- 20 Ağustos 2015
- 1.598
- 1.224
- 48
- 45
- Konu Sahibi uzun kirpik
-
Bunu yazdik zatenÇaycının işten çıkarılmasının sebebini sordurun mahkemede,madem siz ittiniz,kötü davranan hor gören sizsiniz,çaycı niye kovulmuş. Bunda bile kendileriyle çelişiyor işvereniniz.
Canim cay bardagi ne...ben bu yuzden kovuldum ve is bulamiyorum.mali musavirlik stajimi yapamiyorum. İsdizlik maasi bile alamadim.normal maasimin elden odenen kismini bile vermediler.sonucta yarin durusma varOf ya millet kan ağlıyor sen çay bardağı pesindesin. Boşver allahindan bulsunlar. Sende bundan sonra daha sakin olmaya çalış takma kafana.
Yalani ispat ediyosan sikayet etBenim ceskimeli bosanma davamda yalanci sahitlik yaptilar karsi taraftakiler.. avukatim bile birsey yapamadi.. artik acilen hukukta bir maddenin cikmasi sart bu yalanci sahitliklerle ilgili.. kalkipta onlara inanacaksa hakim o zmn hakli insanlar davalarini kaybeder.. gerci davayi ben kazandim ama..
Pardon ben yanlış anlamışım Üzgünüm. İnkar edin ozaman samimi olun çok şık ve makyajlı gitmeyin madur oldugunuz belli olsun. Umarım lehine olur.Canim cay bardagi ne...ben bu yuzden kovuldum ve is bulamiyorum.mali musavirlik stajimi yapamiyorum. İsdizlik maasi bile alamadim.normal maasimin elden odenen kismini bile vermediler.sonucta yarin durusma var
bu kadar basit bir şeyicin ya siz ya da cayci isinden olacaksiniz. Ne kkadaraayıp bence konusun anlasinHanimlar yarin mahkemem var.Eski isyerinden iki kisi yalanci taniklik yapacak.Yazili ifadelerini tekrar edecekler.Biz de taniklara soru sorup celiskiye dusurup yalanlarini ortaya cikarticaz.İfadeleri"uzunkirpike x cayci cay getirdi.pis bardakla verdi.uk degistir dedi, x degistirmedi.uk cay icemedi.x sonraki serviste odaya gelip ne icersiniz dedi.hicbirimiz hicbisey istemeyiz dedik.Bunun uzerine x cayci uzunkirpike donup "saba sahlep yapim mi" defi.uk tamam dedi.(Bence buraya kadar normal.zaten gercek de bu)...Daha sonra x cayci uzunkirpike "ama ayni bardakla getiricem diye israr etti.uk isini yapmasini,konusmamasini, odadan cikmasini soyledi.x cayci da uzunkirpike"bana karisamazsin.agzimda gumruk yok.napicagimi sana sormicam saygili ol" dedi.uk da onu itip odadan atti".ifadeleri bu...fakat bana pis bardakla getirecegini, yikamadan icirecegini soyledi.İk sorumlusuydum ve isini kurallara gore yapmasini, is sagligi ve hijyen kurallarina uymasini soyledim.Bagirinca susmasini, susmayinca cikmasini soyledim.kimseyi itmedim.İsveren tazminat vermemek icin tarafli anlattiriyor olaylari.ben sorular hazirladim ama biraz yardim eder misiniz? Belki parlak biseyler buluruz beraberce...kanit, kamera kaydi , x caycinin sikayet yada ifadesi, olay tutanagi hic bisey yok.
Arkadas "boyle sacma bir olay" yuzunden isten atilmis..Siz mahkemeyi böyle saçma bir olay için mi meşgul ediyorsunuz, e pes.
Hayirlisi insallahPardon ben yanlış anlamışım Üzgünüm. İnkar edin ozaman samimi olun çok şık ve makyajlı gitmeyin madur oldugunuz belli olsun. Umarım lehine olur.
Yok ben ise iade actim, durduk yere boyle bisey icin mahkeme acmamİsveren boyle iftira atip tazminatsiz kovdu.Siz mahkemeyi böyle saçma bir olay için mi meşgul ediyorsunuz, e pes.
Yok size değil eleştirim.Yok ben ise iade actim, durduk yere boyle bisey icin mahkeme acmamİsveren boyle iftira atip tazminatsiz kovdu.
Olaylar tazminatsız işten çıkarmak için yapılmış bir kurgu gibi.Yok size değil eleştirim.
Yani bu kadar önemsiz bir konu nasıl gündem olabilir.
Bunun dava sebebi olması ve yaşananlar çok fazla gereksiz geldi.
Himm bana tepki gosterdin sandim.acikliyim dedimYok size değil eleştirim.
Yani bu kadar önemsiz bir konu nasıl gündem olabilir.
Bunun dava sebebi olması ve yaşananlar çok fazla gereksiz geldi.
Ispat edemiyorsunki iste.. bir tek Allah biliyo herseyi gerisi yalan.. istedigin kadar anlat bunlar yalanci sahit diye anlamazlarki.. birde yeminli sahitler bu nasil oluyo cozemedim.. adaletten bahsediyorlar sonrada.. yaziklar olsun haklari su istimal edilen o kdr cok insan varki ..Yalani ispat ediyosan sikayet et
İşverenlerin tanıkları yanında çalıştıkları için işten çıkarılma kaygısıyla böyle patronun talimatıyla patronu kıllayıcı ifade verirler genelde.mahkemeler de bu durumun farkındadır.iş mahkemeleri genel olarak işçi lehine hüküm kurar.önemli olan sizin tanıklarınızın delillerinizin sağlam olması.keşke bi avukatla takip etseydiniz daha kolay olurdu.hakim yemin ettirirken yalan tanıklığın suç olduğunu beyan eder yalan tanıklıktan şikayet edeceğinizi bi şekilde duruşma öncesi duyurun onlara işe yarayabilir.Hanimlar yarin mahkemem var.Eski isyerinden iki kisi yalanci taniklik yapacak.Yazili ifadelerini tekrar edecekler.Biz de taniklara soru sorup celiskiye dusurup yalanlarini ortaya cikarticaz.İfadeleri"uzunkirpike x cayci cay getirdi.pis bardakla verdi.uk degistir dedi, x degistirmedi.uk cay icemedi.x sonraki serviste odaya gelip ne icersiniz dedi.hicbirimiz hicbisey istemeyiz dedik.Bunun uzerine x cayci uzunkirpike donup "saba sahlep yapim mi" defi.uk tamam dedi.(Bence buraya kadar normal.zaten gercek de bu)...Daha sonra x cayci uzunkirpike "ama ayni bardakla getiricem diye israr etti.uk isini yapmasini,konusmamasini, odadan cikmasini soyledi.x cayci da uzunkirpike"bana karisamazsin.agzimda gumruk yok.napicagimi sana sormicam saygili ol" dedi.uk da onu itip odadan atti".ifadeleri bu...fakat bana pis bardakla getirecegini, yikamadan icirecegini soyledi.İk sorumlusuydum ve isini kurallara gore yapmasini, is sagligi ve hijyen kurallarina uymasini soyledim.Bagirinca susmasini, susmayinca cikmasini soyledim.kimseyi itmedim.İsveren tazminat vermemek icin tarafli anlattiriyor olaylari.ben sorular hazirladim ama biraz yardim eder misiniz? Belki parlak biseyler buluruz beraberce...kanit, kamera kaydi , x caycinin sikayet yada ifadesi, olay tutanagi hic bisey yok.
Bu patron hep yalanci sahit kullanir.Hatta 2 kisiyi savciya sikayet ettik.Yalan soylediginin belgesi vardi bende, goturdum savciya verdim.....Ispat edemiyorsunki iste.. bir tek Allah biliyo herseyi gerisi yalan.. istedigin kadar anlat bunlar yalanci sahit diye anlamazlarki.. birde yeminli sahitler bu nasil oluyo cozemedim.. adaletten bahsediyorlar sonrada.. yaziklar olsun haklari su istimal edilen o kdr cok insan varki ..
Tesekkurler.İyi bi avukat tuttum is hukuku bilen...( esimin de hukuk burosu var.az biraz yardim efiyor.bizimki ceza ofisi is hukuku bilmezler)...fikir veren herkese cok tesekkur ederim, allah razi olsunBir de tanık beyanlarından sonra aleyh Olanları kabul etmiyorum yazılı beyanda bulunacağım deyin.sonra yazılı dilekçe ile tanıkların ifadelerindeki çelişkileri tek tek yazın ve bu yalanları işten çıkarılma korkusu ile böyle ifade verdiklerini yazın.
Ne diyeyim kolay gelsin size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?