Kürlerle hamile kalanlar neyi nasıl yaptınız

ayrıca kabızlığı önlüyo. ben ilkinde çok kötü kabız olmuştum.ve buda tutunmayı zorlaştırır.bu tedavimde sabah kalkar kalkmaz 1 yemek kaşığı pekmez içtim.kahvaltıda 3 naturel kayısı,2 ceviz peynir ev yapımı zeytin ve ev yapımı ekmek.tam buğday yiyin.salkım domates.ıhlamur içtim.öğün aralarında meyve öğünlerde sebze yemeği yedim.bu gün dr da söyledi.bol ye dedi.ananas yedim .yine aralarda hurma, incir,kayısı yedim. ssat 16 da her gün sütlü tatlı yada kabak tatlısı yedim.kayısı hoşafı içtim.birde tedaviden önce multi vitamin ve balık hapı desteği alın.

ayrıca ben saraçoğlunun dediklerine çok katılıyorum.adam gerçek bir profösör.soğan kürü bana çok iyi geldi.severek yaptım.incir kürüde öyle.eğer tutmasaydı onu arıcaktım. kişiye özel verdiği kürleri yapacaktım.

kocaeli gölcükte oturuyorum doktor arıyorum konaktaki gülcin hanımdan cok bahsedilmiş memnunkalan cok bide funda salihoglu varmıs giden var mı

canım önce iyi bir dr bulacaksın tabi.sonrada ona inanacaksın.şüphe ettiğin birşey varsa arştıracaksın.en önemlisi allahtan ümidi kesmeyeceksin

baş ucuna ateşölçer koy. sabah uyandığında yataktan kalkmadan ölç. gergün yaz

evet ben dün ölçtüm 36,8 çıktı

Hayırlı olsun rozella tahmin ediyodum zaten senin hamile olduğunu Rabbim tamamına erdirsin inşallah.

sagol canım.sanada çok teşekkür ederim başından beri desteklerin ve paylaşımların için darısı başına

rozella inanamıyorum ağlattın beni özellikle eşinle sarılıp o bu sevinci yaşaman çok mutlu etti beni ne büyük bi mutluluk ne büyük bi sevinç Allahım inşallahh kucağına almayı nasip etsin sağlıkla huzurla büyüt bebeğini inaşşalahh.ben sana demiştim hamilesin diye çünkü çok belirtin vardı eğer hiçbir belirti yoksa kork.oh be inan ben hamiletymişim gibi sevindim ne mutlu san.Allahım inşallah bana ve bu formdaki tüm arkadaşlarada tez vakitte böyle bir sevinç yaşatır.artık hamişsin bize bol bol dua et olurmu ..

hadi bakalım bizim topiğimizden ilk hamilemiz rozella inşallah devamı gelir ayağını iyice yere sür rozella :) hadi bakalım kızlar çalışmalara aynen devam ediyoruz

sağol canım benim verdiğin bilgiler için bu ay bunu deneyecem.senin sorunun nedir tatlım .

gözün aydın hayırlı olsun hamleliğin allah tamamına erdirsin darısı bizlere olsun işallah tez zamanda ..rozella en belirgin ne gibi belitilerin oldu içinde hissettinmi merak ediyorum paylaşırsan sevinirim

sagol canım evet ya !hamilelerin duası tutuyo.benim bir çok hamiş arkadaşım var ve hepsi benim için dua ettiler.bende sizler için dua edicem. meryem suresini okudum.yumurta toplamadan önce yasin okudum.ve allahım bana ve isteyen herkese nasip eyle dedim.hep dualarımdasınız zaten.

Gözün aydın olsun canım...Darısı başımıza inşlh en kısa zamanda hayırlısı ile

gözün aydın hayırlı olsun hamleliğin allah tamamına erdirsin darısı bizlere olsun işallah tez zamanda ..rozella en belirgin ne gibi belitilerin oldu içinde hissettinmi merak ediyorum paylaşırsan sevinirim

canım topikte yazdım belirtilerimi.hepsini belirgin yaşadım .ama ilaçlardan zannettim.bu gün kasıklarım şiddetli ağrıyo.göğüs uçlarım bugün acımaya başladı.karnım gergin.hamile olduğum hissi yaşamadım.ama hastanede dr bekleme ve sonucu söylediği ana kadar geçen süre varya! gerçekten çok heyecanlı ve zor.bunu yaşayan herkesi rabbim pozitifle karşılaştırsın

canım özelden yazdım.arkadaşlar yaptığım kürler bence işe yaradı.benim adetim çok düzenlidir ama erken menepoz sorunum olunca korktum. çünkü herşey yolundayken birden menepoza girenler var.ama sarçoğlunun adet düzenliyici kürleri var.soğan kürü aslan pençesi vs gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…