kızlar merhaba ben 3 yıllık evliyim eşimde sperm azlığı ve kalitesizliği var benimde tshım yüksek 1 aşılama birde geçen ay tüp bebek yaptık 6 martta sonucu aldım negaitff(( inanamadım herşey düzgün gidiyodu 27 yaşımdayım yumurtalıklar hormonlar herşey normaldi yinede olmadı.Allahım herşeyin hayırlısını versin en kısa zamanda kucağımıza bebeklerimizi almayı nasip etsin inşallah.bende sabahları aç karnına bir avuç çörekotu çiğneyip yutuyorum çörekotu ölüm hariç bütün dertlere devaymış.haziranda dondurulmuş embriyolarla tekrar deneyecez.şuan preseed kullanıyorum Allahdan ümit kesilmez tıpda bi noktada çaresiz kalıyo ben irenbede yaptırdım tüp bebeğimi izmirin bir numaralı tüp bebek merkezi ama olmayınca olmuyo.ağlatan mevlam güldürürmüşte inşallah normalden olur Allahtan hiç bir zaman ümidimi kesmiyorum inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürür gönlümüzdeki muradı verir...
inşallah güzel haberlerini alırız rozella bizede morel olur.
rozella :) öncelikle hayırlı ve güzel sonuç almanı diliyorum..... nerede tedavi oldunuz sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim.
1.ci denememde kabzlık yaşadığım için bu sefer daha temkinliyim.sabah kalkınca aç karnına 1 yemek kaşığı keçi boynuzu pekmezi (damıtılarak yapılanından) içiyorum.10 dakk sonra 2-3 naturel kayısı sonrada kahvaltı yapıyorum.saat 11 de bir tane portakal yda portakal suyu içiyorum.öğünlerde sebze yemekleri ev yapımı ekmek. ev yapımı yoğurt yada hoşaf yiyorum.öğleden sonra meyve saat 16 da ise kabak tatlısı yada sütlü tatlı yiyorum. akşam yemeğini saat 18 de yedikten 2 saat sonra yine meyve yiyorum. yatmadan önce 1 bardak taze sıkılmış havuç suyuyla birlikte 1 tatlı kaşığı sızma zeytinyağı içiyorum.suyu çok az içen biri idim.artık günde 3 lt su içiyorum.bu arada kabızlık için bi arkadaş tavsiye etti.akşam yatmadan önce 1 bardak sıcak suyun içine 3 tane naturel kayısı koyup. biraz bekleterek hafif ılıdıktan sonra içerseniz sabah tuvaletinizi çok rahat yaptığınızı göreceksiniz
1.ci denememde kabzlık yaşadığım için bu sefer daha temkinliyim.sabah kalkınca aç karnına 1 yemek kaşığı keçi boynuzu pekmezi (damıtılarak yapılanından) içiyorum.10 dakk sonra 2-3 naturel kayısı sonrada kahvaltı yapıyorum.saat 11 de bir tane portakal yda portakal suyu içiyorum.öğünlerde sebze yemekleri ev yapımı ekmek. ev yapımı yoğurt yada hoşaf yiyorum.öğleden sonra meyve saat 16 da ise kabak tatlısı yada sütlü tatlı yiyorum. akşam yemeğini saat 18 de yedikten 2 saat sonra yine meyve yiyorum. yatmadan önce 1 bardak taze sıkılmış havuç suyuyla birlikte 1 tatlı kaşığı sızma zeytinyağı içiyorum.suyu çok az içen biri idim.artık günde 3 lt su içiyorum.bu arada kabızlık için bi arkadaş tavsiye etti.akşam yatmadan önce 1 bardak sıcak suyun içine 3 tane naturel kayısı koyup. biraz bekleterek hafif ılıdıktan sonra içerseniz sabah tuvaletinizi çok rahat yaptığınızı göreceksiniz
küre başlıyorum bende incir ve havuç olana....
bu arada Umreden gebelik için ot ve Acve hurması getirttim..Reglim başlayıp bittikten sonra kısmetse başlıcam..
hayırlısı hepimiz için
bende yarın incir kürüne baslıcam. regl iken baslayınca sorun olmaz sanırım dimi? 2 tüp denemesinden sonra umarım kendılıgınden gelir meleğim..
ya kızlar huzursuz bacak sendromu başladı bende. her geçen gün kötüye gidiyo. babamdada var bu hastalıktan.nette okudum. gebelik, kansızlık, şeker gibi bazı hastalıklardan olabileceği gibi genetik de olabiliyomuş. kansızlık var zaten bende. babamdada var demir eksikliği. dayanamıyorum. yarın doktora gidip kan tahlili yaptırcam.eğer demir eksikliğim geçtiyse kesin hamilelikten.
küre başlıyorum bende incir ve havuç olana....
bu arada Umreden gebelik için ot ve Acve hurması getirttim..Reglim başlayıp bittikten sonra kısmetse başlıcam..
hayırlısı hepimiz için
tatlım bişey sorucam bendede ümreden gelen bir şey var hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş ama benimki ot değil böyle ceviz den biraz daha büyük dışı şert kahverengi bişey 1 tane var elimde ama nasıl kullanıcağımı bilemedim içinimi kırıp yicemmi içicemmi bilemedim senin bilgin varsa yardımcı olursan sevinirim canım.
tatlım bişey sorucam bendede ümreden gelen bir şey var hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş ama benimki ot değil böyle ceviz den biraz daha büyük dışı şert kahverengi bişey 1 tane var elimde ama nasıl kullanıcağımı bilemedim içinimi kırıp yicemmi içicemmi bilemedim senin bilgin varsa yardımcı olursan sevinirim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?