Kürlerle hamile kalanlar neyi nasıl yaptınız

daha çok küçük belkide ondandır dedi dr

Sakın strese girme daha küçük ondan görünmemiştir rozella. Bende ikizlerimi öğrendikten sonra dr. '3 hafta sonra gel kalp atışlarını görelim daha önce göremezsek üzülürsün' demişti. 7+2 de gitmiştim görmüştük. Seninki daha küçük olduğu için görünmemiştir canım sıkma canını...

sağol canım.dün saat 18 de burda bi dr gittim.kan değerlerimin ve kesemin boyutunun olması gerektiği gibi olduğunu söyledi.'bak kızım biz dr lar düşecek sağlıksız bir bebeği kesesinin şeklinden anlarız.senin kesen çok iyi görünüyor.endişelenme' dedi.uzun uzun baktı keseye. daha yakınlaştırınca beyaz bişeyler göründü. 'seni umutlandırmak istemem ama bu bebek olabilir dedi.

allah nazarlardan saklasin rozella.
inşallah iyi haberlerini aliriz.
içini ferah tutmaya calis. daha 2 aylik olmamis. cok kucuk daha.
saglikla kucagina al insallah...

Boş kese de olabilir ama sende böyle bişey olduğunu sanmam içinde görmüş dr. Daha çok küçük annesi 1-2 haftaya kendini de gösterir kalp atışlarınıda hiç merak etme sen

ne güzel konu başında umutla beklerken hep bebeklerınız olmuş darısı bana
hsg cekılcem bugun inş. hayırla gecer bende bebek shıbı olurum
2. yılım olcak sogan kürü ile bir gebelıgım olustu fakat düştü 1 aylıkken pko var bende
benıde alıverın aranıza inş.

hoşgeldin! ne güzel tüpsüz kalabilmişsin.inşallah sende bebeğini alırsın kucağına.tüp bebek mi olacak bu sefer

Boş kese de olabilir ama sende böyle bişey olduğunu sanmam içinde görmüş dr. Daha çok küçük annesi 1-2 haftaya kendini de gösterir kalp atışlarınıda hiç merak etme sen

rabbimden gelen herşeye razıyım.hayırlısı neyse o olsun. boş olursa tabiki üzülürüm ama kaderde ne varsa onu yaşıycam.

arkadaşlar ben sürekli bu siteyi okuyorum 2 kürtajım 1 dışgebeliğim 4 tanede kendinden düşüğüm var. ayrıca 2 başarısız tüp bebek ve başarısız dondurulmuş transferim mevcut dış gebelikten sonra tüplerimden biri tıkandı aşılama yapalım dediler zararsız miyom gördüler laparoskopi yapalım hem miyomu alalım hemde tüpünü açalım dediler bu arada dış gebeliği ilaçla sonlandırmışlardı her neyse laparoskopinin yan etkisi olarak benim diğer tüpümde tıkandı bu yüzden direkt tüp bebek dendi sonuç olarak hepsi başarısız olunca ben birkaç şey araştırdım faydasınıda gördüm herkez faydalansın istiyorum sarımsak kapsülleri satılıyor onlardan her gece bir tane içtim ve tekrar normal yoldan 3 ay içinde hamile kaldım hep 4 haftalıkken düşüyodu allahın izniyle birde meryem süresine başladım hergün 1 tane okuyorum 41 tane olacak toplam inşallah 3 mayısta kalp atışlarınıda duyarım ve inşallah sizede faydası olur

hayırlı olsun arkadaşım.. sarmısak kapsülü dediğin nedir? nerde satılıyor ve ayrıntılı kullanışını söylersen faydası olur kullanmak isteyenlere:))))

hoşgeldin! ne güzel tüpsüz kalabilmişsin.inşallah sende bebeğini alırsın kucağına.tüp bebek mi olacak bu sefer

hayır ilki dogal gebelıktı
eşimin sperme bakıp bugun karar verılcek ama en son tup dedi dr
hayırlısı ama nasıl olursa olsun annelık babalıktan mahrum kalmayalımda sağlıkla ınş.

Rabbim hepimize versin canım ama inşallah Allah söyletmiştir bunu benim yok daha canım :) Ayrıca hoşgeldin aramıza...

rabbimden gelen herşeye razıyım.hayırlısı neyse o olsun. boş olursa tabiki üzülürüm ama kaderde ne varsa onu yaşıycam.

Öyle tabi Rabbimden gelene boynumuz ince ama biraz nazlı senin bebek gör bak göreceksin...

Ay maaşallah Rabbim bebeğini sana bağışlasın. Kanalların kapalı olduğu halde hamile kaldın sanırım canım de mi ben öyle anladım, böyle duyunca umutlanıyorum bende benimde kapalı da... Sarımsak kapsülü eczanede satılıyo sanırım de mi?

bir süredir aranızda değildim.7. haftada ksede bebeği göremeyince 1 hafta daha beklememi istediler.dün bebek görüldü ama kalbi atmıyo.kesenin etrafında kanama başlamış ve kese bozulmuş.bu gün kürtaj olmamı istediler. ama ben pazartesi olmak istedim.eşim şehir dışından yarın dönüyor.ve ben herşeyden emin olmak için bu gün izmirde methini çok duyduğum bir kadın doğum uzmanına gittim.oda alınması gerek dedi. kromozom bozukluğundan oluyurmuş.eşimin iyi bir üroloji uzmanında tedavi edilirse bu sorunu aşabileceğimizi söyledi.ve bize bir dr tavsiye etti. ama önce eşimle kendisi görüşmek istedi.yarın inşallah yine gidicez.eğer eşimin morfolojisi düzelmezse aynı şeyi tekrar yaşarmışız.olsaydı bile bu gebeliğin sağlıklı sonlanamıyacağını söyledi.içim buruk ama biraz rahatladım.

bugün bende seni merak etmiştim hani iğneler vurulurken bacağında kasılma olmuştu diye hatırlıyorum bendede ilk defa oldu topiğini arayıp hem senin durumuna hemde tam detaya bakacaktım topik ilk sayfaya gelmiş inan çok üzüldüm herşeyde bir hayır vardır inşallah birdaha bu süreçlere girmeden yavruna kavuşurursun ama lütfen hazır bırakmışken sigaraya başlama şuan resmen sürünüyorum bir anda bırakmak daha zormuş......

tekrar bununla geçmiş olsun en büyük üzüntün bu olsun ve bununla kalsın canım....

rozella canımm benimm Rabbim hakkında en hayırlısını versin inşallah.sağlıksız doğsaydı inan daha büyük üzüntü yaşardın emin olki bunda da büyük bir hikmet büyük bir hayır vardır sakın sıkma canını bekleyecez birlikte inşallah normalden olurda burdan birbirimize haber veririz.kromozom bozukluğunu nasıl öğrendiniz genetik testmi yaptırdınız

canım.....
allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.. sen dirençlisin güçlüsün bunu biliyorum... kendine çok iyi bak çok öpüyorum seni...:)

kızlar destekleriniz için çok teşekkürler.dr. söyledi zaten.kalp atışını duysaydın bile 12.ci haftada onu atlatsan 16. cı haftada bunu yaşıycaktın dedi. kromozom testi yaptırmadık ama yaptırcaz. 3 dr da aynı şeyi söyledi erkek spermindeki kromozom bozukluğundan oluyomuş. izmir alsancakta dün gittiğm dr bazen çok basit bitkilerle erkek infilitesinin tedavi edilebildiğini söyledi.iyi bir ürolog da tedavi olmalı dedi.bazı meslektaşlarımız erkeği hiç ele almadan kadına 1 ilaç yazıp bunu 6 ay kullan gel diyorlar. kadının zate azalmak ta olan yumurtalarını 6 ayda azaltıp işin içinden çıkılmaz hale getiriyorlar dedi.doğum kontrol hapı dışında hiçbir ilaç kullanma dedi.ailede kanser varmı dedi.anneannem akciğer,büyük teyzem kan kanseri, ortancı teyzem göğüs kanserinde öldü dedim. senden çok rica ediyorum hamile kalıp bebeğini doğurduktan sonra 2 yaşına kadar ne kadar uzatabilirsen o kadar emzir dedi.sakın emzirmeyi ken başına bırakma bana telefon et, sana ilaç söylicem onu içerek emzirmeyi kes dedi.bu daha sonra göğsümde kitle çıkmasını önlermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…