Kürlerle hamile kalanlar neyi nasıl yaptınız

allah öyle bir düzen oluşturmuşki eğer normal yolla kalsaydın zaten rahim en kaliteli spermi seçerdi dedi. mikroenjeksiyonla seçildi sperm dedim.evet ama labratuvar ortamında bile olsa kromozom bozukluğunu tespit edecek teknolojiye hala sahip değiliz dedi.1 yıl kadar ara vericez seneye kadar eşimde tedavi olacak.

allah öyle bir düzen oluşturmuşki eğer normal yolla kalsaydın zaten rahim en kaliteli spermi seçerdi dedi. mikroenjeksiyonla seçildi sperm dedim.evet ama labratuvar ortamında bile olsa kromozom bozukluğunu tespit edecek teknolojiye hala sahip değiliz dedi.1 yıl kadar ara vericez seneye kadar eşimde tedavi olacak.

canım benim yaa çok üzüldüm okuyunca içim cız etti... Rabbim enn kısa zamanda sağlıklı, hayırlı, ömürlüsünden versin inşallah. Belli mi olur kimisinde tüp bebek tedavisinden sonra normal yolla hamilelik olabiliyo. Kullanılan ilaçların etkisiyle belki seninde öyle olur. Rabbim daha büyük acılar vermesin inşallah...

okuyunca resmen cızzz etti içim kendi yaşadıklarım birer birer gözümün önünden kaydı gitti.. bizde de , morfolojisorunu var malesef acaba bumu sebep şimdi bizde de, demeden geçemeyeceğim... benimde kimyasal gebeliklerim erken dönem düşüklerim ve kalp atışı durması kürtaj v.b. doluuu anlıycan... ve hala bebeğim yok. lütfen eşiniz nasıl bir tedavi olacak detaylı yazarsanız sevinirim. morfoloji düzelmiyo dendi. neler neler yaptım ben kilolarca balllarmı yemedı eşim 6 ay keçiboynuzu kürü yaptık aklımdan da, çoğu uçtu gitti şimdi ... lütfen sizden bilgi bekleyeceğim.

tekrar güç diliyorum.. ne yazacağımı inan bilemedim çünkü yaşadım anlıyabiliyorum sizi... Rabbim güç , kuvvet versin.

geçmiş olsun kader dostum..

Rozella öncelikle geçmiş olsun. İnşallah Rabbim mükafatını verir en kısa zamanda.
Eşinin sperm sayısı, morfolojisi ve hızı nasıldı? Benim de eşimde hız, morfoloji ve sayı problemi var. Aşılama dedi dr. ama internette "İşlemin başarı şansı her seans için % 10-20 olarak verilmektedir" yazıyor. Devlet hastanesine gittik, dr. 2 ay evicap (E vitamini) ve Trental diye bir ilaç verdi. Biz de keçiboynuzu kullandık ama değerler hiç değişmedi. Dr. neden bile söylemedi, direk aşılama dedi. Biz de uzman bir ürologa gideceğiz sizin gibi. Ben de randevu aldım. Tekrar geçmiş olsun canım.

evet bizde yazın iyi bir ürolağa gitmeyi düşünüyoruz ama izmirde işinin ehli bi ürololg varmı araştırıyorum.bizim daha önce gittiğimiz ürolog çok oyladı bizi 1 senemizi yedi nerdeyse.bende şuan araştıryorum iyi bi doktor bulursak birbirimizle paylaşalım belkide normalden hamile kalırız ..

dün yine alsancaktaki kadın doğum druna gittim.bu sefer eşimle görüştü.eski tahlillerine baktı.tıp dilindeki ismini hatoırlamıyorum ama bana özetle şöyle anlattı.eşimin menisini labrotuvarda bir kaba koyduklarında 20 dk içinde sıvı hale gelmesi gerekirken 120 dk da sıvı hale geldiğini söyledi .bunun rahim içinde olduğunu düşünürsek spermler 120 dk sonra rahime doğru ilerlemeye çalışır dedi.türkiyede erkek infilitesini tedavi edebilecek dr sayısı parmakla sayılacak kadar az dedi.ve bizi taner kabasakal isimli üroloğa yönlendirdi.sen boşuna 2 defa tüp yaptırmışsın dedi.eşin tedavi olmadan tüpde yaptırsan sağlıklı bir gebelik olmaz dedi.eşin tedavi olursa tüpe gerek kalmaz doğal olarak da hamile kalabilirsin dedi

eşimde %97 morfoloji sorunu var ve hareket. sayı iyi ama sadece sayı problemi olsaymış iş daha kolaymış.

pazartesi eşim üroloğa gidicek

CANIMM inannn cokk uzuldumm daha oncesindede okumustum yazdiklarini

ama herzaman doktorlar sunu soyler dusen bebek hayirli bebektir 1 hafta aglarsin dusmeden kalip omur boyu uzulecegin agliyacagin duruumlar olabilir .
bak en azindan saglik sorunlarini halledebilecek imkanlara ve azme sahipsin
ama esinide psikolojik olarak cok isin icine sokma sadece yapmasi gereken ne ise onu yaptirt cnm erkeklerde psikoloji onemli cunku biliyosunn cok ayrintiya girmeden seninde tedavi olman gerekiyo deee insallah herseyin hallolucak buna inaniyorummm azimlisin inanclisinn vardir yuce rabbimin bi bildigi
Allah insallahh enn hayirli zamanda enn hayirlii bebisleri nasip etsin hepimize cnmmmm
dua et hep ve inannn olucakk bir gun sadece sabir nazli bebisin gelicektir
opuyorum

allah razı olsun canım.

bir girmiştim güzel haberini almıştım
şimdi ise böyle bir problemle karşı karşıya gelmişsin çok üzüldüm hakkında ne hayırlısı ise o olsun
sakın kendini bırakma daha güçlü olacaksın herşeyin başı sağlık
inşallah zamanında daha sağlıklı bir bebişin olacak
sende çünkü çok emek sarfedenlerdensin allah emeğinin karşılığını verecktir
çok üzüldüm ama herşey hal olduktan sonra daha güzel günler seni bekliyor olacak bunu unutma öpüyorum seni kendine iyi bak...

arkadaşlar hepinize umut olmak umutlaranız hiç bitmesin diye yazıyorum uzun zamandır girmiyordum kk ben iki kere tüp bebk denedim ilki tutmadı ikincisi tuttu ama 4.5 aylıkken kaybettim sadece hamile kalmakla bitmiyormuş bunu anladım 4.5 ay hiç kalkmadım 5 defa hastanede yattım ne dedilerse yaptım ama yaradanım nasip etmedi ve bebeğimin suyu bitti kalbi atıyodu hala ama bana zarar gelmesin diye doğuma başlattılar çünkü bebeğin eşi çürümüştü tabi ki büyük bir hüsran yıkıldım ama isyan etmedim yaradınıma yalvardım allahım vardır bir bildiğin diye şimdi mi ne oldu diyeceksiniz kürtajdan 3 ay sonra kendiliğimden hamile kaldım ve ben hala inanamıyorum şükrediyorum sadece allahım isteyen herkese nasip etsin dua etmeyi asla bırakmayın bu arad a ben hamile kaldığım ay soğan kürü yapmıştım faydası oldu mu bilmem 15 gece bir bardak içtim sabahları içemedim rabbim hepimizin yardımcısı olsun herkese dua ediyorum inanın

allah kucağına almak nasip etsin. kürtajdan sonra 3 ay korun diyolar.sen ne yaptın.korundunmu.soğan kürünün mucizelerine bende inanıyorum.

rozella
cok cok gecmis olsun. bundan sonraki tedavilerde, herseyde allah kolaylıklar versin. ben de benzer sekilde kayıp yasadım. tez vakitte atlat iyileş.
sevgiler,

sevgili castamo,
sadece hamile kalmakla bitmiyor dedi doktorum bana da. once moralim bozuldu ama haklı ve haklısın. allah yüzüne gülsün sağlıkcakla büyüt. inşallah rabbim bizimde yüzümüze güler sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder.

Kızlar eşimle uzman yeni bir ürologa gittik. Başka bir dr. aşılama önermişti, bu dr. bence aşılamadan önce ilaçla tedaviyi birkez daha deneyelim dedi. Eşime bir sürü ilaç verdi: Endol, Trental, Evicap, Clomen, Selenyum tablet (Bunu GNC well mağzalarından aldık), L-Arginin. Bunları kullanın 2 ay sonra gelin dedi.

Bir de bana yumurtlama zamanını belirlemek için sabah yataktan kalkmadan makattan ateş ölçmeyi önerdi. Yumurtlama günü ateş 1 derece kadar artıyormuş.

Bir de adetinin ilk gününü 1. günü alırsan 12., 14. ve 16. günleri ilişkiye girin dedi.

Bir de ben keçiboynuzu kürünü sordum, ilaçlarla kullanmamızın bir sakıncası var mı diye, dr. dedi ki onu kullanın bir zararı olmaz. Ama bilmediğiniz, şu otu bu çayı kullanmayın dedi. Çünkü, buraya gelen bazı hastalar bunları kullanıyor hem çocukları olmamış, bir fayda sağlamamış hem de adamların böbreği karaciğeri iflas etmiş dedi.

Sizlerle paylaşmak istedim, belki size de bir faydası dokunur diye.

Sevgiler...

2011
CİNSEL GÜCÜ ARTTIRAN ALTIN ÖNERİLER
Yazar: melekim | Kategori: Cinsel Sağlık, Diyet ve Zayıflama | Yorumlar Kapalı | 201 Okuma
Erkekte cinsel gücü arttıran 5 altın öneri
1) Erkeklerde en iyi cinsel uyarıcı aslında uyku. Erkeklere pek çok öneride bulunulmasına rağmen cinselliğin canlanması için en yararlı yol uyumak. Uyumak istemiyorsanız 10 dakikalık kısa bir şekerleme ya da ayaklarınızı 5-10 dakika yukarı kaldırarak dinlenmek enerji toplamanıza yardımcı olur.
2) Güneş ışığı ve temiz hava canlandırıcıdır. Yazın güneşli bölgelerde daha canlı olmanızın sırrı biraz da budur. Güneş ışığı hormonları harekete geçirir.
3) Güney’de özellikle Antakya’da çiftleşme dönemi öncesinde yaşlı veya kısır olan keçilerin çakşır otu bitkisinin köklerini yedikleri, ardında da yavruladıkları gözlemlenmiş. Bunun üzerine özellikle sperm sayısı az olan erkekler için çakşır kökü suyu geliştirilmiş.
Acı bir tadı olan bu su özel bir yöntemle elde ediliyor. Sadece keçilerde değil, insanlarda da erkeklik gücünü arttırıyor, sperm sayısını çoğaltmakta olumlu bir etki yapıyor.
4) Düzenli egzersiz ve kasları kuvvetlendirici hafif sporlar. Testosteron yani erkeklik hormonu düzeyini canlı tutacak her türlü bedensel aktivite erkek için yararlıdır.
5) Bu beşli karışım cinselliği kuvvetlendirir
Azgın teke otu (Epimedium Sagittatum)
Çoban çökerten otu (Tribulus Terrestis)
Amerikan Gingsengi (Panax Ginseng)
Japon eriği (Gingo Biloba)
Testere Palmiyesi (Savpalmetto)
İŞTE DOĞAL AFRODİZYAK TARİFİ
Bazen erkeklerde cinsel güçte düşme olabilir. Böyle durumlarda bedene enerji veren ve cinsel performansı arttıran doğal desteklerin yararı olabilir.
Malzemeler
1 kilo saf, iyi kalite bal
3 çorba kaşığı arı poleni
250 gram toz zencefil
100 gram dövülmüş kişniş
50 gram dövülmüş kakule
150 gram dövülmüş toz kırmızı ginseng
100 gram ısırgan tohumu
100 gram dövülmüş ya da toz haline getirilmiş keçi boynuzu
2 gram safran
2 çorba kaşığı kırmızı pul biberi öğütüp karıştırın.
Yapılışı: Tahta bir kaşıkla macun haline getirin. Güneş görmemesi için bir folyoya sarın. Sabah ve akşam 1 tatlı kaşığı dolusu tüketin. Çok ileri safhada olmayan sertleşme sorunlarında bu macun tarifi genelde işe yarar.
Faydaları: Tabii bu karışım doğal canlandırıcıdır ve doping etkisi yapar. Baldaki doğal şeker içeriğiyle ve yapısıyla güçlendiricidir. Safran çok özel bir cinsel uyarıcıdır. Zencefil, kişniş yorgunluğu alır ve cinsel organların dolaşımını destekler. Özellikle arı poleni hücre yenilenmesi ve sperm hücrelerinin desteklenmesi için çok yararlıdır. Baba olmayı düşünenler için de iyi bir uyarıcı, sperm miktarı ve kalitesini doğal yolla arttırıcıdır.
Andropozdaki erkeğin kurtarıcısı
1 litre suya, 2 poşet mate çayı, 1 tatlı kaşığı öğütülmüş kırmızı-kore ginsengi, 1 tatlı kaşığı zencefil, yarım tatlı kaşığı öğütülmüş meyan kökü katın. Bu karışımı kaynar suda 2-3 dakika fokurdatın.
Kaynayınca 3-4 dakika demlenmeye bırakın. Sonrasında sıcak olarak biraz esmer şeker katın ve gün içinde için. Yüksek tansiyonu olanların içmesini önermem.
Cinsel hayatı hareketlendiren yiyecekler
Yulaf ezmesi: Sabah kahvaltınızla bir kahve fincanı kadar tüketin.
Ginseng: Özellikle kırmızı ginseng (Kore ginsengi) erkekler açısından daha yararlıdır. Cinsel açıdan uyarır, yorgunluğa iyi gelir, doğal testosterondur. Sperm miktarı ve sayısını artırır. Hap olarak alınabileceği gibi jelleri ve tozları da vardır. Ginseng genç ama beyni yorgun erkekler, yoğun çalışanlar için erkeklik hormonunu destekleyici doğal bir yardımcıdır.
Kırmızı pul biber: Yemeklerinizin üzerine az miktarda katabilirsiniz.
Fındık: Yoğun lif ve doymamış yağ asitlerine ek olarak içerdiği yoğun E vitamini sperm üretiminin artmasını sağlar, kolesterolün olumsuz etkilerine karşı korur. Günde bir küçük avuçtan fazla yemeyin.
Çikolata: Mutluluk hissi veren beyindeki kimyasal hormonların salgılanmasına yardımcı olur, cinsel gücü arttırır.
Kabak çekirdeği: İçerdiği yoğun çinko ve doymamış yağ asitleriyle erkekler için yararlıdır. Günde bir avuç ve tuzsuz olarak yenmesi yeterlidir.
Mesir macunu: Karışımın içerisindeki bitkiler cinsel gücü arttırır.
Zencefil: Tüm vücudu uyarır.
Roka: Cinsel gücü arttırır.
Antepfıstığı, fıstık, fındık, ceviz, badem, Hint fıstığı, incir: Cinsel arzuyu arttırır. İçeriğinde bulunan E vitamini cinsel organlara giden kan dolaşımını hızlandırarak seks dürtüsünü arttırır.
Avokado: İçeriğindeki antioksidanlar seks hormonlarının üretimini hızlandırır.
Keçi boynuzu: Günde 2 tane keçi boynuzu yemek cinsel isteği arttırır.
Sade yağ (tereyağın orta kısık ateşte yakmadan sürekli karıştırılarak köpüklerini alıp atarak hazırlanmış olan şekli.)
Tropikal meyveler
Bal kuru meyveler
Tavuk suyu
Peynir
Tahin
Pekmez
İstiridye
Kırmızı et (yağsız olmalı)
Erkekte cinsel gücü arttıran 5 altın öneri
1) Erkeklerde en iyi cinsel uyarıcı aslında uyku. Erkeklere pek çok öneride bulunulmasına rağmen cinselliğin canlanması için en yararlı yol uyumak. Uyumak istemiyorsanız 10 dakikalık kısa bir şekerleme ya da ayaklarınızı 5-10 dakika yukarı kaldırarak dinlenmek enerji toplamanıza yardımcı olur.
2) Güneş ışığı ve temiz hava canlandırıcıdır. Yazın güneşli bölgelerde daha canlı olmanızın sırrı biraz da budur. Güneş ışığı hormonları harekete geçirir.
3) Güney’de özellikle Antakya’da çiftleşme dönemi öncesinde yaşlı veya kısır olan keçilerin çakşır otu bitkisinin köklerini yedikleri, ardında da yavruladıkları gözlemlenmiş. Bunun üzerine özellikle sperm sayısı az olan erkekler için çakşır kökü suyu geliştirilmiş.Acı bir tadı olan bu su özel bir yöntemle elde ediliyor. Sadece keçilerde değil, insanlarda da erkeklik gücünü arttırıyor, sperm sayısını çoğaltmakta olumlu bir etki yapıyor.
4) Düzenli egzersiz ve kasları kuvvetlendirici hafif sporlar. Testosteron yani erkeklik hormonu düzeyini canlı tutacak her türlü bedensel aktivite erkek için yararlıdır.
5) Bu beşli karışım cinselliği kuvvetlendirir
Azgın teke otu (Epimedium Sagittatum) Çoban çökerten otu (Tribulus Terrestis) Amerikan Gingsengi (Panax Ginseng) Japon eriği (Gingo Biloba) Testere Palmiyesi (Savpalmetto)
İŞTE DOĞAL AFRODİZYAK TARİFİ
Bazen erkeklerde cinsel güçte düşme olabilir. Böyle durumlarda bedene enerji veren ve cinsel performansı arttıran doğal desteklerin yararı olabilir.Malzemeler
1 kilo saf, iyi kalite bal 3 çorba kaşığı arı poleni 250 gram toz zencefil 100 gram dövülmüş kişniş 50 gram dövülmüş kakule 150 gram dövülmüş toz kırmızı ginseng 100 gram ısırgan tohumu 100 gram dövülmüş ya da toz haline getirilmiş keçi boynuzu 2 gram safran 2 çorba kaşığı kırmızı pul biberi öğütüp karıştırın.
Yapılışı: Tahta bir kaşıkla macun haline getirin. Güneş görmemesi için bir folyoya sarın. Sabah ve akşam 1 tatlı kaşığı dolusu tüketin. Çok ileri safhada olmayan sertleşme sorunlarında bu macun tarifi genelde işe yarar.
Faydaları: Tabii bu karışım doğal canlandırıcıdır ve doping etkisi yapar. Baldaki doğal şeker içeriğiyle ve yapısıyla güçlendiricidir. Safran çok özel bir cinsel uyarıcıdır. Zencefil, kişniş yorgunluğu alır ve cinsel organların dolaşımını destekler. Özellikle arı poleni hücre yenilenmesi ve sperm hücrelerinin desteklenmesi için çok yararlıdır. Baba olmayı düşünenler için de iyi bir uyarıcı, sperm miktarı ve kalitesini doğal yolla arttırıcıdır.
Andropozdaki erkeğin kurtarıcısı
1 litre suya, 2 poşet mate çayı, 1 tatlı kaşığı öğütülmüş kırmızı-kore ginsengi, 1 tatlı kaşığı zencefil, yarım tatlı kaşığı öğütülmüş meyan kökü katın. Bu karışımı kaynar suda 2-3 dakika fokurdatın.
Kaynayınca 3-4 dakika demlenmeye bırakın. Sonrasında sıcak olarak biraz esmer şeker katın ve gün içinde için. Yüksek tansiyonu olanların içmesini önermem.
Cinsel hayatı hareketlendiren yiyecekler
Yulaf ezmesi: Sabah kahvaltınızla bir kahve fincanı kadar tüketin.
Ginseng: Özellikle kırmızı ginseng (Kore ginsengi) erkekler açısından daha yararlıdır. Cinsel açıdan uyarır, yorgunluğa iyi gelir, doğal testosterondur. Sperm miktarı ve sayısını artırır. Hap olarak alınabileceği gibi jelleri ve tozları da vardır. Ginseng genç ama beyni yorgun erkekler, yoğun çalışanlar için erkeklik hormonunu destekleyici doğal bir yardımcıdır.
Kırmızı pul biber: Yemeklerinizin üzerine az miktarda katabilirsiniz.
Fındık: Yoğun lif ve doymamış yağ asitlerine ek olarak içerdiği yoğun E vitamini sperm üretiminin artmasını sağlar, kolesterolün olumsuz etkilerine karşı korur. Günde bir küçük avuçtan fazla yemeyin.
Çikolata: Mutluluk hissi veren beyindeki kimyasal hormonların salgılanmasına yardımcı olur, cinsel gücü arttırır.
Kabak çekirdeği: İçerdiği yoğun çinko ve doymamış yağ asitleriyle erkekler için yararlıdır. Günde bir avuç ve tuzsuz olarak yenmesi yeterlidir.
Mesir macunu: Karışımın içerisindeki bitkiler cinsel gücü arttırır.Zencefil: Tüm vücudu uyarır.
Roka: Cinsel gücü arttırır.
Antepfıstığı, fıstık, fındık, ceviz, badem, Hint fıstığı, incir: Cinsel arzuyu arttırır. İçeriğinde bulunan E vitamini cinsel organlara giden kan dolaşımını hızlandırarak seks dürtüsünü arttırır.
Avokado: İçeriğindeki antioksidanlar seks hormonlarının üretimini hızlandırır.
Keçi boynuzu: Günde 2 tane keçi boynuzu yemek cinsel isteği arttırır.
Sade yağ (tereyağın orta kısık ateşte yakmadan sürekli karıştırılarak köpüklerini alıp atarak hazırlanmış olan şekli.)
Tropikal meyveler Bal kuru meyveler Tavuk suyu Peynir Tahin Pekmez İstiridye Kırmızı et (yağsız olmalı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…