kocaeli gölcükte oturuyorum doktor arıyorum konaktaki gülcin hanımdan cok bahsedilmiş memnunkalan cok bide funda salihoglu varmıs giden var mı
ya kızlar size bişey soracam daha önce hiç ateş ölçümü yaptınızmı yumurtlama günlerinde her sabah aynı saat ta yapılan güzel bi sistem bence bende denemek istiyorum ama tam olarak nasıl yapıldığını bilmiyorum ..
merhaba selbu
gecmis olsun oncelikle. vucut isisini sabahlari yataktan kalkmadan yada kalkar kalkmaz dil altından ölçüyorsun ve kayıt ediyorsun. ovulasyon olduktan sonra vucut sicakliginda artis oluyor ve adet olana kadar ayni duzeyde devam ediyor. ornegin 36.2 iken 36.8 e cikiyor ve adet olmaz isen 36.8 civarinda hamilelik boyunca devam ediyor. sicakligin dustugunde ise adet olacagini anliyorsun. tek sorun ovulasyon olduktan sonra sicakligin artmasi. ovulasyon oncesini anlaman icin testleri oneririm.
tekrar hastanede beklemeye başladık.çok heycanlandık.dr geldi biz umutsuzca dr abaktık dr kağıda .hayırlı olsun hamilesiniz dedi. şaka değil demi dedim.evet hamilesiniz dedi.hemen eşimle birbirimize sarılıp öpüştük. kan değerimi sordum.150 dedi. 13 nisan da keseyi görmek için çağırdı. 8 nisan doğum günüm. çok güzel bir doğum günü hediyesi. 3 hafta 5 günlük hamileyim.
merhaba selbu
gecmis olsun oncelikle. vucut isisini sabahlari yataktan kalkmadan yada kalkar kalkmaz dil altından ölçüyorsun ve kayıt ediyorsun. ovulasyon olduktan sonra vucut sicakliginda artis oluyor ve adet olana kadar ayni duzeyde devam ediyor. ornegin 36.2 iken 36.8 e cikiyor ve adet olmaz isen 36.8 civarinda hamilelik boyunca devam ediyor. sicakligin dustugunde ise adet olacagini anliyorsun. tek sorun ovulasyon olduktan sonra sicakligin artmasi. ovulasyon oncesini anlaman icin testleri oneririm.
gözün aydın hayırlı olsun hamleliğin allah tamamına erdirsin darısı bizlere olsun işallah tez zamanda ..rozella en belirgin ne gibi belitilerin oldu içinde hissettinmi merak ediyorum paylaşırsan sevinirim
Gözün aydın olsun canım...Darısı başımıza inşlh en kısa zamanda hayırlısı ile
canım!allah sanada nasip etsin garip bir duygu.şimdiden evde sultanlığım ilan edildi.eşim üzerime titriyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?