Kürlerle hamile kalanlar neyi nasıl yaptınız

Canım meleğini Rabbim sağlıkla, mutlulukla kucağına almayı nasip etsin. Bizlere de en kısa zamanda nasip etsin inşallah, sevgiler, paylaşım için tşkler...

Mrb arkadaşlar. Bende bu süt maydonoz buharını deniyorum. Adetim p.tesi bitti ve ben salı günü başladım yani 3 gündür uyguluyorum. 2 gündür belim ve kasıklarımda adet olacakmışım gibi sancım var ve az önce tuvalette gördüm çok açık pembe akıntım olmuş. Neden oldu anlamadım. Bu normal bişey mi? ii yönde bi gelişme mi kötü yönde mi?Hayır kaş yapıyım derken göz çıkarmıyım da... Siz yaptınız mı hiç bilgisi olan var mı?

dün tranferim oldu kızlar. dr tutunmasını kolaylaştımak için embriyoyu çizdiklerini söyledi.

1. dün tranferim oldu.coraspirin, folik asit,rahim içi jel ve antibiyotik kukkanıyorum. craspirini günde 1 kez dediler. günün hangi saatinde almalıyım sizce.bide ayın 29 unda çatlama iğnem var yine gün içinde hangi ssatte vurulmalıyım

Canım hayrlısıyla tutat inş. Kaç tane transfer edildi? İlacını kahvaltıdan sonra al bence ben öyle yapardım ama dr.un ne dediyse ona göre al en iisi öyle olur. Transferin olmuş çatlatma iğnes,i neden yapılacak ki canım anlamadım ben onu...

Cumamız mübarek olsun bu arada RAbbim emeklerimizi boşa çıkarmasın dualarımızı kabul etsin inşallah.

Canım sonucu hayırlı olur inşallah, bebişine kavuşursun.

canım transferin hayırlısı ile pozitif sonuçlanır inşallah......şu çatlatma iğnesi bende anlamadım transferden sonra ilk defa duydum ?

ovitrelle yumurta toplamadan önce pazar akşamı saat 21.00de atılmıştım.transferden sonra 8.günde tekrar atımam söylendi.1.cidede aynı şeklde oldu.

rozella hayırlı olsun allah tamamına erdirsin..işallah hayırlı güzel haberler verirsin kaç embriyo trns. ettiler canım işallah pozitif alırsın bizede umut olursun

1 embriyo canım.zaten 6 taneden 1 tane transfer edilebilir çıkyor. 4 nisan da öğleden sonra sonuç alıcaz inşallah.

kızlar merhaba ben 3 yıllık evliyim eşimde sperm azlığı ve kalitesizliği var benimde tshım yüksek 1 aşılama birde geçen ay tüp bebek yaptık 6 martta sonucu aldım negaitff (( inanamadım herşey düzgün gidiyodu 27 yaşımdayım yumurtalıklar hormonlar herşey normaldi yinede olmadı.Allahım herşeyin hayırlısını versin en kısa zamanda kucağımıza bebeklerimizi almayı nasip etsin inşallah.bende sabahları aç karnına bir avuç çörekotu çiğneyip yutuyorum çörekotu ölüm hariç bütün dertlere devaymış.haziranda dondurulmuş embriyolarla tekrar deneyecez.şuan preseed kullanıyorum Allahdan ümit kesilmez tıpda bi noktada çaresiz kalıyo ben irenbede yaptırdım tüp bebeğimi izmirin bir numaralı tüp bebek merkezi ama olmayınca olmuyo.ağlatan mevlam güldürürmüşte inşallah normalden olur Allahtan hiç bir zaman ümidimi kesmiyorum inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürür gönlümüzdeki muradı verir...

küçüklükten beri guatr ve tiroidlerimle sorunlarım var ama Euthyrox kullandım tshım düştü .preseed kullanan arkadaşlar çevrenizde hamile kalan varmı ben diğer sitelerde okudum işe yarayan hamile kalan kişiler var.

Amin canım!!!!

Öncelikle bu doğal kürleri (soğan, keçiboynuzu vs.) uygulamaya devam etmeni tavsiye ederim, forumlarda oldukça çok şifa bulduğunu söyleyen var. Canım bir de çörek otu dediğin gibi çok ama çok faydalı fakat gebeyken düşüğe sebep oluyormuş, hatta google'a çörek otu-düşük yazarsan görürsün. Bu sebeple adetliyken falan ye sadece istersen.

rozella :) öncelikle hayırlı ve güzel sonuç almanı diliyorum..... nerede tedavi oldunuz sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim.

yazdıklarınızı okudum.ALLAH İnşallah hayırlısından herpimize evlat nasip eder.ben 6 yıllık evliyim olmaması için bilinen hiç bir sebep yok.ama bir türlü gelmiyor.her ay yeni bir umut heyecan ve adet günü yaklaşırken yaşanan stres.bunlurı kelimelerle anlatmak çoook zor.beni en iyi sizler anlarsınız.
tüp bebek deneyen arkadaşlar ist avrupa yakasında merkez önerebilir misiniz ve ne kadar tuttuğunu yazar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…