Kürlerle hamile kalanlar neyi nasıl yaptınız

canım sanki bei tanıyormuş gibi yazmışsın. gerçekten yerinde duramayan biriyim ben.ama nasıl olduysa bu sefer tuttum kendimi.allah sizlerinde gönüllerindekini versin

bende 1 ay falan içtim böğürtlen kökünü ama etkisine çok inanıyorum. kur an kursu hocam kullandığımı söylediğimde bir tanıdığının ileri derecedeki cilt kanserini böğürtlen kökü ile tamamen iyileştiğini söyledi.bol sebze meyve yiyn.kuru kayısı.incir.hurma.ceviz. ve günde 3 lt su için.bitkisel kürler yapın.bir eczaneye gittiğinizde bir ilaç istediğinizde ve o ilacın bitkisel olanını istediğinizde daha pahalı olduğunu görürsünüz.sentetik olanları ucuzdur.bitkisel ilaçlar doğal bitkilerden yapılıyor.dolayısıyla bitykisel kürlerin faydasını mutlaka göreceksiniz.çünkü onları rabbim yarattı.hepsine ayrı şifa verdi

sizde bayağı uğraş vermişsiniz ve sabretmişizsiniz ne mutlu sizeki Allah müfakatını vermiş ..Rabbim bizlerede sabır versin daha fazla aratmasın inşallah hayırlı evlatlar versin inşallah hayırsızsada hayıra çevirip versin inşallahh.çok zor çok bunu siz benden daha iyi bilirsiniz olmayan hergün bi hayal kırıklığı bi umutsuzluk bi mutsuzluk oluyo bazen hiç bişeyden zevk almıyosun çünkü bi yanın eksik...ama şuna inananıyorum çevremde direnip sabredip bekleyenler gerçekten muradına eriyo mutlaka sebeplere yapışmamız lazım..şuda var olacağı varsa zaten olu rabbim ol dediyse ayda sadece bi kez ilişki olsa bile olur ama hadis-i şeriflerde var sebebplere yapışmak.bende o yüzden ne duyarsam ne fayda sağlayacaksa hepsini deniyorum 6 martta negatif tüp bebek sonucumu aldım içime oturdu çok üzüldüm ağladım ama interneti açtım tamda ogün karşıma preseed reklamı geldi bana bi umut oldu.yarın başka bi şey görürüm belki o sebebp olur.Allahın kapısı çoktur elbet bizide evlat sevgisiyle sevindirir bigün..çok dua etmemiz lazım rabbim duaları işitendir.Allahım canı gönülden isteyen herkeze evlat sevgisini tatdırsın inşallahh.

Dünyada her ne yaşanıyorsa yaratan tarafından gönderilmiştir.Allah kuluna zulmetmek yada sadece acı çektirmek için sıkıntı vermez.Sıkıntı 3 nedenle verilir,
Ya günahlara kefaret , Ya manevi derecenin yükselmesi ,Yada Allahı ve ahireti hatırlatmak için.
Dert Allahı anmana vesile olacaksa,tüm dünya malından iyidir.
Dertsiz dua soğuktur...
Allah onu unutturacak maldan onu unutturacak dünya zevklerinden bizleri uzak tutsun...amin

bana çok sevdiğim bi dostum zor günlerimde bu msjı atmıştı ilk okuduğumda çok ağlamıştım çok mantıklı çok güzel bi msj.

Selam canim
Evet canim coook ugras verdim sabrettim yilmadim.Ben henuz daha 20 yasindaydim Kesinlikle evladiniz olmaz demislerdi esimden dolayi hic sperm yoktu bulunamamisti bir okadarda bebek isterken kimselere bi sey soyleyemiyordum hep icime attim.
Sizleri oyle guzel anliyorumki cektigimi bir ben birde mevlam bilir.Artik umudumuz yoktu doktorlara gore hasa onlar Allah degildilerya verici olan Rabbimdi yaratacak olan oydu asla umidimi kesmedim.
Hep oilacak dedim ilk migro tedavimizde dok hic umutlu degildi sukurler olsunki sperm bulunmustu bu bizim icin buyukbir mucizeydi ve oyle devam ettik tam 4 kez denendi benimde yumurta rezervim azdi artik yasta ilerliyordu hep olumlu dusundum 3 kez kurtaj 2 kez rahim filmi 2 kezde labaroskopi yapildi ve 8 kezde tedavi oldum hic dondurulmusum bile yoktu yumurtam olmuyordu.
Beni bu kulupten cogu tanir ve vatanima gelmeye karar verdik ayni merkezde 3. tedavimde yavruma kavustum en son tedavimde bana doktorum gene olmassa uzulurmusun dedi tabikide uzulurum ama adres belli dedim tekrar deniycem dedim ve bana sen bu azimle basaracaksin dedi inanki canim benim icin buyuk bir moral olmustu doktorumu burdan saygiyla aniyorum ve tek bir embriyoyla oglum oldu sogan kuru sonra 42 gun incir kuru sonrada hayittohumu ictim.
Ve VIOLA ISMINDE BITKISEL BIR HAP VAR ONU ICTIM " AY 2 sene terapi gordum hergun iki saat yol yurudum spora vermistim kendimi yedigime ictigime cook dikkat ettim emek verdim.
Inanki canim kardesim her sey beyinde bitiyor vucudu yöneten beyindir hormonlara cook etkisi var son trans ferimde doktor rahmime degilde sanki beynime transfer etmisti.
Bu siteden coook destek gordum emegi gecen arkadaslarimdanda Rabbim binlerce kez razi olsun her zaman duaciyim canlarim benim dertlerimiz paylastikca azalir birde ben meryem suresini coook okdum.
Arti ya;haligu
ya bariu
ya musavviru bunlari bool zikredin nasipten otesi yoook Allahim sizleride evlatlar versin hayirlisiyla canim bool bool sadaka verin coook dua alin dua mu,minin silahidir insallah bizlerde hep duaciyiz Yuce mevlam islerinizi asan eylesin eger sormak istedigin varsa seve seve cevaplarim Allaha emanet olunuz hk

Ağzına sağlık çok güzel şeyler yazmışsın rabbim sana ikinci evladıda nasip eder inşallah.kuranı arapçadanda biliyorum ama türkçesinden okuyorum meryem suresini iyice anlamak için sen arapçadanmı okuyodun onu merak ettim.Allahım tez vakitte evlat veriri inşallah hayırlısıyla sağlıklı .

Insallah canim insallah Rabbim tum isteyenlere nasip etsin.Ben her ikisinide okuyorum tedaviye baslamadan 2 ay once hamile kaldiktan sonrada 3 ay okumustum arapcasini canim benim önemli olan bizleri Rabbim anliyor ameller niyetlere göredir.
Allahimda senin o guzel niyetine göre versin ins eger bir sakincasi yoksa sebeb nedir?
Yasin hormon degerlerin nasil?

Allah razı olsun, çok güzel bir dua...

benim eşimin sperm sayısı düşük ve kalitesiz normal sperm %1 bizide normalden asla olmaz dediler ilk test yaptırdık 2 milyon çıktı sonra klomen ve evicap kullandık 11 milyona yükseldi yükselince aşılama yaptık ama sperm yıkanınca 200 tane sağlıklı sperm kaldı buda aşılamaya yetmedi ama yine yapıldı.sonra tüp bebeğe geçtik ama ondanda olmadı.27 yaşındayım benim hormonlarımda genel anlamda bişey yok ama kadın doğum tsh ve prolaktinin yüksek bunları düşürmeden tedaviye başlamam dedi tsh 6.48 prolaktinim 145.05 çıktı ikisinide düşürdüm ama yinde tutunamadı.şimdi tedavi falan görmüyorum normalden olur diye bekliyorum Allah büyük inşallah normalden olurda ben de doktorları şaşırtıtım.

Bizim olduysa bende herkezin olur diyorum insallah yoktan var eden Rabbim yeterki ol desin yasin daha coook genc annesi seni bekliyordur misss kokulun cennet kokulun Allahim evlat askiyla yanan herkeze nasip etsin biliyorum zor bir imtehan Mevlam buyuk Turkiyede benimde ilk tedavimde prolakctiinn coook yuksekti(doxtienecs)isminde ilac kullanmistim hemde tedavideyken bunlar pek önemli gorulmuyorda doktorlarin en coook fsh lh e2 bunlara bakiyorlar.
Senin melegin ins kendiliginden gelir annesi Rabbim fazla aratmadan gelsin ben geldim desin sana seni kocaman öpüyorum Rabbim yar ve yardimcin olsun sevgiler

hu huuu kimse yokmu kızlar nerdesiniz bi ses verin ....... yeni bir haftaya girdik inşallah hayırlara vesile olur Allahım inşallah gönlümüzdeki muradlarımızı verir.2012de bizlerde anne oluruz inşallahhh.. rozrlla sende hamile kalınca unuttun topiğini gittin aşk olsun ( ya kızlar bişey ben kızım olsun çok istiyorum arkadaşlarım diyoki ilişkiden somra sola yat kız olurmuş:44::44:siz böyle bişey duydunuzmu aslı varmıdır sizce ?????

benim bildiğim kadarıyla erkek belirliyor kızmı erkekmi diye kromozoma bağlıymış yani solla sağla ne alakası var

benim bildiğim kadarıyla erkek belirliyor kızmı erkekmi diye kromozoma bağlıymış yani solla sağla ne alakası var

Canım erkek belirliyor ama senin vücudunun pH'ı vs. de hangi spermin daha dayanıklılıkla yumurtaya ulaşacağını belirliyor. Ben de hep kızım olsun istiyordum hala da öyle ama şimdi sağlıkla, mutlulukla kucağıma gelsin de tek diyorum.

canım duydum ama ne kadrı doğru bilmiyorum.

evet hakkımızda hayırlı olan sağlıklı dünyaya faydalı evlatlarımız olur öncelikli inşallah ama ne bileyim içimden de kız olsa bana arkadaş olsa diyorum ama ahhh olsada ne olursa olsa sağlıklı sıhhatli....bu ay preseed kullanmıştım dün regl oldum bu ay vesile olmadı bana inşallah nisanda olur..

canım duydum ama ne kadrı doğru bilmiyorum.

rozella nasıl gidiyo herşey sağlığın iyimi bu mutluluğun tadını çıkar bizleride dualarından eksik etme isimlerimizle dua et olurmu bzide sana dua edelim sağ salim kucağına al inşallah bebişini

slm. iyim canım sizi topiği ihmal ediyorum biliyorum ama sürekli uykum var. kendimi yastıktan alamıyorum.halsizlik ve yorgunluk hissediyorum.ama dualarım sizinle

rozella keseyi grdünmü..allah kucağına almayıda nasip etsin ...darısı bize olsun geldin bebişler :)

slm. iyim canım sizi topiği ihmal ediyorum biliyorum ama sürekli uykum var. kendimi yastıktan alamıyorum.halsizlik ve yorgunluk hissediyorum.ama dualarım sizinle

hep duyuyoruz ya hamileler yorgun uykusuz olur diye hep uyumak istermiş insan hamilelikte.daha iyi uyuki vücudun dinlensin bebişin rahat rahat büyüsün :) bu ilk hamileliğinmi daha önce yaşadınmı düşük vs.

rozella keseyi grdünmü..allah kucağına almayıda nasip etsin ...darısı bize olsun geldin bebişler :)

13 nisanda görmeye gidicez.bugün sırtımda bıçak batması gibi acı var.derin nefes alınca ve kımıldayınca acıyo.dün gece terliyken sırtıma bişey almadan wcye gittim.herhalde o zaman oldu.vikis sürsem zararı olmaz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…