bir süredir aranızda değildim.7. haftada ksede bebeği göremeyince 1 hafta daha beklememi istediler.dün bebek görüldü ama kalbi atmıyo.kesenin etrafında kanama başlamış ve kese bozulmuş.bu gün kürtaj olmamı istediler. ama ben pazartesi olmak istedim.eşim şehir dışından yarın dönüyor.ve ben herşeyden emin olmak için bu gün izmirde methini çok duyduğum bir kadın doğum uzmanına gittim.oda alınması gerek dedi. kromozom bozukluğundan oluyurmuş.eşimin iyi bir üroloji uzmanında tedavi edilirse bu sorunu aşabileceğimizi söyledi.ve bize bir dr tavsiye etti. ama önce eşimle kendisi görüşmek istedi.yarın inşallah yine gidicez.eğer eşimin morfolojisi düzelmezse aynı şeyi tekrar yaşarmışız.olsaydı bile bu gebeliğin sağlıklı sonlanamıyacağını söyledi.içim buruk ama biraz rahatladım.
kızlar destekleriniz için çok teşekkürler.dr. söyledi zaten.kalp atışını duysaydın bile 12.ci haftada onu atlatsan 16. cı haftada bunu yaşıycaktın dedi. kromozom testi yaptırmadık ama yaptırcaz. 3 dr da aynı şeyi söyledi erkek spermindeki kromozom bozukluğundan oluyomuş. izmir alsancakta dün gittiğm dr bazen çok basit bitkilerle erkek infilitesinin tedavi edilebildiğini söyledi.iyi bir ürolog da tedavi olmalı dedi.bazı meslektaşlarımız erkeği hiç ele almadan kadına 1 ilaç yazıp bunu 6 ay kullan gel diyorlar. kadının zate azalmak ta olan yumurtalarını 6 ayda azaltıp işin içinden çıkılmaz hale getiriyorlar dedi.doğum kontrol hapı dışında hiçbir ilaç kullanma dedi.ailede kanser varmı dedi.anneannem akciğer,büyük teyzem kan kanseri, ortancı teyzem göğüs kanserinde öldü dedim. senden çok rica ediyorum hamile kalıp bebeğini doğurduktan sonra 2 yaşına kadar ne kadar uzatabilirsen o kadar emzir dedi.sakın emzirmeyi ken başına bırakma bana telefon et, sana ilaç söylicem onu içerek emzirmeyi kes dedi.bu daha sonra göğsümde kitle çıkmasını önlermiş.
pazartesi eşim üroloğa gidicek
CANIMM inannn cokk uzuldumm daha oncesindede okumustum yazdiklarini
ama herzaman doktorlar sunu soyler dusen bebek hayirli bebektir 1 hafta aglarsin dusmeden kalip omur boyu uzulecegin agliyacagin duruumlar olabilir .
bak en azindan saglik sorunlarini halledebilecek imkanlara ve azme sahipsin
ama esinide psikolojik olarak cok isin icine sokma sadece yapmasi gereken ne ise onu yaptirt cnm erkeklerde psikoloji onemli cunku biliyosunn cok ayrintiya girmeden seninde tedavi olman gerekiyo deee insallah herseyin hallolucak buna inaniyorummm azimlisin inanclisinn vardir yuce rabbimin bi bildigi
Allah insallahh enn hayirli zamanda enn hayirlii bebisleri nasip etsin hepimize cnmmmm
dua et hep ve inannn olucakk bir gun sadece sabir nazli bebisin gelicektir
opuyorum
bir girmiştim güzel haberini almıştım
şimdi ise böyle bir problemle karşı karşıya gelmişsin çok üzüldüm hakkında ne hayırlısı ise o olsun
sakın kendini bırakma daha güçlü olacaksın herşeyin başı sağlık
inşallah zamanında daha sağlıklı bir bebişin olacak
sende çünkü çok emek sarfedenlerdensin allah emeğinin karşılığını verecktir
çok üzüldüm ama herşey hal olduktan sonra daha güzel günler seni bekliyor olacak bunu unutma öpüyorum seni kendine iyi bak...
arkadaşlar hepinize umut olmak umutlaranız hiç bitmesin diye yazıyorum uzun zamandır girmiyordum kk ben iki kere tüp bebk denedim ilki tutmadı ikincisi tuttu ama 4.5 aylıkken kaybettim sadece hamile kalmakla bitmiyormuş bunu anladım 4.5 ay hiç kalkmadım 5 defa hastanede yattım ne dedilerse yaptım ama yaradanım nasip etmedi ve bebeğimin suyu bitti kalbi atıyodu hala ama bana zarar gelmesin diye doğuma başlattılar çünkü bebeğin eşi çürümüştü tabi ki büyük bir hüsran yıkıldım ama isyan etmedim yaradınıma yalvardım allahım vardır bir bildiğin diye şimdi mi ne oldu diyeceksiniz kürtajdan 3 ay sonra kendiliğimden hamile kaldım ve ben hala inanamıyorum şükrediyorum sadece allahım isteyen herkese nasip etsin dua etmeyi asla bırakmayın bu arad a ben hamile kaldığım ay soğan kürü yapmıştım faydası oldu mu bilmem 15 gece bir bardak içtim sabahları içemedim rabbim hepimizin yardımcısı olsun herkese dua ediyorum inanın
arkadaşlar hepinize umut olmak umutlaranız hiç bitmesin diye yazıyorum uzun zamandır girmiyordum kk ben iki kere tüp bebk denedim ilki tutmadı ikincisi tuttu ama 4.5 aylıkken kaybettim sadece hamile kalmakla bitmiyormuş bunu anladım 4.5 ay hiç kalkmadım 5 defa hastanede yattım ne dedilerse yaptım ama yaradanım nasip etmedi ve bebeğimin suyu bitti kalbi atıyodu hala ama bana zarar gelmesin diye doğuma başlattılar çünkü bebeğin eşi çürümüştü tabi ki büyük bir hüsran yıkıldım ama isyan etmedim yaradınıma yalvardım allahım vardır bir bildiğin diye şimdi mi ne oldu diyeceksiniz kürtajdan 3 ay sonra kendiliğimden hamile kaldım ve ben hala inanamıyorum şükrediyorum sadece allahım isteyen herkese nasip etsin dua etmeyi asla bırakmayın bu arad a ben hamile kaldığım ay soğan kürü yapmıştım faydası oldu mu bilmem 15 gece bir bardak içtim sabahları içemedim rabbim hepimizin yardımcısı olsun herkese dua ediyorum inanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?