- 16 Şubat 2009
- 34.862
- 123.230
- 1.123
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
- #2.561
Geçmiş olsun canım kolay gelsinCanim bahar temizligi bir yandan dugun dernek bir yandan. Birde sanirim usuttum heryerim agriyor suan , bogazlarim batiyor.
Inan iki gun hic spor yapamadim
uuu tebrik ederim
ya sorma canim temizlikte usuttum herhaldeAyy çok geçmiş olsun canııım dikkat et kendine bu bahar ayları salgın aylarımevsim dönüşlerinde dikkatli olmamız lazım inşallah geçer bir an önce
Sen zaten spor yapma canım yapmaman iyi olmuş. Zaten takatin yoktur daha da kötü olma izinlisin hadi yine iyisiiin
2 catal ye :)Bende halleyli pasta vardı dünden kalma ahhh ah şimdi hala dolapta bana gülümsüyor ama bu kadr sporun üzerine yemek iatemiyoruuuuum
sagol canim tesekkur ederimGeçmiş olsun canım kolay gelsin
Eline koluna saglik30 dk yürüyüş +1 saat ağırlık sporu yaptım kızlar
Bogazlar için adaçayı öneririm Canım çok faydalıya sorma canim temizlikte usuttum herhalde
2 catal ye :)
sagol canim tesekkur ederim
Hey maşallah boşuna girmemiş hatunKizlar nasilsiniz yaaa:))kac gundur internetim bitti yazamadimmoddonam 2 gune 65 mekik 80 sguat 1 saat yuruyus tatlim
Sorma miyavim:))kk girmeyince kendimi boslukta hissediyorumHey maşallah boşuna girmemiş hatun
Bende öyle ya acayip bağımlı oldum hiç iyi değil aslında eşimde dalga geciyor benimle bu arada isminin değiştirdin iyi olmuş severim vişneyiSorma miyavim:))kk girmeyince kendimi boslukta hissediyorumtabi internet biter ama sporum bitmiyii
Aynen canim ya degistidim :))kk cok takiliyorum .ASlinda ben burayi okudugumdan beri gozum acildi doyebilirim Cok akkilli burdaki kadinlar. Lakin soyle bir seyde var bazen oyle konular varki insan olmayan birseyden suphe cikariyor bida kotibyani benceBende öyle ya acayip bağımlı oldum hiç iyi değil aslında eşimde dalga geciyor benimle bu arada isminin değiştirdin iyi olmuş severim vişneyi
Doğru diyorsunAynen canim ya degistidim :))kk cok takiliyorum .ASlinda ben burayi okudugumdan beri gozum acildi doyebilirim Cok akkilli burdaki kadinlar. Lakin soyle bir seyde var bazen oyle konular varki insan olmayan birseyden suphe cikariyor bida kotibyani bence
Kuzum inan hiç fikrim yok, o yüzden yanlış yönlendirmek istemem seni. Ben senin yerinde olsam bol bol yürüyüş yaparım. Gebelik boyunca yürüyüş yapmak doğumu kolaylaştırıyormuş :)Disipline Girmis BirKadin doktor bana platese devam edebilirsin dedi canım ama ağır gelmez mi ya,yaparken bazen titriyorum ben,fikrin var mı senin
Haklısın canım ,bir de spor hocama sorayım,bayağıdır salona gitmedim soramadım o yüzdenKuzum inan hiç fikrim yok, o yüzden yanlış yönlendirmek istemem seni. Ben senin yerinde olsam bol bol yürüyüş yaparım. Gebelik boyunca yürüyüş yapmak doğumu kolaylaştırıyormuş :)
Tamam canımHaklısın canım ,bir de spor hocama sorayım,bayağıdır salona gitmedim soramadım o yüzden
kızlar squat yaparken eğildiğinizde bekliyo musunuz yoksa eğilip kalkıyo musunuz hemen ? bende başlamak istiyorum ama net bi bilgi bulamıyorum
bekleyince cok daha zorlaşıyo bende 10 sn bekliyodum ilk denemelerimdeTamam canım
Beklemiyoruz , en fazla iki saniyedir:)
Ama yavaş yapıyoruz. Ben kalktığımda 3 saniye bekliyorum mesela. Ki öyle olması gerekiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?