Kürlerle hamile kalanlar neyi nasıl yaptınız

yinede hamile kalabilmen çok güzel canım işallah bidahakine hayırlarla allah tamamına erdirir bebişlere kavuşursun yumurta ve sperm kaliteni artırmaya çalış canım işallah bebişler sıkı sıkı tutunsunlar...bende incir kürü uyguluyorum nisan gibi işallah tüp deneycez allahım işallah hepimize tez zamanda nasip etsin yumurta rezerv az benim elimizden geleni yapalım allahtan hayırlısı ..piko için soğan kürü yapılıyor denedinmi canım ..işallah sonuca ulaşırsın ulaşırız ..belkide kendiliğinden gelir bebişlr..:)

rozella nasıl gidiyor transferin belitilerin varmı allah tamamaına erdirsin işallah güzel haberini duyarız burdan canım yaa ....iki embriyo transfer ettiler değilmi..

Haklısın canım ama o anda bi an öyle dua ettim. Belki de dr. hatası eşimde başından beri bişey yoktu belki benim duamla böyle oldu bilmiyorum.

Amiinn canım inş. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah. Hiç belli olmaz canım benim bi tanıdığında rezerv azlığı vardı 1 yumurtası gelişti o da 4. kalite embriyo oldu. Dr.u transfer etmeyelim kalitesiz demiş ama arkadaşım istemiş ve tuttu 1 kızı var şimdi. Rabbim nasip ettikten sonra her türlü olur. Dediğin gibi belkide kendiliğinden gelirler inşallah. Soğan kürü yapmadım canım benim pkos geçti zaten kilo almamaya çalışıyorum günlerim düzeldi çok şükür.

bugün gonalf iğnemin sonuncusunu vuruldum saat 16.00 da. sabah 09.00 da sabah iğnemi vuruldum cetrotide. mukus geldi seffaf ve beyaz renkte sümüksü.acaba erkenden çatladımı yumurtalarım.yarın kontrolüm var.

rozella nasıl gidiyor transferin belitilerin varmı allah tamamaına erdirsin işallah güzel haberini duyarız burdan canım yaa ....iki embriyo transfer ettiler değilmi..

yok canım daha yumurtalarım toplanmadı-yarın kontrolüm var. herşey yolundaysa pazartesi yumurta tolanacak inşallah.

yok canım daha yumurtalarım toplanmadı-yarın kontrolüm var. herşey yolundaysa pazartesi yumurta tolanacak inşallah.

rozella çok şaşırdım işallah bi sorun olmaz..doktorunu aradınmı sanki yumurtlama olmuş gibi ama işallah olmamıştır ..işallah burdan hayırlı güzel haberlerini duyarız ..allah tamamına erdirsin bize haber vermeyi unutma..neden böyle olduki..

bugün gonalf iğnemin sonuncusunu vuruldum saat 16.00 da. sabah 09.00 da sabah iğnemi vuruldum cetrotide. mukus geldi seffaf ve beyaz renkte sümüksü.acaba erkenden çatladımı yumurtalarım.yarın kontrolüm var.

yok canım sanmam dr.lar biliyo ve ona göre veriyolar dozunu... Fazla folikül olunca da akıntı oluyo bende öyle olmuştu...

evet canım.ilaçlardanmış.çok şükür herşey yolunda.beyz akıntı normal dedi dr.iltihaplı akıntı olursa sorun olur dedi.bu gün yine kan verdim.ultrasyondan sonra 17-18 mart da kullanmak için yine gonalf 350 ünite ve cetrotide verdiler. salı günü toplanıyor yumoşlarım.anestezi istedim. bayıltın beni dedim.rahim filminden sonra bi daha öyle bir travma yaşamak istemiyorum.biliyorum o kadar acımıyo ama ben tam olarak neyle karşılaşacağımı bilmediğim için anestezi istedim

evet canım.ilaçlardanmış.çok şükür herşey yolunda.beyz akıntı normal dedi dr.iltihaplı akıntı olursa sorun olur dedi.bu gün yine kan verdim.ultrasyondan sonra 17-18 mart da kullanmak için yine gonalf 350 ünite ve cetrotide verdiler. salı günü toplanıyor yumoşlarım.anestezi istedim. bayıltın beni dedim.rahim filminden sonra bi daha öyle bir travma yaşamak istemiyorum.biliyorum o kadar acımıyo ama ben tam olarak neyle karşılaşacağımı bilmediğim için anestezi istedim

rozella sorun yokmuş çok şükür..yumurta toplaması anestezili oluyor canımm kaç yumoşun olsu gelişmelerden haberdar et işallah bebiş gelecek yada bebeişler :)senin ilk denemenmi işallah son olur pozitifi yakalarsın bizlerede umut olursun..

oh maaşallah önemli bişey olmasında... Canım yumurta toplama işlemi anestezi altında yapılıyo zaten yani sen istemesende uyutacaklar seni... Transfer işleminde uyutmuyolar o da acısız bi işlem... Hayrlısıyla sağlıklı, kaliteli embriyolarınız olur sana da sıkı sıkı tutunurlar inş. canım dualarım seninle olsun...

4 tane solda 2 tane sağda yumoşlarım büyüyo.bugün bir arkadaşımın transferi var.diğer bir arkadaşımda sonuç öğrenicek.ya etrafımda ne çok çoğaldı bu tüp bebek olayı.ama söylemişti babaannem kıyamet alemetlerindenmiş kısırlık

selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.34 yaşındayım 6 yıllık evliyim çok yoğun çaba ve uğraşlarımızın sonunda hamile kalamadım.gitmediğimiz doktor ,hastane kullanmadığımız ilaç kalmadı.eşimde spermler düşük bendede testesteron hormonu yüksek.soğan kürünün çok faydalı olduğunu duydum bu amaçlada bilgi edinmek istedim.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

soğan kürü bende fsh ı düşürdü.ben memnunum.2- 3 ay diyor saraçğolu.ilk ay adetten 15 gün önce,15 gün boyunca aç karnına sabah akşam taze yapılıp içilecek. 1 orta boy yemeklik soğanı ince dış kabuklarını soy. 1,5 su bardağı suyu kaynat. kaynayınca içine soyup dörde böldüğün soğanı at.5 dk kaynat.altını kapat.süz ve suyu ılıdıktan sonra iç. 2.ve 3. ay larda adete 10 gün kala 10 gün boyunca yine sabah akşam aç iç.

yarencim saraçoğlunun sitesin de iletişim bölümünde tel nolar var.ararsan onunla görüşüp sorununu anlatıyosun sana ve eişine ona göre kür öneriyor. testesteron içinde bir kürü var sanırım.ben face den yazdım ona eşimin ve benim durumumu anlattım.eğer tutmazsa hangi kürleri uygulayım dedim. ayrıntılı bilgi vermem için ona ulaşmamı istemiş. ama ben daha aramadım. tedavideyim zaten kür uygulayamam

rozella çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.kalem kağıt alıp yazdım ve bugün başlıyım soğan kürüne diyorum ama bende adet düzensizliğide var. evlendiğim ilk 2 sene doğum kontrol ilacı kullandım.zaten borçlarımızdan dolayıda 1-2 yıl bebek düşünmüyorduk.2 sene sonra gittiğim dr.çok yanlış olduğunu söyledi.bıraktığımdada artık çok geçti.çünkü bu haplar sadece kullanıldığında etki yapıyor.bırakıncada tekrar en başa dönüyosun

kızlar bilginiz varmı 3.cü negatif tüp bebek denemelerinden sonra pıhtılaşma sorunu olup olmadığına bakmak için test istiyomuş drlar.ben hastanede biriyle karşılaştım tüp 2. de tutmuş dün aldılar haberi çok sevindiler.ama coraspirin ve yine göbekten iğneye devam demiş dr.tekrarlayan düşüklerde sebep pıhtılaşma oluyomuş.yine yanımda oturan bi kadında aynı olmuş.

canım merak etme saraçoğlunun sitesine gir bak. senin gibi adet düzensizliği olan kadınlar için ne zaman başlaman fark etmiyo. hemen başlıyabilirsin.zaten soğan kürüyle adet düzensizliği yaşayan bir çok kadının adeti düzene girmiş.gir oku siteden.unutmadan her yaptığında taze ve ağzı kapalı kaynat.yani sabah fazla yapıyım akşam da içerim deme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…