Canım ya eşim de öyle dedi tutunamadı herhalde diye. Sende diyosun buna sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Eğer öyleyse normal yolla oldu diye sevinirim ama düştü diye de üzülürüm. Hayrlısı olsun ne diyelim. Evet canım 6 tüp bebeğin 5 i tuttu ama yaşayan bebeğim yok maalesef. Yani ha hiç tutmamış ha tutmuş kaybetmişin aynı kapıya çıkıyo biyer de :2: Geçen sene eşime keçiboynuzu kürü yaptım ama yarım bıraktı içmek istemedi ben zorla biraz içirdim. Bende pkos da var canım kiloyla alakalı. Zayıfladıkça düzene giriyo. Önceden ilaçla adet olurdum şimdi zayıfladım 10 kilo verdim çok şükür normal zamanda oluyo ve yumurtlama zamanlarımı biliyorum hamdolsun. Burda bi arkadaş yazmış hatta eşime de okuttum. maydonozlu süt ve bi otu kaynatıp buharına oturmuş kanalları kapalı olduğu halde normal yolla hamile kalmış. Bi de onu deniyim diyorum. Eşime yeniden başlıcam keçi boynuzuna bi de ermiş aktarı atıcam bakalım. Sen neler yapıyosun canım???
ya canım senin duan yanlış bikere. yanlış anlama ama allahım eşime şifa ver demek yerine onun derdini bana ver demişsin. unutma allah kullarının dualarını er geç kabul edermiş.etmiyorsada kul için ondada BİR HAYIR VARMIŞ.
yinede hamile kalabilmen çok güzel canım işallah bidahakine hayırlarla allah tamamına erdirir bebişlere kavuşursun yumurta ve sperm kaliteni artırmaya çalış canım işallah bebişler sıkı sıkı tutunsunlar...bende incir kürü uyguluyorum nisan gibi işallah tüp deneycez allahım işallah hepimize tez zamanda nasip etsin yumurta rezerv az benim elimizden geleni yapalım allahtan hayırlısı ..piko için soğan kürü yapılıyor denedinmi canım ..işallah sonuca ulaşırsın ulaşırız ..belkide kendiliğinden gelir bebişlr..:)
rozella nasıl gidiyor transferin belitilerin varmı allah tamamaına erdirsin işallah güzel haberini duyarız burdan canım yaa ....iki embriyo transfer ettiler değilmi..
yok canım daha yumurtalarım toplanmadı-yarın kontrolüm var. herşey yolundaysa pazartesi yumurta tolanacak inşallah.
bugün gonalf iğnemin sonuncusunu vuruldum saat 16.00 da. sabah 09.00 da sabah iğnemi vuruldum cetrotide. mukus geldi seffaf ve beyaz renkte sümüksü.acaba erkenden çatladımı yumurtalarım.yarın kontrolüm var.
evet canım.ilaçlardanmış.çok şükür herşey yolunda.beyz akıntı normal dedi dr.iltihaplı akıntı olursa sorun olur dedi.bu gün yine kan verdim.ultrasyondan sonra 17-18 mart da kullanmak için yine gonalf 350 ünite ve cetrotide verdiler. salı günü toplanıyor yumoşlarım.anestezi istedim. bayıltın beni dedim.rahim filminden sonra bi daha öyle bir travma yaşamak istemiyorum.biliyorum o kadar acımıyo ama ben tam olarak neyle karşılaşacağımı bilmediğim için anestezi istedim
evet canım.ilaçlardanmış.çok şükür herşey yolunda.beyz akıntı normal dedi dr.iltihaplı akıntı olursa sorun olur dedi.bu gün yine kan verdim.ultrasyondan sonra 17-18 mart da kullanmak için yine gonalf 350 ünite ve cetrotide verdiler. salı günü toplanıyor yumoşlarım.anestezi istedim. bayıltın beni dedim.rahim filminden sonra bi daha öyle bir travma yaşamak istemiyorum.biliyorum o kadar acımıyo ama ben tam olarak neyle karşılaşacağımı bilmediğim için anestezi istedim
rozella çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.kalem kağıt alıp yazdım ve bugün başlıyım soğan kürüne diyorum ama bende adet düzensizliğide var. evlendiğim ilk 2 sene doğum kontrol ilacı kullandım.zaten borçlarımızdan dolayıda 1-2 yıl bebek düşünmüyorduk.2 sene sonra gittiğim dr.çok yanlış olduğunu söyledi.bıraktığımdada artık çok geçti.çünkü bu haplar sadece kullanıldığında etki yapıyor.bırakıncada tekrar en başa dönüyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?