uzun süredir girmiyorum. bu gün kalp atışlarını duyamdı dr. 6+6 günlük .alttan baktı üstten baktı.kalp atışlarını duyabildinizmi dedim.'kese içinde bebek göremiyorumki kalbinin sesini duyayım 'dedi.şok oldum.'kan ver değerlerine bakalım dedi.saat 13.00 degörüşelim dedi.ama bizim torbalıya dönmemiz lazım dedik. 'o zaman telde konuşuruz dedi.kan değerim 21500 çıktı.kan değerin iyi ama kesede bebeği göremedik o yüzden takibe devam dedi.2 mayısda tekrar gidicem. benzer durum yaşayan varmı
daha çok küçük belkide ondandır dedi dr
sağol canım.dün saat 18 de burda bi dr gittim.kan değerlerimin ve kesemin boyutunun olması gerektiği gibi olduğunu söyledi.'bak kızım biz dr lar düşecek sağlıksız bir bebeği kesesinin şeklinden anlarız.senin kesen çok iyi görünüyor.endişelenme' dedi.uzun uzun baktı keseye. daha yakınlaştırınca beyaz bişeyler göründü. 'seni umutlandırmak istemem ama bu bebek olabilir dedi.
ne güzel konu başında umutla beklerken hep bebeklerınız olmuş darısı bana
hsg cekılcem bugun inş. hayırla gecer bende bebek shıbı olurum
2. yılım olcak sogan kürü ile bir gebelıgım olustu fakat düştü 1 aylıkken pko var bende
benıde alıverın aranıza inş.
Boş kese de olabilir ama sende böyle bişey olduğunu sanmam içinde görmüş dr. Daha çok küçük annesi 1-2 haftaya kendini de gösterir kalp atışlarınıda hiç merak etme sen
arkadaşlar ben sürekli bu siteyi okuyorum 2 kürtajım 1 dışgebeliğim 4 tanede kendinden düşüğüm var. ayrıca 2 başarısız tüp bebek ve başarısız dondurulmuş transferim mevcut dış gebelikten sonra tüplerimden biri tıkandı aşılama yapalım dediler zararsız miyom gördüler laparoskopi yapalım hem miyomu alalım hemde tüpünü açalım dediler bu arada dış gebeliği ilaçla sonlandırmışlardı her neyse laparoskopinin yan etkisi olarak benim diğer tüpümde tıkandı bu yüzden direkt tüp bebek dendi sonuç olarak hepsi başarısız olunca ben birkaç şey araştırdım faydasınıda gördüm herkez faydalansın istiyorum sarımsak kapsülleri satılıyor onlardan her gece bir tane içtim ve tekrar normal yoldan 3 ay içinde hamile kaldım hep 4 haftalıkken düşüyodu allahın izniyle birde meryem süresine başladım hergün 1 tane okuyorum 41 tane olacak toplam inşallah 3 mayısta kalp atışlarınıda duyarım ve inşallah sizede faydası olur
hoşgeldin! ne güzel tüpsüz kalabilmişsin.inşallah sende bebeğini alırsın kucağına.tüp bebek mi olacak bu sefer
ne güzel konu başında umutla beklerken hep bebeklerınız olmuş darısı bana
hsg cekılcem bugun inş. hayırla gecer bende bebek shıbı olurum
2. yılım olcak sogan kürü ile bir gebelıgım olustu fakat düştü 1 aylıkken pko var bende
benıde alıverın aranıza inş.
rabbimden gelen herşeye razıyım.hayırlısı neyse o olsun. boş olursa tabiki üzülürüm ama kaderde ne varsa onu yaşıycam.
arkadaşlar ben sürekli bu siteyi okuyorum 2 kürtajım 1 dışgebeliğim 4 tanede kendinden düşüğüm var. ayrıca 2 başarısız tüp bebek ve başarısız dondurulmuş transferim mevcut dış gebelikten sonra tüplerimden biri tıkandı aşılama yapalım dediler zararsız miyom gördüler laparoskopi yapalım hem miyomu alalım hemde tüpünü açalım dediler bu arada dış gebeliği ilaçla sonlandırmışlardı her neyse laparoskopinin yan etkisi olarak benim diğer tüpümde tıkandı bu yüzden direkt tüp bebek dendi sonuç olarak hepsi başarısız olunca ben birkaç şey araştırdım faydasınıda gördüm herkez faydalansın istiyorum sarımsak kapsülleri satılıyor onlardan her gece bir tane içtim ve tekrar normal yoldan 3 ay içinde hamile kaldım hep 4 haftalıkken düşüyodu allahın izniyle birde meryem süresine başladım hergün 1 tane okuyorum 41 tane olacak toplam inşallah 3 mayısta kalp atışlarınıda duyarım ve inşallah sizede faydası olur
bir süredir aranızda değildim.7. haftada ksede bebeği göremeyince 1 hafta daha beklememi istediler.dün bebek görüldü ama kalbi atmıyo.kesenin etrafında kanama başlamış ve kese bozulmuş.bu gün kürtaj olmamı istediler. ama ben pazartesi olmak istedim.eşim şehir dışından yarın dönüyor.ve ben herşeyden emin olmak için bu gün izmirde methini çok duyduğum bir kadın doğum uzmanına gittim.oda alınması gerek dedi. kromozom bozukluğundan oluyurmuş.eşimin iyi bir üroloji uzmanında tedavi edilirse bu sorunu aşabileceğimizi söyledi.ve bize bir dr tavsiye etti. ama önce eşimle kendisi görüşmek istedi.yarın inşallah yine gidicez.eğer eşimin morfolojisi düzelmezse aynı şeyi tekrar yaşarmışız.olsaydı bile bu gebeliğin sağlıklı sonlanamıyacağını söyledi.içim buruk ama biraz rahatladım.
bir süredir aranızda değildim.7. haftada ksede bebeği göremeyince 1 hafta daha beklememi istediler.dün bebek görüldü ama kalbi atmıyo.kesenin etrafında kanama başlamış ve kese bozulmuş.bu gün kürtaj olmamı istediler. ama ben pazartesi olmak istedim.eşim şehir dışından yarın dönüyor.ve ben herşeyden emin olmak için bu gün izmirde methini çok duyduğum bir kadın doğum uzmanına gittim.oda alınması gerek dedi. kromozom bozukluğundan oluyurmuş.eşimin iyi bir üroloji uzmanında tedavi edilirse bu sorunu aşabileceğimizi söyledi.ve bize bir dr tavsiye etti. ama önce eşimle kendisi görüşmek istedi.yarın inşallah yine gidicez.eğer eşimin morfolojisi düzelmezse aynı şeyi tekrar yaşarmışız.olsaydı bile bu gebeliğin sağlıklı sonlanamıyacağını söyledi.içim buruk ama biraz rahatladım.
rozella canımm benimm Rabbim hakkında en hayırlısını versin inşallah.sağlıksız doğsaydı inan daha büyük üzüntü yaşardın emin olki bunda da büyük bir hikmet büyük bir hayır vardır sakın sıkma canını bekleyecez birlikte inşallah normalden olurda burdan birbirimize haber veririz.kromozom bozukluğunu nasıl öğrendiniz genetik testmi yaptırdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?