kurnaz zeki kizlar acil fikir

sen hıc kafanı takma U uzun kirpik
sakın ol senı germeye calıscaklar hakım karsısında sakinliginı kesınlıkle koru
once onların ıttırdıgıne daır ıspatlaması gerekır tanık yeterlı degıldır
yalancı sahıtı hakımler mahkemelerde bılır
zaten ayrıntı ısterler nasıl ıttırdı nasıl gelıstı dıye
foyaları ortaya cıkar

X ud ol cy y vhdıfovıbh
Dava rusyada mı pardon?
Uk dediği kendi nickinin kısaltması
X dediği de çayçı

Sade bi şekilde anlatayım
Çayçı konu sahibine çay getirmiş bardak kirli diye konu sahibi değiştirmesini söylemiş
Çaycı sahlep yapayım mı demiş ama aynı bardakla getiririm demiş
Konu sahibi de demiş ki işini düzgün yap, aynı bardakla getirmekte ısrar edince de odadan çık demiş

Fakat mahkemede haklı çıkmak adına işyerinden 2 yalancı şahit getirip 'odadan çık dedi itti' dedirteceklermiş ( Konu sahibi itmediği halde ) . Konu sahibini haksız çıkarmak adına

Yorumları okumadım belki soran olmuştur ancak siz mahkemede şunları sorabilsizin.

İttirdiğiniz iddiası yanında yaralama, darp falan var mı?
Yaralama olduğu iddia ediliyorsa (bilmiyorum ama) Bir kere bu çaycı bey değil mi? Bir erkeği bir kadın gücüyle ittirmesi ve onu yaralaması hayatın gerçeğine pek uymaz.. Çünkü darp edebileceğiniz bir materyal yok elinizde.

Peki diyelim ki ittiniz, etki tepki olayı kendisi kalkıp bişey yapmadı mı, bir savunma amaçlı hareketi olmadı mı? Olmadıysa bu da hayatın akışına aykırı. İnsanız çünkü, kimse ittirilmişken kalkıp arkasını dönüp gitmez.

Ayrıca olaylar olurken yanınızda başka bir kişi var mıydı? Şahit falan. Şahit varsa ve aynı yönde ifade veriyorlarsa çok büyük ihtimalle aleyhinize olur...

Pardon da, eşiniz avukatsa, şahitlere sorulacak soruları niye biz hazırlıyoruz?
Valla bosver avukatlari....burdaki hatunlar bin avukati cepten cikariyo...esim zaten is hukukundan anlamiyo.onun kafasiyla ilerlemek istemedim....malum hanimlar iyi didikler her mevzuyu.

Yaralama darp hicbisey yok. Cayci bayandi..sahitler kurgulandigi icin ayni ifade vereceklerdir...tabi hesaplamak ayri, o anda mahkemwde hakimin ve benim yuzume bakip konusabilecekler mi bilmiyorum

bana hiç inanadırıcı gelmedi,ik sorumlusu senın gıbı cın,eşi avukat olan bır kadına,yuzune aynı bardakla sahlep getireyımmı demesi için deli olması lazım,akıl raporu aldır,saçmalama,en pis çaycı bıle yapmazzz,asla,yıllardır çalııyorum,eksik anlatamadığın,yada geçmişte bir olayın devamı,başılığın daha ıtıcı,mağdur olsan yardımmm derdın,ama sen kurnaz,zeki kızlar diyorsunuz,kurnazlık kötü bişey,kurnaz kıme denır,suçlu iken,kurnazlık yapıp,kendını aklayana denır,kurna kelımesı bıle senı ele verıyor,zavallı çaycı,

Bu yazdiklarim bizzat onlar tarafindan yazili olarak mahkemeye sunuldu "cayci pis bardakla getirdi ve tekrar ayni bardakla getiricem dedi" vs.. Ben kimseye cayci pis bardakla getirdi demedim ki(gercekte getirdi)İnsallah hakim de sizin gibi dusunur ve inanmaz.Kurnaz diyorum cunku kurnaz birilerine ihtiyacim var.Burdan kim bana hakkim icin yardimci olabilir ki.sadece benim aklima gelmeyen birilerinin aklina gelir diye boyle baslik yazdim....Bu olayi tamamen onlar ortaya cikardi.Aslinda ben bu sebeple cikartilmadim zaten.sebepsiz cikartildim ve itiraz ettim.mahkeme acicam deyince "o zaman sebep yaratir hakliyiz deriz ve tazminatsiz atariz" dediler

Benim de aklıma aynı bardakla getirse bile saklayarak yapar niye peşinen söylesin ki sorusu geldi..

Sayenizde anladim ki gercekten hic inandirici degiller...bardak pisti cunku kadin 4 katta tek basina servis yapip elde bulasik yikiyodu...

Valla bosver avukatlari....burdaki hatunlar bin avukati cepten cikariyo...esim zaten is hukukundan anlamiyo.onun kafasiyla ilerlemek istemedim....malum hanimlar iyi didikler her mevzuyu.

Iyi de fatkındaysanz bu konuda iş hukukundan anlamayı gerektirecek birşey yok. Duruşmaya girip çıkan bi avukatsa ne gibi sorular sorulacağını bilmesi lazım.

Iyi de farkındaysanz bu konuda iş hukukundan anlamayı gerektirecek birşey yok. Duruşmaya girip çıkan bi avukatsa ne gibi sorular sorulacağını bilmesi lazım.
Tabii..ama is hukuku da bilmek lazim.Ben memnun kalmadim valla esimden.zaten avukatim da is hukuku bilen biri.

Hmm tmm anladım şimdi. Ya yeminli şahitlerde maalesef ama maalesef ki hakim onları dinliyor, umarım yanılırım ama siz tazminatınızı almak istiyorsunuz anladığım kadarıyla. Valla aslına bakarsanız beni itti deyip darp raporu alıp hakkınızda ceza davası açmamışlar Allahtan, herşeyi yapar bunlar. O yüzden yapacak çok şey yok, elinizden geleni yapın siz. Gerisi Allaha kalmış, ne kadar az zararla kurtulursanız kârdır.

bak başıma buna yakın bır olay geldi,abimle birlikte,biz polıse gitmedik,ama onlar bızden once gitmiş,yalancı şahıtlerle,geç saatte polis benı aradı ,hakkınızda abimle şikayet var dediler,şok olduk,biz haklıyız,onlarca şahıt var biz gitmedik,onlar 3-5 yalancı şahıtle gitmişler,komse bana aynen şöle dedi,kızım yarın gel,bunlar at hırsız,ifadelerin hepsi yalan,gittim,komiser ifademı aldı,abim uzakta,olsun dei,oradan bır karakldan ifadesını aldırdı,ve ben sordum nerden anladınız,ben meslekte 20 yılım kızım kımın ne olduğunu biliyoruz,korkma,hakımde bilir dedi,aynı yalancı şahıtlerle mahkemeye geldiler,biz yıne şahıt götürmedık,kendnımızden emınız,hakım onu,eşini dinledi,şık gıyınmışler,çocuklarınıda getirmişler,ben şu meslekteyım,şu kadar gelirim var,hakıme anlatıyor,hakım şahıtleri dinlemedi,bana soru sormadı,ve bana sadece daha gelme 9- mayısda karar vericem,sonuç evıne gelir,sen gelme dedi,eve cevap geldi,karşı tarafa 7000 tl ceza,aynı suçu işlerse5 yıl içinde işlerse 2 yıl hapıs cezası

şimdi kafamın almadığı çaycıyı işten çıkarttınız o da tazminat için mahkeme açtı ve iş yerindeki herkes çaycının lehine mi şahitlik yapacak..tazminat vermek için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…