Kürksüz'ün Squat Günlüğü

Merhaba canlarım, merhabaa madonnam öncelikle bugün spor yapamayacağımı bildirmek istiyorum dün akşam sopa ile hareket yaptım 300 kere dönmüştüm ve sonunda belimi sakatlamayı başardım sanırsam incindi mi noldu anlamadım ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum hareketlerim biraz yavaşladı. Bugün dinlenip yarın iyi olursam yapıcam inşallah. Zaten zaman sorunum yok ha 2 ayda olmuuş ha 5 ayda yeterki şekillenelim

Canım çok geçmiş olsun ya
Isınmadan mı yaptın. Yani aslında bunu sorma gereği duymuyorum ama , tüh. Nasılsın şimdi? Acaba sayısı mı fazla geldi ilk günden?

Canım çok geçmiş olsun ya
Isınmadan mı yaptın. Yani aslında bunu sorma gereği duymuyorum ama , tüh. Nasılsın şimdi? Acaba sayısı mı fazla geldi ilk günden?
Sağol canım beniim.. Bilemedim ki vallahi herhalde sayısı fazla geldi. Bel inceltiyor dediler biraz fazla abarttım galiba

Sağol canım beniim.. Bilemedim ki vallahi herhalde sayısı fazla geldi. Bel inceltiyor dediler biraz fazla abarttım galiba
:)
Canım dikkat et.
Şu 4 dakikalık karın egzersizi videosundaki son hareket crunch pozisyonunda sağ sol yapılan hani. O da bel inceltiyor.bilgin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…