çoktandır uğramamaştım bi gireyim dedim ve beklediğim gibi olmuş çok ama çok sevindim allah tamamına erdirsin yüzün hep gülsün umarım bizlerde senin gibi sevinir ve sevinçten göz yaşlarımızı dökeriz tabi benim durumum biraz farklı burdaki arkadaşlardan tek ortak sebebimiz var oda bebek olmaması neyse fazla uzatmayayım neşen bol olsun bebişin sana uğur getirsin mutluluklar canım kendine iyi bak yürüyüş yap hoplama zıplama uzanma bişey alırken ama günlük hayatına devam et.....allahtan ümit edelim ki umutlar çoğalsınnnnnnn
Hayirli cumalar
Rabbim dualarimizi kabul Amellerimizi makbul eylesin ins Hamile kalan kardeslerimize hayirlisiyla kucaklarina almasini öpüp koklamayi nasip etsin
Bebek hasretiyle yanan maddi ve manevi emek veren ugrasan herkeze Mevlam su mubarek cuma gunu hurmetine hayirli saglikli evlatlar nasip eylesin Aminnnnnnnnn
Bende bu ugurda coook ugras verenlerdenim coook savastim emek verdim tum olumsuzluklara ragmen yavrumu Rabbim nasip rtti sukrolsun hamddolsun benim hikayem coook uzun 20 sene ugrastim didindim coook zor gunler aylar seneler gecirdim.
8. migro tedavimde tek yumurtayla hamile kaldim.Denemedigim ottu cöptu kurler kalmadi bogurtlen kokunu bende icmistim ama biz daglardan sökmustuk kökleri bir ay kadar icmistim sabahlari coook aciydi denize dusen yilana sarilir misali cokmayan candan ümit kesilmezmis.
Her sey bir vesile inanin bu dunya imtehan dunyasi Allahu Taala kimini varligiyla kiminide yokluguyla imtehan ediyor önemli olan Rabbimizden gelene Razi olmaktir sabretmektir umutlu ve ümitle BEKLEMEKTIR:
Bizede son tedavimizde artik bu dosyayi kapatalim denildi bosuna ugrasmayalim yumurtalar bitti bitecek olmuyor olmaz artik denildi ben yurt disindayim buradaki hekimler dedi bana biz coook zoooor vakaydik esim azo spermi yani menide hic canli sperm yoook anca migroteseyle bulunuyordu.
Benimde rezervim coook azdi TURKIYEDE Allahima sukurler olsun 3. denememde Mevlam umudumuzu nasip etti simdide menepozla savasiyorum.
Allahim nasip ederse dilerse ogluma kardes istiyorum Tabiki Allahim bu duyguyu once olmayanlara tattirsin ins gercektende coook yoruldum yillarimi verdim.
fsh hormonum tavan yapmis hayirlisi turkiyeden hayit,civanpercemi,arslanpencesi,cobancantasi,adacayi,getirttim.
once bir sogan kurunu yapayim sonrada bu karisimlari icecem 3 ay hakkimizda hayirlisi neyse o olsun ins selam ve duayla Allaha emanet olun sevgiler.
sizde bayağı uğraş vermişsiniz ve sabretmişizsiniz ne mutlu sizeki Allah müfakatını vermiş ..Rabbim bizlerede sabır versin daha fazla aratmasın inşallah hayırlı evlatlar versin inşallah hayırsızsada hayıra çevirip versin inşallahh.çok zor çok bunu siz benden daha iyi bilirsiniz olmayan hergün bi hayal kırıklığı bi umutsuzluk bi mutsuzluk oluyo bazen hiç bişeyden zevk almıyosun çünkü bi yanın eksik...ama şuna inananıyorum çevremde direnip sabredip bekleyenler gerçekten muradına eriyo mutlaka sebeplere yapışmamız lazım..şuda var olacağı varsa zaten olu rabbim ol dediyse ayda sadece bi kez ilişki olsa bile olur ama hadis-i şeriflerde var sebebplere yapışmak.bende o yüzden ne duyarsam ne fayda sağlayacaksa hepsini deniyorum 6 martta negatif tüp bebek sonucumu aldım içime oturdu çok üzüldüm ağladım ama interneti açtım tamda ogün karşıma preseed reklamı geldi bana bi umut oldu.yarın başka bi şey görürüm belki o sebebp olur.Allahın kapısı çoktur elbet bizide evlat sevgisiyle sevindirir bigün..çok dua etmemiz lazım rabbim duaları işitendir.Allahım canı gönülden isteyen herkeze evlat sevgisini tatdırsın inşallahh.
Selam canim
Evet canim coook ugras verdim sabrettim yilmadim.Ben henuz daha 20 yasindaydim Kesinlikle evladiniz olmaz demislerdi esimden dolayi hic sperm yoktu bulunamamisti bir okadarda bebek isterken kimselere bi sey soyleyemiyordum hep icime attim.
Sizleri oyle guzel anliyorumki cektigimi bir ben birde mevlam bilir.Artik umudumuz yoktu doktorlara gore hasa onlar Allah degildilerya verici olan Rabbimdi yaratacak olan oydu asla umidimi kesmedim.
Hep oilacak dedim ilk migro tedavimizde dok hic umutlu degildi sukurler olsunki sperm bulunmustu bu bizim icin buyukbir mucizeydi ve oyle devam ettik tam 4 kez denendi benimde yumurta rezervim azdi artik yasta ilerliyordu hep olumlu dusundum 3 kez kurtaj 2 kez rahim filmi 2 kezde labaroskopi yapildi ve 8 kezde tedavi oldum hic dondurulmusum bile yoktu yumurtam olmuyordu.
Beni bu kulupten cogu tanir ve vatanima gelmeye karar verdik ayni merkezde 3. tedavimde yavruma kavustum en son tedavimde bana doktorum gene olmassa uzulurmusun dedi tabikide uzulurum ama adres belli dedim tekrar deniycem dedim ve bana sen bu azimle basaracaksin dedi inanki canim benim icin buyuk bir moral olmustu doktorumu burdan saygiyla aniyorum ve tek bir embriyoyla oglum oldu sogan kuru sonra 42 gun incir kuru sonrada hayittohumu ictim.
Ve VIOLA ISMINDE BITKISEL BIR HAP VAR ONU ICTIM " AY 2 sene terapi gordum hergun iki saat yol yurudum spora vermistim kendimi yedigime ictigime cook dikkat ettim emek verdim.
Inanki canim kardesim her sey beyinde bitiyor vucudu yöneten beyindir hormonlara cook etkisi var son trans ferimde doktor rahmime degilde sanki beynime transfer etmisti.
Bu siteden coook destek gordum emegi gecen arkadaslarimdanda Rabbim binlerce kez razi olsun her zaman duaciyim canlarim benim dertlerimiz paylastikca azalir birde ben meryem suresini coook okdum.
Arti ya;haligu
ya bariu
ya musavviru bunlari bool zikredin nasipten otesi yoook Allahim sizleride evlatlar versin hayirlisiyla canim bool bool sadaka verin coook dua alin dua mu,minin silahidir insallah bizlerde hep duaciyiz Yuce mevlam islerinizi asan eylesin eger sormak istedigin varsa seve seve cevaplarim Allaha emanet olunuz hk
Ağzına sağlık çok güzel şeyler yazmışsın rabbim sana ikinci evladıda nasip eder inşallah.kuranı arapçadanda biliyorum ama türkçesinden okuyorum meryem suresini iyice anlamak için sen arapçadanmı okuyodun onu merak ettim.Allahım tez vakitte evlat veriri inşallah hayırlısıyla sağlıklı .
Dünyada her ne yaşanıyorsa yaratan tarafından gönderilmiştir.Allah kuluna zulmetmek yada sadece acı çektirmek için sıkıntı vermez.Sıkıntı 3 nedenle verilir,
Ya günahlara kefaret , Ya manevi derecenin yükselmesi ,Yada Allahı ve ahireti hatırlatmak için.
Dert Allahı anmana vesile olacaksa,tüm dünya malından iyidir.
Dertsiz dua soğuktur...
Allah onu unutturacak maldan onu unutturacak dünya zevklerinden bizleri uzak tutsun...amin
Insallah canim insallah Rabbim tum isteyenlere nasip etsin.Ben her ikisinide okuyorum tedaviye baslamadan 2 ay once hamile kaldiktan sonrada 3 ay okumustum arapcasini canim benim önemli olan bizleri Rabbim anliyor ameller niyetlere göredir.
Allahimda senin o guzel niyetine göre versin ins eger bir sakincasi yoksa sebeb nedir?
Yasin hormon degerlerin nasil?
benim eşimin sperm sayısı düşük ve kalitesiz normal sperm %1 bizide normalden asla olmaz dedilerilk test yaptırdık 2 milyon çıktı sonra klomen ve evicap kullandık 11 milyona yükseldi yükselince aşılama yaptık ama sperm yıkanınca 200 tane sağlıklı sperm kaldı buda aşılamaya yetmedi ama yine yapıldı.sonra tüp bebeğe geçtik ama ondanda olmadı.27 yaşındayım benim hormonlarımda genel anlamda bişey yok ama kadın doğum tsh ve prolaktinin yüksek bunları düşürmeden tedaviye başlamam dedi tsh 6.48 prolaktinim 145.05 çıktı ikisinide düşürdüm ama yinde tutunamadı.şimdi tedavi falan görmüyorum normalden olur diye bekliyorum Allah büyük inşallah normalden olurda ben de doktorları şaşırtıtım.
benim bildiğim kadarıyla erkek belirliyor kızmı erkekmi diye kromozoma bağlıymış yani solla sağla ne alakası var
hu huuu kimse yokmu kızlar nerdesiniz bi ses verin ....... yeni bir haftaya girdik inşallah hayırlara vesile olur Allahım inşallah gönlümüzdeki muradlarımızı verir.2012de bizlerde anne oluruz inşallahhh.. rozrlla sende hamile kalınca unuttun topiğini gittin aşk olsun( ya kızlar bişey ben kızım olsun çok istiyorum arkadaşlarım diyoki ilişkiden somra sola yat kız olurmuş:44::44:siz böyle bişey duydunuzmu aslı varmıdır sizce ?????
Canım erkek belirliyor ama senin vücudunun pH'ı vs. de hangi spermin daha dayanıklılıkla yumurtaya ulaşacağını belirliyor. Ben de hep kızım olsun istiyordum hala da öyle ama şimdi sağlıkla, mutlulukla kucağıma gelsin de tek diyorum.
canım duydum ama ne kadrı doğru bilmiyorum.
slm. iyim canım sizi topiği ihmal ediyorum biliyorum ama sürekli uykum var. kendimi yastıktan alamıyorum.halsizlik ve yorgunluk hissediyorum.ama dualarım sizinle
rozella keseyi grdünmü..allah kucağına almayıda nasip etsin ...darısı bize olsun geldin bebişler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?