- Konu Sahibi uzun kirpik
-
Dogru.esim avukat...yemin ederse konu kapanir.yemin edip itti derse ben artik baska sey yapamiyoru..yemin en sin delil
Uk dediği kendi nickinin kısaltmasıX ud ol cy y vhdıfovıbh
Dava rusyada mı pardon?
Valla bosver avukatlari....burdaki hatunlar bin avukati cepten cikariyo...esim zaten is hukukundan anlamiyo.onun kafasiyla ilerlemek istemedim....malum hanimlar iyi didikler her mevzuyu.Pardon da, eşiniz avukatsa, şahitlere sorulacak soruları niye biz hazırlıyoruz?
Yaralama darp hicbisey yok. Cayci bayandi..sahitler kurgulandigi icin ayni ifade vereceklerdir...tabi hesaplamak ayri, o anda mahkemwde hakimin ve benim yuzume bakip konusabilecekler mi bilmiyorumYorumları okumadım belki soran olmuştur ancak siz mahkemede şunları sorabilsizin.
İttirdiğiniz iddiası yanında yaralama, darp falan var mı?
Yaralama olduğu iddia ediliyorsa (bilmiyorum ama) Bir kere bu çaycı bey değil mi? Bir erkeği bir kadın gücüyle ittirmesi ve onu yaralaması hayatın gerçeğine pek uymaz.. Çünkü darp edebileceğiniz bir materyal yok elinizde.
Peki diyelim ki ittiniz, etki tepki olayı kendisi kalkıp bişey yapmadı mı, bir savunma amaçlı hareketi olmadı mı? Olmadıysa bu da hayatın akışına aykırı. İnsanız çünkü, kimse ittirilmişken kalkıp arkasını dönüp gitmez.
Ayrıca olaylar olurken yanınızda başka bir kişi var mıydı? Şahit falan. Şahit varsa ve aynı yönde ifade veriyorlarsa çok büyük ihtimalle aleyhinize olur...
Bu yazdiklarim bizzat onlar tarafindan yazili olarak mahkemeye sunuldu "cayci pis bardakla getirdi ve tekrar ayni bardakla getiricem dedi" vs.. Ben kimseye cayci pis bardakla getirdi demedim ki(gercekte getirdi)İnsallah hakim de sizin gibi dusunur ve inanmaz.Kurnaz diyorum cunku kurnaz birilerine ihtiyacim var.Burdan kim bana hakkim icin yardimci olabilir ki.sadece benim aklima gelmeyen birilerinin aklina gelir diye boyle baslik yazdim....Bu olayi tamamen onlar ortaya cikardi.Aslinda ben bu sebeple cikartilmadim zaten.sebepsiz cikartildim ve itiraz ettim.mahkeme acicam deyince "o zaman sebep yaratir hakliyiz deriz ve tazminatsiz atariz" dedilerbana hiç inanadırıcı gelmedi,ik sorumlusu senın gıbı cın,eşi avukat olan bır kadına,yuzune aynı bardakla sahlep getireyımmı demesi için deli olması lazım,akıl raporu aldır,saçmalama,en pis çaycı bıle yapmazzz,asla,yıllardır çalııyorum,eksik anlatamadığın,yada geçmişte bir olayın devamı,başılığın daha ıtıcı,mağdur olsan yardımmm derdın,ama sen kurnaz,zeki kızlar diyorsunuz,kurnazlık kötü bişey,kurnaz kıme denır,suçlu iken,kurnazlık yapıp,kendını aklayana denır,kurna kelımesı bıle senı ele verıyor,zavallı çaycı,
Benim de aklıma aynı bardakla getirse bile saklayarak yapar niye peşinen söylesin ki sorusu geldi..bana hiç inanadırıcı gelmedi,ik sorumlusu senın gıbı cın,eşi avukat olan bır kadına,yuzune aynı bardakla sahlep getireyımmı demesi için deli olması lazım,akıl raporu aldır,saçmalama,en pis çaycı bıle yapmazzz,asla,yıllardır çalııyorum,eksik anlatamadığın,yada geçmişte bir olayın devamı,başılığın daha ıtıcı,mağdur olsan yardımmm derdın,ama sen kurnaz,zeki kızlar diyorsunuz,kurnazlık kötü bişey,kurnaz kıme denır,suçlu iken,kurnazlık yapıp,kendını aklayana denır,kurna kelımesı bıle senı ele verıyor,zavallı çaycı,
Sayenizde anladim ki gercekten hic inandirici degiller...bardak pisti cunku kadin 4 katta tek basina servis yapip elde bulasik yikiyodu...bana hiç inanadırıcı gelmedi,ik sorumlusu senın gıbı cın,eşi avukat olan bır kadına,yuzune aynı bardakla sahlep getireyımmı demesi için deli olması lazım,akıl raporu aldır,saçmalama,en pis çaycı bıle yapmazzz,asla,yıllardır çalııyorum,eksik anlatamadığın,yada geçmişte bir olayın devamı,başılığın daha ıtıcı,mağdur olsan yardımmm derdın,ama sen kurnaz,zeki kızlar diyorsunuz,kurnazlık kötü bişey,kurnaz kıme denır,suçlu iken,kurnazlık yapıp,kendını aklayana denır,kurna kelımesı bıle senı ele verıyor,zavallı çaycı,
Yani...denek ki satasmak kavga cikarmak istiyo...mudurun talimatidir benceBenim cayciniynı bardakla getirse bile saklayarak yapar niye peşinen söylesin ki sorusu geldi..
Valla bosver avukatlari....burdaki hatunlar bin avukati cepten cikariyo...esim zaten is hukukundan anlamiyo.onun kafasiyla ilerlemek istemedim....malum hanimlar iyi didikler her mevzuyu.
Tabii..ama is hukuku da bilmek lazim.Ben memnun kalmadim valla esimden.zaten avukatim da is hukuku bilen biri.Iyi de farkındaysanz bu konuda iş hukukundan anlamayı gerektirecek birşey yok. Duruşmaya girip çıkan bi avukatsa ne gibi sorular sorulacağını bilmesi lazım.
Hicbiri...diyolar ki, isverenin baska iscisini ittin.bu satasmadir.tazminatsiz isten attik....birini itmisim ve patron bu nedenle tazminatsiz kovabilirmis beni...İddianamede ne yazıyor, sizi tam olarak neyle suçluyorlar?? Darp mı, hakaret mi, basit tehdit mi??
Müdür direk neden çıkaramıyorYani...denek ki satasmak kavga cikarmak istiyo...mudurun talimatidir bence
bak başıma buna yakın bır olay geldi,abimle birlikte,biz polıse gitmedik,ama onlar bızden once gitmiş,yalancı şahıtlerle,geç saatte polis benı aradı ,hakkınızda abimle şikayet var dediler,şok olduk,biz haklıyız,onlarca şahıt var biz gitmedik,onlar 3-5 yalancı şahıtle gitmişler,komse bana aynen şöle dedi,kızım yarın gel,bunlar at hırsız,ifadelerin hepsi yalan,gittim,komiser ifademı aldı,abim uzakta,olsun dei,oradan bır karakldan ifadesını aldırdı,ve ben sordum nerden anladınız,ben meslekte 20 yılım kızım kımın ne olduğunu biliyoruz,korkma,hakımde bilir dedi,aynı yalancı şahıtlerle mahkemeye geldiler,biz yıne şahıt götürmedık,kendnımızden emınız,hakım onu,eşini dinledi,şık gıyınmışler,çocuklarınıda getirmişler,ben şu meslekteyım,şu kadar gelirim var,hakıme anlatıyor,hakım şahıtleri dinlemedi,bana soru sormadı,ve bana sadece daha gelme 9- mayısda karar vericem,sonuç evıne gelir,sen gelme dedi,eve cevap geldi,karşı tarafa 7000 tl ceza,aynı suçu işlerse5 yıl içinde işlerse 2 yıl hapıs cezasıBu yazdiklarim bizzat onlar tarafindan yazili olarak mahkemeye sunuldu "cayci pis bardakla getirdi ve tekrar ayni bardakla getiricem dedi" vs.. Ben kimseye cayci pis bardakla getirdi demedim ki(gercekte getirdi)İnsallah hakim de sizin gibi dusunur ve inanmaz.Kurnaz diyorum cunku kurnaz birilerine ihtiyacim var.Burdan kim bana hakkim icin yardimci olabilir ki.sadece benim aklima gelmeyen birilerinin aklina gelir diye boyle baslik yazdim....Bu olayi tamamen onlar ortaya cikardi.Aslinda ben bu sebeple cikartilmadim zaten.sebepsiz cikartildim ve itiraz ettim.mahkeme acicam deyince "o zaman sebep yaratir hakliyiz deriz ve tazminatsiz atariz" dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?