merhaba arkadaşlar 5 buçuk yıllık evliyim
bissürü tedavii ,aşılama neler neler denedimolmadıı.. doğal yolla 2 defa olduu fakat ikisde düştü ... 2. si geçen sene nisanda düştü..
ve 2 ay ÖNCE azmettimm neler neler yaptım şükürler olsun Rabbim dualarımı kabul etti , cabalarıma cvp verdii:)
önce 15 gün soğan kürü....
sonra adetin 3. günü doktoruma danışarak klomen kullandım..
klomen bitti 8 gün incir suyu içtim 2 günde havuçlu incirsuyu içtim....
adetin 15. günü belime yakı yapıştırdım 2 gün beklettim.............
ve presed jel kullandımm
artık hangisinin faydası oldu bilmiyorum ama Rabbim nasip etti şükürrr.....
bu arada 2 AY ÖNCE cem demirel tüp bebek veya aşılama yaptırın demişti...
Rabbim yeniden tedavilere gerek bırakmadan doğal yolla nasip ettii....
İNŞALLAHH HEPİNİZ BU MUTLULUĞU BU AY YAŞAYINIZ
Embriyonun zarının inceltilmesi - assisited hatching (aha) kimlere ve nasıl uygulanır?
Assisted hatching (AHA): Embriyonun rahim duvarına tutunmasını kolaylaştırmak için, etrafını saran zarın inceltilmesi ya da açıklık oluşturulması işlemidir. AHA'nın uygulandığı durumlar:
• 35 yaş ve üzerindeki olgulardan elde edilen embriyolar
• Embriyoyu saran zarın kalın olduğu durumlar
• Yavaş bölünen embriyolar
• Daha önceki denemelerinde iyi kalitede embriyo transferine rağmen gebelik elde edilememiş olgular
• FSH hormonu sınırda ya da yüksek olan olgular (12 MIU /ml ve üzeri)
• Embriyo biyopsisi yapılacak embriyolar
• Dondurma - çözme sonrası elde edilmiş embriyolar.
AHA kimyasal, mekanik ya da lazer yöntemiyle yapılabilir. Bu işlemin özellikle kalın zarla çevrili ve yavaş gelişen embriyolarda, embriyo ile rahim duvarı arasındaki uyumu sağladığı ve tutunmayı arttırdığı düşünülmektedir.Merkezimizde transfer öncesi tüm embriyolara rutin olarak AHA (embriyo zarının inceltilmesi işlemi) uygulanmaktadır.
1. dün tranferim oldu.coraspirin, folik asit,rahim içi jel ve antibiyotik kukkanıyorum. craspirini günde 1 kez dediler. günün hangi saatinde almalıyım sizce.bide ayın 29 unda çatlama iğnem var yine gün içinde hangi ssatte vurulmalıyım
1. dün tranferim oldu.coraspirin, folik asit,rahim içi jel ve antibiyotik kukkanıyorum. craspirini günde 1 kez dediler. günün hangi saatinde almalıyım sizce.bide ayın 29 unda çatlama iğnem var yine gün içinde hangi ssatte vurulmalıyım
1 embriyo canım.zaten 6 taneden 1 tane transfer edilebilir çıkyor. 4 nisan da öğleden sonra sonuç alıcaz inşallah.
kızlar merhaba ben 3 yıllık evliyim eşimde sperm azlığı ve kalitesizliği var benimde tshım yüksek 1 aşılama birde geçen ay tüp bebek yaptık 6 martta sonucu aldım negaitff(( inanamadım herşey düzgün gidiyodu 27 yaşımdayım yumurtalıklar hormonlar herşey normaldi yinede olmadı.Allahım herşeyin hayırlısını versin en kısa zamanda kucağımıza bebeklerimizi almayı nasip etsin inşallah.bende sabahları aç karnına bir avuç çörekotu çiğneyip yutuyorum çörekotu ölüm hariç bütün dertlere devaymış.haziranda dondurulmuş embriyolarla tekrar deneyecez.şuan preseed kullanıyorum Allahdan ümit kesilmez tıpda bi noktada çaresiz kalıyo ben irenbede yaptırdım tüp bebeğimi izmirin bir numaralı tüp bebek merkezi ama olmayınca olmuyo.ağlatan mevlam güldürürmüşte inşallah normalden olur Allahtan hiç bir zaman ümidimi kesmiyorum inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürür gönlümüzdeki muradı verir...
Amin canım!!!!
Öncelikle bu doğal kürleri (soğan, keçiboynuzu vs.) uygulamaya devam etmeni tavsiye ederim, forumlarda oldukça çok şifa bulduğunu söyleyen var. Canım bir de çörek otu dediğin gibi çok ama çok faydalı fakat gebeyken düşüğe sebep oluyormuş, hatta google'a çörek otu-düşük yazarsan görürsün. Bu sebeple adetliyken falan ye sadece istersen.[/QUOTE
tabi haklısın canım hamile kaldığını öğrendiğin an yememek lazım ama hamile kalmak için çok şifalı bişeymiş.bi sitede okudum
Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.
Kaynak: Hamilelikte Çörek Otu • Çörek Otu
Amin canım!!!!
Öncelikle bu doğal kürleri (soğan, keçiboynuzu vs.) uygulamaya devam etmeni tavsiye ederim, forumlarda oldukça çok şifa bulduğunu söyleyen var. Canım bir de çörek otu dediğin gibi çok ama çok faydalı fakat gebeyken düşüğe sebep oluyormuş, hatta google'a çörek otu-düşük yazarsan görürsün. Bu sebeple adetliyken falan ye sadece istersen.[/QUOTE
tabi haklısın canım hamile kaldığını öğrendiğin an yememek lazım ama hamile kalmak için çok şifalı bişeymiş.bi sitede okudum
Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.
Kaynak: Hamilelikte Çörek Otu • Çörek Otu
bunu aç karnını mı yemek gerekiyor!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?