Kürlerle hamile kalanlar neyi nasıl yaptınız

bircok insanin birbirini gormeden, (yuzyuze )tanimadan ayni anda tek yurek gibi ayni amac icin dua etmesi ne kadar guzel ve duygusal ..bende pekcok insan gibi ozellikle her persembe aksami dua ederim ...size katilmak isterdim ama yasadigim yer itibariyle zaman farki var ...RABBIM dualarinizi kabul eylesin ...amin

Üzüm Çekirdeği Avrupa'da ilaç niyetine satılıyor. Mucizevî çekirdek ödemden, nezleye kadar bir çok hastalığın tedavisinde kullanılıyor. Üzümün çok faydalı olduğu bilinir. Özelliklede zihin açıcı yönü ile sınavlardan önce kuru üzüm tavsiye edilir. Ama birçoğumuz üzümü yerken çekirdeğinden muzdarip oluruz. Onu tüketmez, atarız. Hatta marketlerde en çok çekirdeksiz üzümler rağbet görür. Halbuki üzümün çekirdeği bugün birçok Avrupa ülkesinde ilaç niyetine, tabletler halinde satılıyor. Yavaş yavaş Türkiye'de de yaygınlaşmaya başlayan üzüm çekirdeği, yakında bütün eczanelerdeki yerini alacak gibi. Bu çekirdeğin en önemli faydası kan damarı onarıcısı olması. Kan damarları insan için hayati önem taşıyor. Başınızdan ayak uçlarınıza kadar her doku kanla beslenir. İncecik kılcal damarlardan, geniş atardamarlara kadar, karmaşık kan damarları ağı sizin yaşam hattımızdır. Eğer kan damarları yaşlanır, hastalanır, zayıflar, incelir ve kan sızdırırsa, sağlığınız tehlikede demektir. Eğer oksijeni taşıyan kan düzgün bir biçimde akmıyorsa kalp kasınız hasar görebilir. İşte üzüm çekirdeği, zayıflamış kan damarlarını güçlendirip normal sağlıklarına döndürebilen, dolaşım bozukluklarının düzeltebilen ve önleyebilen bir yapıya sahip. Özelliği ise tamamen doğal olması... Çekirdek, damar hastalıklarını tedavi ediyor. Zayıflamış kan damarlarının yapısını güçlendiriyor.

Ayrıca üzüm çekirdeği bilinen en güçlü antioksidan... Yapılan bazı testlerde, E vitamininden 50 kat daha güçlü olduğu ortaya çıkmış. İlk Fransa'da keşfedildi Üzüm çekirdeği 40 yıldır Avrupa'da, özellikle üzüm bağlarının çokluğu ile bilinen Fransa'da etkili bir biçimde kullanılıyor.

Üzüm çekirdeği 1947 yılında Bordeaux Üniversitesi'nden emekli tıp profesörü, Fransız Kimyacı Jack Masquelier tarafından keşfedilmiş.

Çekirdek ilk olarak hamileliğinden dolayı aşırı ödemi olan fakültenin dekanının eşine, dekan tarafından verilmiş.

Masquelier o günü şöyle anlatıyor;

"Kadın, şişmiş bacakları ile o kadar yorgun görünüyordu ki, güçlükle yürüyebiliyordu. Yüzünden, çektiği acıları okumak mümkündü.

Ne yapabilirim de bu kadının acılarını dindirebilirim diye düşündüm.

Sonra dekanın eşine çekirdek verdiğini gördüm.

Dekanın eşi 48 saat içinde iyileşti. O halde, ben üzüm çekirdeğinde özel bir şeyler olabileceğini düşündüm.

"1950'de üzüm çekirdeği Resivit olarak bilinen ve Fransa'da satılan ilk damar koruyucu ilaç olmuş.

Doktor Masquelier ve meslektaşları, üzüm çekirdeğinin varis üzerindeki etkisini doğrulayan dokuz deney yapmışlar. Bununla birlikte çekirdek, göz kamaşması, gece körlüğü, maküler dejenerasyon gibi göz sorunlarının, arterit, saman nezlesi, alerji ve burun kanamalarını tedavisinde de kullanılmış.

"Eğer düzenli olarak üzüm çekirdeği alırsanız, damar duvarlarınız güçlenecektir." diyor Dr. Masquelier. Diş eti kanayanlar kullanmalı. Peki üzüm çekirdeğine ihtiyacınız olup olmadığını nasıl öğreneceksiniz? Doktor Masquelier'in konu ile ilgili görüşleri şu şekilde:

"Sabahleyin dişlerinizi fırçalarsınız ve diş etlerinizin kanadığını görürsünüz. Ya da göz korneasında bir kan lekesi fark edersiniz. Veya geceleri kendinizi yorgun hissedersiniz, baldırlarınız şişer, ödem olduğunu fark edersiniz. Bu durumda damar zayıflığından muzdaripsinizdir ve üzüm çekirdeği tüm bu patolojik mekanizmalarla mücadele eder.

"1995 yılında İtalya'da yapılan bir araştırmada 150 miligramlık üzüm çekirdeğinin ağrıyı, yanma karıncalanma hissini ve atardamarların şişme derecesini azaltmada, yaygın olarak kullanılan bir eczacılık ilacından daha hızlı ve üzün sureli etkili olduğu bulunmuş. 1985 yılında da Fransa'da 92 hasta üzerinde yapılan kur kontrollü deney, 28 gün boyunca 300 miligram üzüm çekirdeği almanın, ağrıyı, karıncalanma geceleyin giren bacak kramplarını ve şişkinliği yüzde 50'den daha fazla azalttığını göstermiş. Üzüm çekirdeğini diğer bir faydası ise gözlere... Gece görüşünde önemli olan parlak ısıların neden olduğu göz kamaşmasını geçirmeye yardımcı oluyor.

Yine Fransa'da 100 denek üzerinde yapılan iki ayrı araştırmada 5 hafta boyunca günde 200 miligram üzüm çekirdeği almanın parlak ısılara maruz kaldıktan sonra görme keskinliğine yeniden kavuşma durumunu artırdığı ortaya çıkmış. Ayrıca testlerde üzüm çekirdeği ürünün bir bilgisayar ekrani karşısında çalışmanın neden olduğu göz gerilimini geçirdiği ve miyop kişilerde retinanın işlevini ve duyarlılığını düzelttiği görülmüş.

Üzüm çekirdeğinin tansiyonu ve onun sonuçlarını düzenlemeye yardımcı olabileceği de belirtiliyor. Araştırmaların gösterdiğine göre, yüksek tansiyonlu insanlar genellikle çok geçirgen olan, zayıf kılcal damarlara sahipler. Bu da onların kılcal damar kanaması geçirme ve göz retinasındaki kan damarlarının yırtılma olasılıklarını artırıyor. Dr. Miklos Gabor'un yaptığı araştırmada üzüm çekirdeği yüksek tansiyonlu deneklerde kılcal damarları güçlendirmiş.

Anti-Aging etkisi Üzüm çekirdeği damarları yenilediği için ayrıca anti-aging etkisine sahip. Yenilenen damarlar yaşlılığı geciktiriyor. Böylelikle cildinizdeki yaşlanma belirtileri azalıyor. Uluslararası sertifikalı Organik Üzüm Çekirdeği Ekstraktinin içerdiği Proantosiyanidin, bilinen en güçlü etkisi antioksidant. Üzüm çekirdeğinin antioksidant etkisi vitamin E'den 50, vitamin C'den 20 kat daha fazla.

Antioksidantlar, vucudumuzdaki kimyasal reaksiyonlar sonucu oluşan veya dışarıdan sigara, alkol, kirli hava v.s . ile alınan zararlı maddeleri etkisiz hale getiriyor.

Uzmanlara göre vücudun antioksidant üretimi 25 yaşından sonra yavaşlamaktadır. Bu yavaşlamanın yol açtığı deformasyonları yok etmek için bilinen en kuvvetli antioksidant ise organik üzüm çekirdeği ekstraktıdı olduğu belirtiliyor.

Çekirdek, bağ dokularını güçlendirerek cilt sarkmasına engel oluyor. Cildin elastik, yumuşak ve düzgün olmasını sağlıyor. Üzüm çekirdeğinde tavsiye edilen miktar günde 150 ile 300 miligram.

Damar sağlığını korumak için gerekli doz ise günde 5-10 gram. Üzüm çekirdeğinin insanlar üzerinde her hangi bir yan etkisi görülmemiş.

Prof. Peter Rohdewald tarafından laboratuar fareleri, Hint domuzları ve köpekler üzerinde yapılan araştırmada doğal çekirdeğin, toksik, mutajenik, karsinojenik olmadığı tespit edilmiş.

Kimler kullanmalı?
* Kan damarlarının yardıma ihtiyaç duyduğunu düşünenler.
* Cildindeki kırışıklıklar günden güne fazlalaşanlar
* Cildi cansız ve solgun görünenler
* Cinsel yaşantısında kendini yetersiz hissedenler
* Kalple ilgili sorunları olanlar
* Ani kalp krizi riski olanlar
* Görme gücünde yaşlanmaya bağlı bozulma olanlar
* Şişlikler ve ödem alerjilerinde
* Yüksek tansiyonda
* Kolayca kanama ve morarma eğilimi olanlar
* Daha önce kanamaya bağlı felç geçirenler
* Şeker hastalığı olanlar
* Varis ve hemoroit gibi soruları olanlar

Sunu belirtmek gerekiyor ki; yukarıda bahsettiğimiz faydaların birçoğu çekirdeğin damarları onarıcı özelliğinden kaynaklanıyor.

Çünkü damarlar, insan bedenini ayakta tutan ana mekanizmalar. Onların bozukluğu insan bünyesinde birçok hastalığa neden oluyor.

Damarları onaran çekirdek, böylelikle diğer hastalıkların iyileşmesinde de önemli bir etkiye sahip oluyor.

Dünya bir ayna gibidir; siz onu gülümseyerek karşılarsanız, o da size gülümser.

Antioksidan olan üzüm çekirdeği vücudu, kendi içinde oluşan ya da dış kaynaklı serbest oksijen radikallerinden ve diğer radikallerden korur. Üzüm çekirdeğinin antioksidan özellikleri çok tanınmış antioksidan vitaminler olan C vitamininden 20 kat, E vitamininden ise 50 kat daha üstündür.

Doğal yolla üre(til)miş meyveler, sebzeler ve otlar sağlığımız için son derece yararlıdır. Üzüm çekirdeği de bunlardan biridir. Fakat beslenme bir bütündür. Sadece üzüm çekirdeği, yeşil çay, kuş burnu gibi iki üç gıdayı yemek, buna karşılık beslenmenin diğer unsurlarına dikkat etmemek ile kendinizi kurtaramazsınız. Sağlıklı bir yaşam için her mevsimin meyve, sebze ve otunu dönüşümlü olarak yiyin, un ve şekerden mamul gıdaları diğer rafine ya da paketlenmiş yiyecekleri iyice azaltın; suni yemle beslenmemiş hayvanların et, süt ve yumurtasını tüketin.

Üzüm çekirdeği hülasası (özütü) nedir?
Kara üzüm çekirdeğinden elde edilir. Üzüm çekirdeği hülasası flavonoid denilen vitamin benzeri grubun içine girer; oligomerik protoantosiyanidin kompleksleri içerir. Üzüm çekirdeğinin temel görevi antioksidan olmasıdır. Vücudu, kendi içinde oluşan ya da dış kaynaklı serbest oksijen radikallerinden ve diğer radikallerden korur. Üzüm çekirdeğinin antioksidan özellikleri çok tanınmış antioksidan vitaminler olan C vitamininden 20 kat ve E vitamininden ise 50 kat daha üstündür.

Üzüm çekirdeğinin faydaları nelerdir?
Üzüm çekirdeği damar yozlaşmasını önler ve damarlarınızı sağlamlaştırır. Hipertansiyon, kalp krizi ve felç olasılığını minimale indirir. Diabetli ve varisli kişilere son derece yararlıdır. Gözü maküler dejenerasyon ve kataraktan korur. Üzüm çekirdeği sürekli bilgisayarın başında olan kişilerin göz sağlığının korunmasında da önemlidir.
Üzüm çekirdeği DNA hasarını azaltarak kanser oluşum riskini de minimale indirir.

Üzüm çekirdeği cildin bağdokusunda bulunan kollajeni sağlamlaştırır. Deriyi dinçleştirdiği için kozmetik sanayinde merhem olarak da kullanılır

Üzüm çekirdeği damarların kollajen dokusunu da sağlamlaştırdığı için damar sertliği ve damar sertliği ile ilgili çok sayıda hastalığı önler.

Üzüm çekirdeği histamin salgısını azaltarak alerjiyi önler. Üzüm çekirdeği iltihabi prostaglandinlerin sentezini azaltarak romatizmal hastalıklar, ağrı ve endometrioz gibi durumlarda yararlı olurlar.

Ne kadar üzüm çekirdeği ekstresi kullanılmalı?

Üzüm çekirdeği ekstresinin 100 mg’lık kapsülleri mevcut. Hastalıklardan korunmak için günde 1-2 kapsül yutunuz. Bir hastalığınız varsa dozu iki katına çıkartın. Şimdiye kadar üzüm çekirdeği ekstresinin fazla alınması ile ilgili bir yan etki bildirilmemiştir.

Kapsül yerine 1 avuç ya da fincan kara üzüm kurusu da yiyebilirsiniz. Piyasada kilosu 6-8 milyona satılıyor. Ayrıca aktarlarda kilosu 30 YTL’den üzüm çekirdeği de satılmakta.

Kara üzümü ya da kurusunu yerken çekirdeklerini çiğneyiniz, böylece etkisi de artmış olacaktır. Üzüm çekirdeği gibi kabuğu da proanthosiyanidin içerir. Yaban mersini (çay üzümü, çoban üzümü) ve şarap da proantosiyanidin bakımından zengindir.

Ben de meryem suresini okumaya basldim. Siz subatta baslamissiniz bir degisiklik var mi insallah? Merak ettim de...

Ben bu mübarek sureden şifa aldığıma inanıyorum kesinlikle. 1.5 yıldan sonra bebek bekliyorum, Rabbim kucağıma da sağlıkla almayı nasip eder inşallah. Darısı başınıza inşallah. Bir de "Ya Bariu, Ya Musavvir, Ya Halık, Ya Allah" ismi şeriflerini çekmeni öneririm canım...

bir süredir girmiyodum. canım çok sevindim.süper.allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.valla moralim düzeldi.darısı isteyen herkesin başına.

Ben de meryem suresini okumaya basldim. Siz subatta baslamissiniz bir degisiklik var mi insallah? Merak ettim de...

canım mart ayında 2.ci tüp tuttu.ama 8. haftada kalp atışı duyulmadığı için alındı.meryem suresinin ve tabiki allahtan şifasını umarak içtiğim kürlerin faydasına inanıyorum.

bir süredir girmiyodum. canım çok sevindim.süper.allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.valla moralim düzeldi.darısı isteyen herkesin başına.

Teşekkür ederim Rozella, amin inşallah!!! Darısı sizlerin başına inşallah, kucaklarımız cennet kokulu bebeklerimizle dolsun inşallah!!

kızlar hala buraya giriyormusunz bilmiyormama bende 2yıllık evliyim 2kez düsük yaptım biri dogumdu gerci eylül ayında yaptım 9ay oldu 5ay korunmadım hamile kalamadım en son adetm 67gün sonra oldu gecte olsa olmasına sevinip hemen bal tarcın çörek otuna basladım faydası olur diye ümit ediyordm bende kist olusturdu galiba cünkü doktor 1ay önce baktı bişey yoktu canım cok sıkkın baada yardımcı olursanız sevinirm sogan kürü işe yarar mı acaba benim gibi kisti olupta eriyen var mı aranzda

canım geçmiş olsun kist için soğan kürü bulunmaz nimet.saraçoğlunun sitesine gir sss sıkça sorulan sorular bölümünde kist için kullananların kısa sürede kistlerinden kurtulduklarına kendi gözlerinle şahit ol.

Arkadaslar sogan kurunu her gun ayni saatte mi yapmak gerek? Yani bir gun sabah aksam, ertesi gun oglen gece sonra aksam gece gibi?? Ayni zamanlari tutturamiyorum da(((

Test Sonuç Birim Referans Aralığı
MİKTAR 2.5 ml. 1.5 - 5.0
RENK KREM
VİZKOZİTE NORMAL
pH 8.0
SAYI * 112 000 000 /ml. 20 - 40 milyon
TOTAL SAYI 280 000 000
TOTAL MOTİL SPERM SAYISI 84 000 000
SIVILAŞMA ZAMANI 30 dk. 15 - 60
SIVILAŞMA ZAMANI SONU HAREKET * 30 % 60 - 70
1/2 SAAT SONU HAREKET 30 %
1 SAAT SONU HAREKET 30 %
2 SAAT SONU HAREKET 20 %
4 SAAT SONU HAREKET . %
6 SAAT SONU HAREKET . %
HIZLI İLERİ HAREKET . %
YAVAŞ İLERİ HAREKETLİ 10 %
YERİNDE HAREKETLİ 20 %
HAREKETSİZ 70 %
SPONTAN AGLÜTİNASYON % 10 BAŞ NEGATİF -
MİKROSKOBİ .
7-8 LÖKOSİT,4-5 SPERMİYOGENEZ HÜCRESİ, HAREKETLİ VE HAREKETSİZ SPERMATOZOİDLER GÖRÜLDÜ.
MOTİLİTE İNDEKSİ GRADE 2 GRADE
FERTİLİTE İNDEKSİ F.POSİBLE
Page Houldıng nomogramına göre
SPERM MORFOLOJİSİ WHO Örnek Türü: MENİ
NORMAL YAPI (WHO) 24 %
ANORMAL YAPI (WHO) 76 %
İĞNE BAŞLI . %
KÜÇÜK BAŞLI 4 %
BÜYÜK BAŞLI 6 %
BOYUN-ORTA PARÇA DEFEKTİ 8 %
SİTOPLAZMİK DAMLACIK . %
YUVARLAK BAŞLI 2 %
BAŞ DEFEKTİ 35 %
KUYRUK DEFEKTİ 21 %
Bu rapor elektronik ortamda onaylanmıştır.
Sayfa: 1 / 2
BİOLAB LABORATUVARLAR GRUBU
TEST RAPORU
: Erkek
: 35
: 39113145636 : MUAYENEHANE
: 30.05.2012
: ÖZEL
: EGE ÜROLOJİ MERKEZİ
Adı Soyadı
Cinsiyeti
:
TC Kimlik No:
Örnek Alınış Tarihi
Bölüm
Doktor
Lab Kabul Tarihi : 30.05.2012
Örnek No: 1220142
SPERM MORFOLOJİSİ KRUGER Örnek Türü: MENİ
NORMAL YAPI (KRUGER-STRICT CRITERIA) 10 %
ANORMAL YAPI(KRUGER STRICT CRITERIA) 90 %
>% 14:NORMAL MORFOLOJİ
% 5-14 G PATTERN-İYİ PROGNOZ
% 0-4 P PATTERN-KÖTÜ PROGNOZ

eşim proxeed kullanmaya başladı 2. tedaviden sonra. öncesindede kullandı ama bu kez 6 ay kullanacak. ve keçiboynuzu kürünü yapıyoruz. morfoloji kruger yöntemine göre %97 den %90 a düşmüş.normal spermde %3 den %7 ye çıkmış.zaten referans değerleri normal spermin %14,anormal ise%4 ile%14 arası olması gerekmiş yaptırdığımız labratuvara göre.sayı ise ml de 36 000 000 den 112 000000 e.totalde ise 104 400 000 den 280 000 000 e yükselmiş.

dr sayı çok iyi olduğu için morfoloji etkilemez.normal yolla deneyin demiş. benim drumda aynı şeyi söyledi.proxeede ve e vitaminine devam demiş.ama eşim e vitamini içmiyor.keçiboynuzunu akşam ytmadan önce 1 bardak sabah da aç karnına çakşır suyu ve panax macun yiyor.bense şu an aslanpençesi kürü yapıyorum

slm arkadaşlar!uzun zamandır topiğime giremedim.umarım herkes iyidir.daha önce hamile iken bahsetmiştim rüyamdan sıçrayarak uyanıyorum diye sanki uçurumdan düşüyomuşum gibi.sende sübyan olabilir dediler.ümmü sübyan hamile kadınlara musallat olurmuş.hocaya gidicem.muska yazacak.o muskayı hamile kalıp doğum yapana kadar takıcakmışım.doğduktan sonra 7 yaşına kadar çocuğa takılıyormuş.hamile iken ve lohusa iken yanlız yatılmayacakmış.bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

1. --->: ümmü sübyan muskasi, boy muskasi yada hamaili denen icine cesitli dualar yazila
kardeşler duanızı yapın, hamile eşlerinizi mümkün olduğunca yanlız bırakmayın, hatta yanlız uyutmayın. bu yanlız bırakmama çocuğunuzun doğup, eşinizin lohusalığı geçene kadar devam etsin. Arkadaşlar güzel şeyler yazmışlar. İlişkiden önce yapılan dua çok önemli. Bilhassa çocuk yaparken. Bir de ilişkiye girilmemesi gereken durumları, gün ve geceleri araştırın. (Alkollü olmama, bayram, kandil geceleri vb.) Eşlerinize Hadis-i Şeriflerde anlatıldığı gibi yaklaşın. Çocuk yapmaya karar verdiğinizde erkek eşin iki rekat namaz kılması sonra Allah'tan (CC) hayırlı bir çocuk isteme duasından sonra biraraya geliniz. Eşiniz hamile kaldığında kendinize, eşinize ve size hergün; Salli Barik, Felak Nas, Ayetel kürsi, Nazar duası ve Elham ihlas sure ve dualarını okuyunuz. Çocuğunuz doğduktan sonra tekrar iki rekat şükür namazı kılınız. Akit kurbanını kesiniz. Erkek çocuk ise akit kurban, çocuk doğunca ve büyüyene kadar iki tane, kız çocuk ise akit kurban bir tanedir. Bunlar yapıldığında Allah'ın(CC) izniyle sorun olmayacaktır. Allahu Teala isteyen herkese inşaallah sağlıklı çocuklar nasip etsin..

1. Bu hastalıktan korunmak için, 22 Besmele, bir Fatiha, bir Âyet-el-kürsi, bir İhlâs, bir Felak, bir Nas suresiyle, Kalem suresinin 51. ve 52. âyetlerini bir kâğıda İslam harfleriyle yazdıktan sonra, muska haline getirerek bebeğin üstüne asmalıdır. Bir hadis-i şerif meali de şöyledir:

(Yeni doğan çocuğun sağ kulağına ezan, sol kulağına da ikamet okunursa, “Ümmü sıbyan” hastalığından korunmuş olur.)Beyheki

CİN süresini, yedi kere okuyan kimse nazarlardan , cin ve şeytan şerrinden , fena sözlerden emin olur. Küçük çocuklarda, her türlü kötü hallerden ÜMMÜ SIBYAN denilen manevi hastalıktan korunur.

MÜZEMMİL süresini, korkak çocuk üzerine okurlarsa, korkusu zail olur

100 g kestane balına 1 tatlı kaşığı öğütülmüş çörekotu ve 1 tatlı kaşığı toz tarçın eklenir. Gün içinde tüketilir.

Polen kısırlık tedavisinde en önde gelen bitkisel gıdalardan biridir. kısırlık tedavisinin en güç olanı sinirsel kaynaklı hormonal olan şeklidir. kadın ve erkek beyninin ortasında bulunan nohut büyüklüğünde ki hipofiz bezi, belli zamanlarda kadınlarda yumurtalıklara, erkeklerde ise husyelere, omur ilik sinir telleri kanalı ile emir vererek yumurta ve sperm üretmelerini sağlatır. Korku, şok, stres, beyin özrü veya hastalıkları gibi nedenlerle hipofiz bezi bu görevini yapamaz ise kadında "ovülasyon yokluğu", erkekte "azosperm" denilen canlı sperm yokluğu ile kısırlıkları ortaya çıkarır. Dozajlı ve kaliteli bir Polenle birlikte alınan arısütü, kestane balı ve çörekotu, vücuda hem olağanüstü doğal protein, aminoasit, vitamin, mineral sağlayarak destek vermekte ve beyinde hipofiz bezindeki "Spazm"ı çözerek yumurta ve canlı sperm üretimini sağlamaktadır
Kür: Polikistik over’e, erken menopoza ve miyomlara karşı
İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverenkli ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.

Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.

Kür:Yumurta çatlamasına yardımcı ve kolay hamile kalmak için

7-8 tane kuru incir, yarım litre suda 5-10 dakika haşlanacak. Daha sonra süzülüp suyu 1 gün içinde tüketilecek (İncirlerin yenmesine gerek yokmuş). Her gün taze hazırlanacak. 21 gün süreyle uygulanacak.

Bu kürün daha etkili olması için, bu küre başlamadan önce 15 gün süreyle soğan kürü uygulanması gerekiyormuş.

Kür : Adet düzensizliğine ve tüylenmeye karşı
Üç-dört gram (bir tatlı kaşığı) kurutulmuş testere dişli arslanpençesi kaynamakta olan bir bardak (150-200 ml) klorsuz suya atılır. Kısık ateşte on dakika kaynatmaya devam edilir. Daha sonra soğumaya bırakılır ve ılıyınca süzülür. Bir ay boyunca her gün bir su bardağı içilir. Bir aydan sonra bir hafta ara verilir. Bir hafta aradan sonra aynı şekilde bir aylık kür tekrar edilir. Ve kür sonlandırılır. Kürün en uygun içim zamanları sabah kahvaltısından iki saat sonra veya öğleden sonra aç karnına içmektir.

İleride adet düzensizliği tekrar ederse, kür 1 aynı şekilde tekrar edilir.

Kür : FSH hormonu yüksekliğine karşı
Üç-dört gram (bir tatlı kaşığı) kurutulmuş testere dişli arslanpençesi kaynamakta olan bir bardak ( 150-200 ml) klorsuz suya atılır. Kısık ateşte beş dakika kaynatmaya devam edilir. Daha sonra soğumaya bırakılır, ılıyınca süzülür. Bir ay boyunca her gün iki defa bir su bardağı içilir. İlki kahvaltıdan iki saat sonra, ikincisiyse akşam yemeğinden iki saat sonra içilir. Her defasında taze hazırlanması şarttır. Bir aydan sonra bir hafta ara verilir. Bir hafta aradan sonra aynı şekilde bir aylık kür tekrar edilir. Ve kür sonlandırılır.

Rahim duvarı inceliği için;

Hekiminiz rahim duvarınızın incelmiş olduğunu belirtmiş ise, bir ay boyunca günde enaz 1 ençok 2 bardak taze sıkılmış nar suyu içiniz. 100% nar suyu olarak satılan hazır meyve suları da bu amaçla kullanılabilir.

İçinde ayva yaprağı,melisa çayı,ada çayı ve zencefil olan PEYRONOİ adında bir çay rahim duvarı kalınlığını sağlamada etkiliymiş.

Kür:Hareketli sperm sayısını ve kalitesini arttırmak için:

Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

Kür:hamile kalmayı destekleyen kür

5 gram aslan pençesi, 5 gram civan perçemi, 5 gram çoban çantası.
Yarım litre kaynar suya aslan pençesi, civan perçemi ve çoban çantasını koyun. Ardından 1-2 dakika kaynattıktan sonra 20 dakika kadar demlenmesini bekleyin. Sabah ve akşam bu çaydan bir su bardağı için.

Kür:Erken menopaza karşı

1 tatlı kaşığı Hayıt tohumu1 tatlı kaşığı Adaçayı
1 litre kaynayan suyun içine atılan malzemeler birlikte bir taşım kaynatıldıktan sonra 10 dakika demlenerek sabah akşam bir bardak tüketilir.

Kür:Miyom, kist ve iltihaplara karşı uygulanabilecek şifalı kür

1 litre su,1 tutam çobançantası,1tutam civanperçemi,1 tutam adaçayı,1 tutam hayıt tohumu,1 tutam aslanpençesi
Malzemelerin hepsinden birer tutam alınarak 1 litre kaynayan suyun içine atılır ve 5 dakika kaynatılır.

Kür:Azospermi için
3 kilo organik bal,100 gram keçiboynuzu tozu,100 gram çakşır kökü,100 gram dövülmüş badem,100 gram fıstık içi,100 gram ceviz içi,
100 gram üzüm çekirdeği tozu,100 gram çam fıstığı,100 gram çoban çökerten,100 gram zerdeçal (Sarı Kök),100 gram zencefil,100 gram ginseng tozu
Hepsi karıştırılarak macun haline getirilir.Karışımdan sabahları ve akşamları yatarken 1 çorba kaşığı tüketilmesi tavsiye edilir.

NOT: başka bir topikten alıntıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…