SLM ARKADAŞLAR. bebek sahibi olmaya çalışanlara umut olacak deneyimlerinizi paylaşın lütfen!ve lütfen kaç senelik evli olduğunuzu,kaç yaşında olduğunuzu,geçirdğiniz tedavileri,neden bebek sahibi olamadığınızı,yaptığınız kürleri ve nasıl yaptığınızı paylaşın
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.
Kaynak: Hamilelikte Çörek Otu Çörek Otu kızlar denediğim ilk ay oldu 7 aydır olmuyodu gec yumurtluyodum
acaba bu kür tüp bebek tedavisindede kullanabilirmiyiz iğne ile birlikte yoksa ters etkimi yapar acep aslında denemek istiyorum ama bilemiyorum yani birde incir kürü uygularken tarçın bal karışımını kullanabilirmiyiz kızlar
cnm ilaçların kimyasını bozabilir bence doğal korunmasız ilişkilerde kullanılmalı
Bende kendimi şöyle tanıtıyım o zaman..27 yaşındayım geçen sene 2011 ağustos ayında laparoskopi oldumm.Sıvı birikimi yüzünden sol tüpüm alındıı.Sağ tüpümde tıkanık çıktı..Adet olamadımmm fshh tavan yapmışş..İlaçla adetimde 39 çıktı ilk..Sonraki ay ilaç içmedim zamanında adetim geldi tüpe başladımm.Ama sadece 4 folikül vardı ve onlarda famera+ gonal-f ile bir gıdım büyümediler tedavi iptal oldu..Amh bakıldı..O da düşük çıktı maaleseff..0,2 amh değerimm..
Sonra kürlere başladımm..İlk kür soğan kürü 15 gün,sonra 15 gün sabah akşam aslanpençesi kürü,sonra tekrardan 15 gün soğan kürü,ardından 15 gün günde bir bardak civanperçemi ve son olarakda şu anda incir kürünü uyguluyorumm.Bunları bana Saraçoğlu önerdi ve ondan aldım süzen poşet halinde çayları falan..Ocak adetimde folikül vardı ama fsh 57 idi..Bu ayda kendiliğimden adet göremedim ve ilaca başladım..Cyclo içiyorum mart adetiyle fsh düşmüş ise tüpe başlıcam inş..Meryem suresi kenzülarş vb. okuyorumm Rabbim kabul edersee...Tıptan ümidim yok ama Rabbimden asla ümidimi kesmedimm..
Yaşadığım şey erken yumurta yetmezliği..Ayrıca 4 aydır günde 1 folik asit ve günde 3 adet dhea(biesteron) kullanıyorumm..Bugün genetik tahlillerimi aldımm..Elhamdulillah kromozom anomalisi ve erken menopoz geni diyebileceğim bir şey yokk..Benden bu kadarr.Arada da hayıt tohumu aldımmm demledimm içtimm.Sabahları arısütü bal polen propolis karışımı yiyorum 2 aydır..Hepinizeee bol sabırlar diliyorumm..Hııııııı birde benn akupunktura gidiyorumm..Stres azalması ve yumurtalıkların çalışarakk güzel foliküller geliştirebilmesi içinn..14 seans oldu..Aralıktan beride ona devam ediyorumm..Ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum,takdir Allahınn..İnş emeklerimiz ve ellerimiz boş kalmazz..
SLM ARKADAŞLAR. bebek sahibi olmaya çalışanlara umut olacak deneyimlerinizi paylaşın lütfen!ve lütfen kaç senelik evli olduğunuzu,kaç yaşında olduğunuzu,geçirdğiniz tedavileri,neden bebek sahibi olamadığınızı,yaptığınız kürleri ve nasıl yaptığınızı paylaşın
ben 31 yaşındayım.5 yıllık evliyim.geçen seneye kadar çalışan biri olduğum için bebek düşünmedik ama korunmadıkda.6 yldır çocuğu olmayan bir arkadaşım beni kendi doktoruna götürdü.dr. testlerime baktı ve hemen yarın eşinle birlikte tüp bebek merkezine git dedi.fsh yüksekmş.yumurta rezervim azmış.9ay önce ege üviversitesinde tüp bebek tedavisine başladık.eşimdede sayı yüksek ama kalite düşük.şekil bozukluğu var.dediler.eşime ilaç tedavisi verildi. bana hiç bir ilaç vermediler.fshmı her ölçtürdüğümde 15,16,18 gibi çıkıyordu. soğan kürünü duydum.15 gün kullandım.çok özenli kullanmadım ama o ay fsh ım normale dönmüş.aralık 2011 de ilk tüp bebek denermemizi yaptık.ama olmadı.aşılama falan olmadan direk tüp yaptılar.ben adetimle hemen incir kürüne başladım.vakit kaybetmemek için.klüpteki her görüşü değerlendiriyorum.adetime 10 gün kala soğan kürü,adetimin 3,gününden itibarende incir kürü yapıyorum.
-sabah 8.00 de soğan kürü yada incir kürü (sıra hangisindeyse)
-kahvaltıdan önce polen+arı sütü+bal
-8.30 da kahvaltı(ıhlamur, peynir.zeytin.yumurta,2 adet ceviz,2 adet incir.keçi boynuzu pekmezi.ve multivitamin)
-saat 10.00 da bitki çayı civanperçemi yada hayıt( şekersiz ama kuru üzüm yiyerek tatlandırabilirsiniz.)
-saat 12.00de bal+tarçın+çörek otu
-13.00de yemek (mevsim sebzeleri,ev yapımı yoğurt, yada salata ekmeği bile evde yapıyoruz.)
-14.00de hayıt yada civanperçemi kabuklu badem, fıstık.fındık ve gün içerisinde canım tatlı çektiğinde hurma yiyorum
-15.00de meyve
-16,00da bal+ısırgan tohumu+tarçın
-17,00de soğan kürü yada incir kürü (sıra hangisindeyse)
-18.00de yemek ve yemekle birlikte 1 tane balık hapı
-20.00de meyve
-22.00de bal+tarçın +keten tohumu
amh değerin kaç
nasıl bişey bu bende ballı karışımlar yiyorum amakendim evde bir karışım yaptım ballı karışım olarak sadece onu yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?