Kürksüz'ün Squat Günlüğü

ya sorma canim temizlikte usuttum herhalde

Bende halleyli pasta vardı dünden kalma ahhh ah şimdi hala dolapta bana gülümsüyor ama bu kadr sporun üzerine yemek iatemiyoruuuuum
2 catal ye :)

Geçmiş olsun canım kolay gelsin
sagol canim tesekkur ederim

Bende öyle ya acayip bağımlı oldum hiç iyi değil aslında eşimde dalga geciyor benimle bu arada isminin değiştirdin iyi olmuş severim vişneyi
Aynen canim ya degistidim :))kk cok takiliyorum .ASlinda ben burayi okudugumdan beri gozum acildi doyebilirim Cok akkilli burdaki kadinlar. Lakin soyle bir seyde var bazen oyle konular varki insan olmayan birseyden suphe cikariyor bida kotibyani bence

Disipline Girmis BirKadin doktor bana platese devam edebilirsin dedi canım ama ağır gelmez mi ya,yaparken bazen titriyorum ben,fikrin var mı senin
Kuzum inan hiç fikrim yok, o yüzden yanlış yönlendirmek istemem seni. Ben senin yerinde olsam bol bol yürüyüş yaparım. Gebelik boyunca yürüyüş yapmak doğumu kolaylaştırıyormuş :)

Kuzum inan hiç fikrim yok, o yüzden yanlış yönlendirmek istemem seni. Ben senin yerinde olsam bol bol yürüyüş yaparım. Gebelik boyunca yürüyüş yapmak doğumu kolaylaştırıyormuş :)
Haklısın canım ,bir de spor hocama sorayım,bayağıdır salona gitmedim soramadım o yüzden

Haklısın canım ,bir de spor hocama sorayım,bayağıdır salona gitmedim soramadım o yüzden
Tamam canım
kızlar squat yaparken eğildiğinizde bekliyo musunuz yoksa eğilip kalkıyo musunuz hemen ? bende başlamak istiyorum ama net bi bilgi bulamıyorum

Beklemiyoruz , en fazla iki saniyedir:)
Ama yavaş yapıyoruz. Ben kalktığımda 3 saniye bekliyorum mesela. Ki öyle olması gerekiyormuş

Tamam canım

Beklemiyoruz , en fazla iki saniyedir:)
Ama yavaş yapıyoruz. Ben kalktığımda 3 saniye bekliyorum mesela. Ki öyle olması gerekiyormuş
bekleyince cok daha zorlaşıyo bende 10 sn bekliyodum ilk denemelerimde bundan sona bende bu şekilde yaparım hem böylelikle vazgeçmem zor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…