Kürlerle hamile kalanlar neyi nasıl yaptınız

bugün çok halsizim.uykum var. sağ ayağım yine kasılıyor.1. denememde kabızlık yaşamıştım.çok zorlanmıştm.bakalım bu transferden sonra ne olucak.yapmak istediğim çok kür var. ama hepsini bir sıraya koymalıyım.tedavi aşmasında kür kullanamıyorum. eğer olumsuz sonuçlanırsa kürlere devam edicem.

ankarada hrs de canım...

kiz varya bir an o resimdeki dörtüzler senin sandim vallahi bide hangi hastanede tedavi gördügünü yazmissin,
profiline baktim henüz cocugun yok diye yaziyormus maalesef.
Insallah Rabbim o resimdeki dördüzleri sana nasip eder canim istegen bizlerede insallah.

Son düzenleme:

ayyyy canım benim hep 4 çocuk isterdim şu tarihde bunu doğuracam bu tarihte bu ayda bunu doğuracam derdim ozamanlar kafama göre hamile olabileceğimi sanıyordum hayat işte......
seni takip ediyordum yeni negatifini aldın lütfen pes etme rabbim inşallah hayırlısı ile bizlerede nasip edecektir....

böle düşünme rozelle olumlu düşün canım olumlu olsun canım kayısı incir falan tüket fazla tam transferden sonra bitki alma bence canım umarım gerek kalmaz küre

bence deneyebilirsin canım.
benimde yumurta rezervi az
bende tüpde denemiştim.
doktor bu yumoşların güzel gelişmiş.
ne yaptın demişti.
bende çörekotlu tarçınlı balla besledim onları demiştim:))

tabi benim tüp tutmadı.nasip kısmet.

gerçekten ananas kabak çekirdeği işe yerıyomu

benim 3 tüp bebek denemem oldu 2denememde bunlari bilmiyordum o yüzden hic birsey yememistim ama bu son denememde bunlari 5gün boyunca tükettim ananasi günde birkez yiyordum kabak cegirdegi ise her gün bir bardak dolusu kadar yiyordum ama sonuca gelirsek canim 5gün önce aldim koskoca negativi yine.
yani anlayacagim Rabbim ol demedikten sonra ne yersek bos rabbim ol deyincede hic birsey yemesekte olur ama eger sen hic bunlari denemediysen bu sefer dene derim hic belli olmaz.Insallah kavusursun bebegine.

işallah bidahakine olur pozitif sonucu alırsın canımm herşeyin i vakti saati var bizde bu arada elimizden geleni yapalım allah emeklerimizin karşılığını versin işallah ozaman rahat rahat tedavide bu karışımdan yiyebiliriz ...biahakini nezaman düşünüyorsun.. allah yar ve yardımcımız olsun..

edanur işallah bu son negatifin olur ...demekki bebişerin biraz daha zamanı var asla umutsuzluğa kapılma evet herşey allahın iradesinde ama bize düşen vesilelere sarılmak elimizdden geleni yapalım yememiz içmemiz gereken her rşeyi yapalım taktir allahın allah emeklerimizin karşılığını verecektir işallah allahım tez zamanda yarabbimm bir dahakini ne zaman düşünüyorsun yaptığın kürler varmı..

tedavin hayırlı olsun rozella allah tamamına erdirsin hayırlı sağlıklı bebişler versin işallah...bende ananas kabak çekirdeği kivi duydum birde işkembe çorbasıda tutunmayı kolaylaştırıyormuş birde canım buğday çimi bu transferden sonra içiyor bayanlar çok iyiymiş elinden geleni yap canımm işallah hayırlı haberlerini bekliyoruz ..kaç embriyo transeferin oldu işallah ikizlerin olsun yumuş yumuş...

tedaviye hazırlananlar tedavide olanlar işallah allahım herkesin gönlüne göre versin rowina bir tek yumurtan kalana kadar devam et işallah allah herkese hayırlı sağlıklı bebişler versin tez zamanda işallah hepimiz burdan hamile haberlerini veririz sırayla bol bol dua edelim elimizden geleni yapalım kızlar hakkımızda hayırlısı allah büyük...

amin canim amin sagol insallah bi dahakine ikizlerim olur hayirlisiylan.evet haklisin canim ama bazen bakiyorumda etrafimdakiler tüp bebek asamasinda bile teste kadar sigaralarindan vaz gecmemelerine ragmen ikizleri oluyor o zaman diyorumki demekki rabbim ol deyince ne yesen ne icsende bos kaderinde varsa olur zaten tabi hic bir zaman umudu kesmemek ve dua etmek lazim rabbime siginiyoruz emeklerinimizi bosa cikarmasin insallah.hic bir kürde yapmiyorum suanada herseyi biraktim bir süreligini ama bu son transferde dondurulmus oldugu icin normal yumurtlamami bekliyordu doktor bende yumurtlama olmadi iki ay sonra adetimin 2günü bal-cörek otu-tarcin karisimin yaptim 10gün boyunca günde iki defa bir yumurtam gelisti ve catladi kendiliginden sonrada zaten tarnsferim gerceklesti ama bu kür isime cok yaradisuanda hic birsey yapmak istemiyorum.tüp bebegide seneye tekrar yaparim diyorum ama iste icimdeki bebek sevgisi yazin yap diyor bakalim artik kismet.sen neler yapiyorsun canim

Son düzenleme:

sana katılıyorum arkadaşım ne yesek boş allahım ol derse olur inşallah derde hiçbişey yemesekte olur

inşallah canım ya bende bal tarçın çörek otu arı sütü çok iyimiş onuda balla ve polenle yiyorum bol bol su içmek önemli hayıt tohumu içiyorum ve bende kabak çekirdeği ve kivi bol bol yiyorum allah kısmet ederse nisan ayı başlıyorum aslan pençesinide unutmayayım günlük çay gibi içiyorum amin canım hepimizin yumoş yumoş bebişleri olsun

8 yıldır bekliyorum kızlarr
yaza kadar boş çıkarsa yumurta naklinden başka çarem kalmıyor bi tane üresin başka bişey istemiyorum ondan sonrada çatlama iğnesi ondan sonrada 36 saat sonra ilişki sonrada hamişlik sonradahayali bile güzel

canım napalım bizimde kısmette uğraşmak varmış bizim bebişler nazlı :)işallah hayırlarla gelirler senin yaşında gençtir elinden geleni yap belkide kendiliğindden hamiş kalırsın belli mi olur hayat suprizlerle dolu benim yaş 41 oldu rezerv az ikinci tüp düşünüyorum nisan gibi işallah hepimiz için bundan sonra bebişli günler başlar ...bak diyosunki yumurta oldu çatladı bu kürlerle birde preesed kullanıyor bayanlar spermleri koruyormuş kendiliğinden hamile kalmak için uğraştığında kullanabilirsin birde test yap ovülasyon testi böyle çok hamiş kalan bayanlar var..benim yumurtam çok zor gelişiyor ama bende düşünüyorum böyle yapmayı ...senin yumurtan yaş genç olunca daha kaliteli oluyormuş dene canımm hepimiz burda paylaşalım faydalı güzel bilgileri ...sakın bırakma küre devam et preesed ovülasyon testi yap bence kaybedecek bişeymiz yok nasıl olsa:)

rowina selaar hemen hemen aynı zamanda başlıycaz tüpe işallah o zamanana kadar elimizden geleni yapalım kürlere devam yumurta az ve kalitesi kötü benimde buğday çimi incir kürü yapıyorum merak ediyorum bakalım fadası olcakmı hepimizin allah emiğini tez zamanda versin işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…