine bayıldım ya... ellerine sağlık canım
merak ettim sen kurs gördunmu bu konuda

beyenmene çok sevindim sersoy canım ,kursa gitmedim daha öncede belirtmiştim gözden kaçtı sanırım kikiki
en yakın arkadaşım ,iğneye kurdela nasıl geçirilir falan temel bir kaç şey göstermişti saolsun sonrada bende kurdela aşkı başladı.2senedir kurdela ile yatıp kalkıyom ,nereydese rüyalarıma girecek :) interneteki siteleri dolaşıyorum oradaki örnekleri inceliyorum ,birazda içten gelen bir yorumla ortaya bişiler çıkıyor ama kursuna gitmeyi isterdim doğrusu : )

tablo olarak işlemiştim onu ,gece resmi ayarlayıp ekliyeceğim söz : )

Back
X