Kürlerle hamile kalanlar neyi nasıl yaptınız

neden benim sorumu cevap ver miyorsunuz.lütfen ist avrupa yakasında tüp bebek merkezi önerilirinizi ve yaptıranlardan fiyat istiyorum.lütfennnnnnnnnnnnn!!!!!!

canım net elinde avrupa yakasındaki tüp bebek merkezlerine bak sonra tek tek burda sağ üst köşede sorgulat çıkan topiklerde yorumları oku kendin karar ver :))

canım öncelikle transferin hayırlı olur devamı gelir bol şanslar diliyorum yolun bahtın hep açık olsun canım kendini kasma zaten hiç düşünme bile sanki transfer olmamış gibi rahat ol ki başarıyla sonuçlansın bebeğim kendine dikkat et bebeğin sana tutununca için ferahlayacaktır ve tutunacaktır allahın izniyle bende macunlara bitkilere devam bakalım olmazsa yumurta dnsyn olucam tek çarem bu ne güzelki sen kendi yumilerin le deneyebilme şansın var bunu hiç aklından çıkarma rahat ol...bide benim gibi hiç bebek sahibi olamayacağını düşünsen kafayı yerdin heralde kendine iyi bak sevgiyle kal...

rowina allahtan ümidini kesme canım işallah seninde kendi yumoşunla oluvak allaha güven dua et gör bak tekki allah ol desin herşeyin bi vakti saati varmış yaşın çok genç asla umutsuzluğa düşme...

kızlar bu ay preseed aldım gittigidiyordan birde gözüme çarptı Erkek Üretkenliği için Hazırlanmış, Multivitamin Desteği diye bir ilaç adı fertilman ondanda speriş verdim presedin yanında eşim 1 haftadır içiyo bu ilaç hakkında bilginiz varmı ? eşim kürlerden macunlardan bıktı asla yemem diyo sadece hap içiyo artık bu tam olarak hap değil aslında vitamin desteği bakın şöyle yazıyo açıklamasında,

Erkek Üretkenliği için Hazırlanmış, Multivitamin Desteği

Babystart® FertilMan™ ile artık karışık ve pahalı vitamin ve mineral birleşimlerini satın almanıza gerek kalmadı. Günde sadece bir kapsülle erkekler için gerekli besin seviyesini sağlar. Çift, çocuk sahibi olma kararını verdiği andan itibaren kullanmalıdır.

Babystart® FertilMan™ çocuk sahibi olmayı planlayan erkekler için tek ve benzersiz bir besin desteği sağlamak üzere formüle edilmiştir. İçerindekiler dikkatle seçilmiş ve Avrupa standartlarında makul düzeyde bir koruma altına alınmıştır. Formülasyonu bitki içermez, sadece vereceği etkiler önceden bilinen bilimsel olarak kanıtlanmış, katıksız bir birleşimi vardır.

Babystart® FertilMan™ yüksek KALİTEDEDİR. İçeriğinin özellikle üreme ile ilgili süreçlerde yararlı olduğu biliniyor. Aynı zamanda özenle oluşturulan formülü, dietle ilgili gereksinimleri de korumaya yardımcı olur. Vitamin, mineral, aminoasit ve antioksidanlardan oluşan benzersiz bileşiminin özelliklerinden dolayı sperm üretimi, enerji ve genel sağlık hususlarında faydalı olur. Vejeteryanlar içinde uygundur.

B6, Çinko, Selenyum ve Magnezyum üretkenliği azalttığı bilinen özel kusurlarla ilgili olarak yardımcı olur. Antioksidan olan E ve C vitaminlari genel olarak üreme sağlığını iyileştirir. L-Arginine, üreme organarının uyarılmasına aynı zamanda erkeklerde sperm miktarı kalitesinin artmasına yardımcı olur. Çocuk sahibi olmayı isteyen erkekler için günde 1-2 kapsül alınması tavsiye edilir. Not: Formülü Carnitine içermez.

Besin desteği ; Bu ürün sağlıklı bir şekilde dengelenmiş bir dietin yerine geçmez. Antikoagülanlar ( kan sulandırıcılar ) kullanan biri, doktor tavsiyesi olmadan bu kapsülleri kullanılmamalıdır. Aynı zamanda, kullanmadan önce besin intoleransı veya alerjisi olup olmadığı da araştırılmalıdır.

bende bayanlar için olanım ile birlikte aldım canım onu. yanın da proxseed de aldım.benim eşimde kullanıyor.sonucumuzu 4 nisanda alıcaz işe yarayıp yaramadığı belli olucak

bende bayanlar için olanım ile birlikte aldım canım onu. yanın da proxseed de aldım.benim eşimde kullanıyor.sonucumuzu 4 nisanda alıcaz işe yarayıp yaramadığı belli olucak

arkadaşlar dr. ların dediği gibi hastalık yoktur hasta vardır. bir hastalık farklı iki hastada farklı reaksiyon gösrerbilir.

rozella soruma cvp verdiğin için tşk ederim. Proxeed in içeriğini okudum folc acid falan var fertilmande de var proxeedin içindekilerden bide fazla gelmesin ikisini kullanmak ne dersin.

canım eşime sordum fertil vitamini bir süre proxseedle kullanmış ama şmdi sadeca proxsed içiyomuş. transferimin 6. günündeyim. 6 ay kullanacak.sonrada o vitamini kullanacak. ben üşüyorum ya. ayaKLARIM üşüyo özellikle.hamiş belirtisi olabilir diyo sitedeki bazı arkadaşlar. üşenip dr. a gidemedim ama yarın gidip kan testi yaptırcam.tüp merkezindeki hemşireler dahiliye uzmanının verdiği ilaçları bize bildir dediler.transferden beri sağ kulağımda tıkalı.

yukarıda bahsettiğim arkadaş varya! işte o transtan sonra üşüdüğünü söylemişti

İnşallah hamişsindirde eşin bi daha vitamin filan kullanmaz..hamilelik belirtisi olabilir ayaklarının üşümesi hamilelerde öyle yazmış zaten .inşallahh iyi haberlerini alırız Allah yüzünü güldürsün .

kan tesitini neden yarın yaptıracan erken değilmi daha ? ben 10. günümde yaptırmıştım

rozella benim tedaviye başlamam bir kaç gün kaldı boşu boşuna dememişler akıl akıldan üstünmüş diye :) şimdi gördüm bu vitamini daha tedaviye başlarken başlasam sorun olurmu ki sipariş vereceğim anca birkaç günde gelir erkek için olanıda?

anladım canım saol bu valla akrabamız hacdayken almış 1 kilo kızı için kızı tüp bebek yöntemiyle o dediğim şeyi kullanmadan hamile kaldı bana verdiler bende nasıl kullanıldığını bilmiyorum bakalım hayırlısı olsun saol canımmm

hayırlısı canım..dilerim yakın zamanlarda alırız müjdeli haberleri:)

canım ben 2 aydır kullanıyodum tedavimin ortasında (10 gün sürdü iğneler) hemşireye sordum kullanma şimdi onu transtan sonra doktoruna sorarız dedi.bende yumurta toplamadan önce kestim.iğnelerle birlikte kullanma istersen.ben bugün dahiliye doktoruna gittim.kan verdim.demir eksikliği varmı diye.yarın sonuç alıcam.üşümemin ve huzursuz ayak sendromumun sebebi demir eksikliği sanırım. yüzümde acayip sivilcelendi.hiç böyle olmazdı.

anladım canım almayım şimdi ozaman.....

birde benim de demir eksikliğim olurdu yaz kış ellerim ayaklarım buz gibidir baya bir süredir baya baya azaldı her sabah aç karnına keçiboynuzu pekmezi içiyorum dene sende faydasını görürsün.....hoş inşallah bu üşümen de hamişlik üşümesidir inşallah burdan müjdeli haberi verirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…