Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Drama Queen likte abartı olmuş. Yani insan salona gelip güle ede videolar cekebiliyorsa cvp ta verir diye düşündüm. Birde az çok biliyorum hocayı o yuzden acaba mi demistimSiz geçmiş olsun diye mesaj atmışsınız neden kızsın size. Ay resmen niyet okuyorsunuz. Drama Queenliğin de bir sınırı olsun artık
2 gün sonra ki msja salona gitmesine rağmen cvp vermeyince acaba aramamimi beklediki dedim. Olur ya hassastır belki bu konularda ki öyle bile olsa yakisani msj yazmaktır. Zaten bi samimiyetimde yok diye onemsemesemde sormak istemiştim burada.Kursu bırakmakla olan alakayı çözemedim. Yüz yıl kalsam yine çözemem.
Kadın demekki tik tik mesajlasamiyor o an. Mağdur olunmasin diye en kolay yolu gruptan sesli mesaj atarak bulmuş. Mesaj yazacak vakti yok demekki.
Hayir 2 msja cvp vermeyince arama ma da öyle.. olur ya aramadı diyemi kizdiki dedim. Cunku gözüm önünde ufacık bi sebepten uye kovdu resmenMerhaba merhaba kivaminda olunan hocayla, aradin aramadin mevzusu yüzünden salona devam etmenin onursuzluk olabileceğini mi düşündünüz cidden? Cok yorulmuyor musunuz kafanızın icinde?
Bskin 2 msja cvp vermeyip birde aramaya cvp verilmez ise ama siz storylerde güle ede videolarını görürseniz elbetteki hoca bana bilinclimi yazmiyor dersiniz.Ne hoca ne sen, ikinizdede tuhaflik var. Profesyonellik sifir. Bir mesaj içik kurs birakmalar felan. Ilginç ilginç şeyler işte
Bende oyke düşündüm tabii de bi aklına takılınca burada sormak istedim. Teşekkürlerhocayı bu kadar önemsemene gerek yok. kaç kişiyle uğraşıyor sonuçta, annesi hastayken kafası da pek yerinde değildir. üzerinde durulacak bir konu değil sen nezaketini göstermişsin gerisine karışma, dersine de git sorun yok.
Belki siz mesaj atinca toplu olarak yazmak istedi sadeceYok inanın yazdığım gibi de düşünüyorum kadının derdi büyük ama sadece bana cvp vermeyip ama msjimi okuduktan hemen sonra gruba sesli msj atınca ki acaba bana cvp vermek istemiyorum dedim çünkü dominant bi karakter. Böyle tepkimi veriyormuş demistim.
bazı günler çok sevdiğimiz arkadaşımızla akrabamızla bile konuşmak istemeyebiliyoruz telefonda.açmadığım oluyor mesela.ya da onların açmadığı oluyor.acilse zaten mesaj yazıyorlar.kimi insanlar telefon kulağımıza yapışık hiç işimiz gücümüz yok hasta olmayız meşgul olmayız canımız sıkkın olmaz öyleee telefon bekliyoruz sanıyorlar.irrite eder bu insanlar benii.Kocaman insan niye öğrencisine bu sebeple kızsın bence konu sahibinin yaşı genç olduğundan dert bile olmayacak şeyleri kafasında büyütüyor
Bence fazla hassassiniz.Hocamızın annesi rahatsizlanmis. Durumu kötüymüş. Gruba ağlayarak msj attı. Bende kadını tam o an aramak sanki düşüncesizce meraktan aramak gibi olacak kadın o derdinin arasında herhangi bi üyesinin tlf nunami bakabilir sanki diye aramadım. Ama üzüldüğümü ve dua ettiğimi yazdim. Bir iki saat sonra okudu cvp yazmadı. Zaten cvp ta beklemedim oyle bi anda. 2 gün sonra salondan foto atınca. Yine maj attim. Umarım anneniz daha iyidir. Siz foto atınca bildirmek istedim. Eğer bugun akşam grup dersimiz var ise gelemeyecegimi bildireyim dedim. Okudu yine cvp vermedi. Sonra gruba ders var diye sesli msj atmış. Arayan soranlara da teşekkür etmiş. Bende millet arsmis acaba beni yanlışmı anladı diye aradım çıkmadı geri dönüşte yapmadı.
Yani bu bence eğer bilinçli yapıldıysa çok ayıp. Sonucta msj artim ve öyle samimiyetimiz bile yok. Grup dersi olduğu için merhaba hocam güle güle hocam genelde. Ki beni yinede az çok bilir. Kibarlık yapıp rahatsiz etmek istemedim.
Simdi bi yanım kadin salonda olduğu için sonradan aradığımı unutmuştur yada kafası dalgındir diyor bir yandan da emin olamıyorum. Salona devam etmek onursuzcami olur? Teşekkürler
Hayır başkaları da yazmıştır belki, herkese tek tek cevap yazacağına gruba sesli mesaj atmıştır.. Hastalık var kafası meşgul, sizin mesajınıza cevap vermeyi düşünecek hali yok. Aramanıza gerek yoktu, samimiyetiniz yok. Mesaj atmışsınız yeterlidir.Yok inanın yazdığım gibi de düşünüyorum kadının derdi büyük ama sadece bana cvp vermeyip ama msjimi okuduktan hemen sonra gruba sesli msj atınca ki acaba bana cvp vermek istemiyorum dedim çünkü dominant bi karakter. Böyle tepkimi veriyormuş demistim.