Kürlerle hamile kalanlar neyi nasıl yaptınız

Rozella ve mor insallah diyelim ve insallah bebek isteyen herkeze rabbinm nasip eder! tsk ederim!

Kizlar ictiginiz kurlerin faydasi oldu mu oluyor mu bilgilendirirmisiniz?

ben faydsını gördüm özellikle bal pole çörek otu , soğan kürü ve hayıt. benim fsh ımı soğan kürü düşürdü.ayrıca kisti olanlara tavsiye ederim. bir çok topikte kisti olanların kistlerini yok ettiğini okudum

bu ay eşim keçi bonuzu yapacak. ben ve eşim kırmızı kore ginsengi kullanıcaz. buarada aspirin, multivitamin ve balık hapına devam. soğan kürüne yine başladım.önümüzdeki atda soğan kürü yapıp , incir kürüne başlıcam. ovilasyon günümü bu ay değerlendiremedim.ovulasyon testi ve preseed e devam

ben suan 24 yasındaym 6 senelik evliyim benım tüplerim tıkalıydı kesinlikle tüp bebek yaptırmam gerektıgını söylemişlerdi laaroskopi oldum yıne acılmadı çok bitkisel kür kullandım adet bitiminden sonra gün asırı maydanoz süt buharında oturdum civan perçemi kaynatıp buharında oturdum viks sürdüm oraya adaçayı yagı sürdüm ibrahim saraçogluna mail attım 2- gün içinde cevap geliyor brokoli kürü önermişti bana onu yaptım adet bitiminden sonra kaplıcaya gittim sıcak su kkanalları acar dediler ne duyduysam denedım yanı 7 gün boyunca birkez yusuf suresi okuyun cocuk isteyenler bu duayı okursa dilekleri olurmus kitapta okudum 500 yasın okutun ben okuttum kurn bilen kişilere dagıtın 50. yasınde hamile oldugumu öğrenmiştim simdi kızım 20 aylık oldu cok sükür Allahım cok aratmadı bana kimseyede aratmasın her isteyene versin yarabbim saglıklı bebişleri Allahtan isteyin cooook dua edin

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

Kaynak: Hamilelikte Çörek Otu • Çörek Otu kızlar denediğim ilk ay oldu 7 aydır olmuyodu gec yumurtluyodum

acaba bu kür tüp bebek tedavisindede kullanabilirmiyiz iğne ile birlikte yoksa ters etkimi yapar acep aslında denemek istiyorum ama bilemiyorum yani birde incir kürü uygularken tarçın bal karışımını kullanabilirmiyiz kızlar

cnm ilaçların kimyasını bozabilir bence doğal korunmasız ilişkilerde kullanılmalı

cnm ilaçların kimyasını bozabilir bence doğal korunmasız ilişkilerde kullanılmalı

hımm haklısın canımmm benim yumurta rezervim az ne yapsan fazla bi ilerleme olmuyor Allahım emeklerimizi boş çıkarmasın işallah hepimzin yüzü güler işallah..

önellikle inşlh yaptıkların karşılığını alırsın Rabbim yardım etsin. sana sorum ?? akapuntur için nereye gidiyorsun hangi ilde bide faydasını hissettin mi hiç??

AMH nedir?
Anti - Müllerian Hormon (MIS) , doğrudan yumurtalıktan salgılanan bir glikoproteindir . 6 mm ye kadar olan yumurta hücrelerinden salgılanır (granülosa hücreleri) . AMH salgısı kız çocuklarında 36. gebelik haftasında başlar , menopoza kadar devam eder . Kadında mevcut yumurta miktarını göstermek amacıyla AMH ölçümü giderek yaygınlaşmakta ve yumurta sayısı ile güçlü bir ilişkisi olduğu düşünülmektedir . Yumurta sayısı azaldıkça kan düzeyleri düşüş gösterir. AMH salgısının yine önemli bir belirteç olan Folikül Stimülan Hormon (FSH) ile bağlantısı yoktur . AMH ölçümlerinin FSH ‘ya oranla bazı avantajları da vardır .
-Ay içinde herhangi bir zamanda yapılabilir oysa FSH düzeyleri değişkenlik gösterir.
-Kan östrojen düzeylerinden etkilenmez , FSH ise yüksek östrojenle baskılandığı için ,düşük çıkan değerler yanıltıcı olabilir
- Aydan aya çok büyük değişiklikler göstermez , tek ölçüm yeterli olur.Yaşla beraber azalır.
-Tedavide alınacak yumurtalık cevabı için ön bilgi verebilir , kötü cevap ya da aşırı uyarılma konusunda yardımcı olabilir .
Ancak unutulmamalıdır ki AMH düzeyleri gebelik konusunda kesin bir sonuç vermez , menopoz yaşı hakkında da belirleyici değildir , çok düşük AMH düzeylerinde de gebelikler elde edilmiştir.
38 yaşın altındaki normal yumurta sayısına sahip sağlıklı bir kadında kanamanın 3. Gününde yapılan kan AMH değerleri 2.0-6.8 ng/ml dir , ancak polikistik yumurtalığı olan hastalarda yüksek seviyede bulunmuştur
Fertilite Potansiyeli (Fertilite : Doğurganlık) AMH düzeyleri ng / mL
Optimal Fertilite 4.0 - 6.8
Yeterli Fertilite 2.2 - 4.0
Düşük fertilite 0.3 - 2.2
Çok düşük Fertilite 0.0 - 0.3
Yüksek düzey (Aşırı uyarılma riski) > 6.8
AMH ölçümleri kadının doğurganlık potansiyelini ve tedaviye vereceği yanıtı belirlemede kullanılabilir.Serum AMH düzeyleri yumurtalıktaki yumurta sayısıyla bağlantılıdır , düşük AMH seviyeleri olan bir kadın büyük ihtimalle tedaviye kötü yanıt verecektir. Ayrıca düşük AMH düzeyleri azalmış yumurtalık reservi hakkında da uyarı verecektir.
Polikistik yumurtalığı olan kadınlarda artmış yumurta hücreleri (granülosa) ile AMH arasında ilişki vardır PCO li kadınlarda AMH değerleri 6.8 ng/ml bulunmuştur , bu değer polikistik yumurtalık tanısı konmasında ve tedavi sırasında gelişebilecek aşırı uyarılma (OHSS) tehlikesini önceden haber verme konusunda yardımcı olmaktadır.

bu gün adet oldum.daha öncede söylemiştim 1. tüp bebek denememizde negatif sonucu söylerken dr. bana yaşımın genç olduğunu fakat beklemek gibi bir lüxüm olmadığını ve 2 ay sonra tekrar denememiz gerektiğini söylemişti.ben 2, ci denemeyi eylül ayında yapmayı düşünüyordum ki, acaba çok mu geç kalırım diye düşündüm.eğer 2,ci denememi yapmadan menopoza girersem pişman olurum dedim. ve ege üniversitesini aradım.hemşireye geç kalırmıyım dedim. dr unuz ne söylediyse doğrudur dedi. aramışken tedavimin başında yaptırdığım amh testini sordum.cvp bekliyorum.arıcaklar

kızlar mrhb aranıza yeni girdim bende yüksek fsh var en son yaptığım iki test vardı 1.sonuç 71 di 2.ise41 düşmüştü ve bu hormon yüzünden hamiş kalamıyorum dr ymurta nakli yaptır dedi ama bilmiyorum bu riskli yüzde elli şans var yani belki düşebilir ne yapabilirim
bugün bazı bitkisel karışımlar başladım
arı sütü_bal_polen aç karnına 1 kaşık
kahvaltıda bal_çörek otu_tarçın
bitkisel çaylar aslan pençesi_civan perçemi_melisa
akşamda hayıt tohumu içiyorum dün başladım bakalım hayırlısı ne olacak allah hepimizin yüzüne baksın

Son düzenleme:
bu amh fsh gibi her ay değişkenlik göstermiyomuş.galiba benim amh değerim çok düşük. zaten ultrasyondada folokülçok az görünüyo demişlerdi

yaş 30
8 senelik evliyim
bugüne kadar hiçbirşey yapmadım dr gittim fsh yüzünden pof

bitkisellerin desteğine fazlasıyla inanıyorum şu an soğan kürü yapıyorum

ben soğan kürünün rahim duvarını incelttiğini duymuştum onun için içmiyorum ama incir içiyorum yarın birgün tüp yaparsam rahim duvarı kalınlığı çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…