nerde tedavi görüyosunuz canım?
ankarada hrs de canım...
kiz varya bir an o resimdeki dörtüzler senin sandim vallahi bide hangi hastanede tedavi gördügünü yazmissin,
profiline baktim henüz cocugun yok diye yaziyormus maalesef.
Insallah Rabbim o resimdeki dördüzleri sana nasip eder canim istegen bizlerede insallah.
bugün çok halsizim.uykum var. sağ ayağım yine kasılıyor.1. denememde kabızlık yaşamıştım.çok zorlanmıştm.bakalım bu transferden sonra ne olucak.yapmak istediğim çok kür var. ama hepsini bir sıraya koymalıyım.tedavi aşmasında kür kullanamıyorum. eğer olumsuz sonuçlanırsa kürlere devam edicem.
acaba bu kür tüp bebek tedavisindede kullanabilirmiyiz iğne ile birlikte yoksa ters etkimi yapar acep aslında denemek istiyorum ama bilemiyorum yani birde incir kürü uygularken tarçın bal karışımını kullanabilirmiyiz kızlar
gerçekten ananas kabak çekirdeği işe yerıyomu
gerçekten ananas kabak çekirdeği işe yerıyomu
işallah bidahakine olur pozitif sonucu alırsın canımm herşeyin i vakti saati var bizde bu arada elimizden geleni yapalım allah emeklerimizin karşılığını versin işallah ozaman rahat rahat tedavide bu karışımdan yiyebiliriz ...biahakini nezaman düşünüyorsun.. allah yar ve yardımcımız olsun..bence deneyebilirsin canım.
benimde yumurta rezervi az
bende tüpde denemiştim.
doktor bu yumoşların güzel gelişmiş.
ne yaptın demişti.
bende çörekotlu tarçınlı balla besledim onları demiştim:))
tabi benim tüp tutmadı.nasip kısmet.
benim 3 tüp bebek denemem oldu 2denememde bunlari bilmiyordum o yüzden hic birsey yememistim ama bu son denememde bunlari 5gün boyunca tükettim ananasi günde birkez yiyordum kabak cegirdegi ise her gün bir bardak dolusu kadar yiyordum ama sonuca gelirsek canim 5gün önce aldim koskoca negativi yine.
yani anlayacagim Rabbim ol demedikten sonra ne yersek bos rabbim ol deyincede hic birsey yemesekte olur ama eger sen hic bunlari denemediysen bu sefer dene derim hic belli olmaz.Insallah kavusursun bebegine.
bugün çok halsizim.uykum var. sağ ayağım yine kasılıyor.1. denememde kabızlık yaşamıştım.çok zorlanmıştm.bakalım bu transferden sonra ne olucak.yapmak istediğim çok kür var. ama hepsini bir sıraya koymalıyım.tedavi aşmasında kür kullanamıyorum. eğer olumsuz sonuçlanırsa kürlere devam edicem.
edanur işallah bu son negatifin olur ...demekki bebişerin biraz daha zamanı var asla umutsuzluğa kapılma evet herşey allahın iradesinde ama bize düşen vesilelere sarılmak elimizdden geleni yapalım yememiz içmemiz gereken her rşeyi yapalım taktir allahın allah emeklerimizin karşılığını verecektir işallah allahım tez zamanda yarabbimm bir dahakini ne zaman düşünüyorsun yaptığın kürler varmı..
benim 3 tüp bebek denemem oldu 2denememde bunlari bilmiyordum o yüzden hic birsey yememistim ama bu son denememde bunlari 5gün boyunca tükettim ananasi günde birkez yiyordum kabak cegirdegi ise her gün bir bardak dolusu kadar yiyordum ama sonuca gelirsek canim 5gün önce aldim koskoca negativi yine.
yani anlayacagim Rabbim ol demedikten sonra ne yersek bos rabbim ol deyincede hic birsey yemesekte olur ama eger sen hic bunlari denemediysen bu sefer dene derim hic belli olmaz.Insallah kavusursun bebegine.
tedaviye hazırlananlar tedavide olanlar işallah allahım herkesin gönlüne göre versin rowina bir tek yumurtan kalana kadar devam et işallah allah herkese hayırlı sağlıklı bebişler versin tez zamanda işallah hepimiz burdan hamile haberlerini veririz sırayla bol bol dua edelim elimizden geleni yapalım kızlar hakkımızda hayırlısı allah büyük...
amin canim amin sagol insallah bi dahakine ikizlerim olur hayirlisiylan.evet haklisin canim ama bazen bakiyorumda etrafimdakiler tüp bebek asamasinda bile teste kadar sigaralarindan vaz gecmemelerine ragmen ikizleri oluyor o zaman diyorumki demekki rabbim ol deyince ne yesen ne icsende bos kaderinde varsa olur zaten tabi hic bir zaman umudu kesmemek ve dua etmek lazim rabbime siginiyoruz emeklerinimizi bosa cikarmasin insallah.hic bir kürde yapmiyorum suanada herseyi biraktim bir süreligini ama bu son transferde dondurulmus oldugu icin normal yumurtlamami bekliyordu doktor bende yumurtlama olmadi iki ay sonra adetimin 2günü bal-cörek otu-tarcin karisimin yaptim 10gün boyunca günde iki defa bir yumurtam gelisti ve catladi kendiliginden sonrada zaten tarnsferim gerceklesti ama bu kür isime cok yaradisuanda hic birsey yapmak istemiyorum.tüp bebegide seneye tekrar yaparim diyorum ama iste icimdeki bebek sevgisi yazin yap diyor bakalim artik kismet.sen neler yapiyorsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?