kurnaz zeki kizlar acil fikir

Çaycının işten çıkarılmasının sebebini sordurun mahkemede,madem siz ittiniz,kötü davranan hor gören sizsiniz,çaycı niye kovulmuş. Bunda bile kendileriyle çelişiyor işvereniniz.
Bunu yazdik zaten
Patronsun ve iscini korumak yerine niye kovdun ayni gun diye

Benim ceskimeli bosanma davamda yalanci sahitlik yaptilar karsi taraftakiler.. avukatim bile birsey yapamadi.. artik acilen hukukta bir maddenin cikmasi sart bu yalanci sahitliklerle ilgili.. kalkipta onlara inanacaksa hakim o zmn hakli insanlar davalarini kaybeder.. gerci davayi ben kazandim ama..

Of ya millet kan ağlıyor sen çay bardağı pesindesin. Boşver allahindan bulsunlar. Sende bundan sonra daha sakin olmaya çalış takma kafana.

Of ya millet kan ağlıyor sen çay bardağı pesindesin. Boşver allahindan bulsunlar. Sende bundan sonra daha sakin olmaya çalış takma kafana.
Canim cay bardagi ne...ben bu yuzden kovuldum ve is bulamiyorum.mali musavirlik stajimi yapamiyorum. İsdizlik maasi bile alamadim.normal maasimin elden odenen kismini bile vermediler.sonucta yarin durusma var

Yalani ispat ediyosan sikayet et

Canim cay bardagi ne...ben bu yuzden kovuldum ve is bulamiyorum.mali musavirlik stajimi yapamiyorum. İsdizlik maasi bile alamadim.normal maasimin elden odenen kismini bile vermediler.sonucta yarin durusma var
Pardon ben yanlış anlamışım Üzgünüm. İnkar edin ozaman samimi olun çok şık ve makyajlı gitmeyin madur oldugunuz belli olsun. Umarım lehine olur.

bu kadar basit bir şeyicin ya siz ya da cayci isinden olacaksiniz. Ne kkadaraayıp bence konusun anlasin

Sen itiraz etsen kamera kayitlariyla kanitlarsiniz kanitlarsinz, Aksi taktirde herseye itiraz ediyorum. Hic bisey dgru degil de.

Yalani ispat ediyosan sikayet et
Ispat edemiyorsunki iste.. bir tek Allah biliyo herseyi gerisi yalan.. istedigin kadar anlat bunlar yalanci sahit diye anlamazlarki.. birde yeminli sahitler bu nasil oluyo cozemedim.. adaletten bahsediyorlar sonrada.. yaziklar olsun haklari su istimal edilen o kdr cok insan varki ..

İşverenlerin tanıkları yanında çalıştıkları için işten çıkarılma kaygısıyla böyle patronun talimatıyla patronu kıllayıcı ifade verirler genelde.mahkemeler de bu durumun farkındadır.iş mahkemeleri genel olarak işçi lehine hüküm kurar.önemli olan sizin tanıklarınızın delillerinizin sağlam olması.keşke bi avukatla takip etseydiniz daha kolay olurdu.hakim yemin ettirirken yalan tanıklığın suç olduğunu beyan eder yalan tanıklıktan şikayet edeceğinizi bi şekilde duruşma öncesi duyurun onlara işe yarayabilir.

Bu patron hep yalanci sahit kullanir.Hatta 2 kisiyi savciya sikayet ettik.Yalan soylediginin belgesi vardi bende, goturdum savciya verdim.....

Bir de tanık beyanlarından sonra aleyhe olanları kabul etmiyorum yazılı beyanda bulunacağım deyin.sonra yazılı dilekçe ile tanıkların ifadelerindeki çelişkileri tek tek yazın ve bu yalanları işten çıkarılma korkusu ile böyle ifade verdiklerini yazın.
Ne diyeyim kolay gelsin size.

Tesekkurler.İyi bi avukat tuttum is hukuku bilen...( esimin de hukuk burosu var.az biraz yardim efiyor.bizimki ceza ofisi is hukuku bilmezler)...fikir veren herkese cok tesekkur ederim, allah razi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…