kurşun döktüren var mı aranızda?

buzdankralice

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2011
62
1
36
Ankara
Kızlar, aranızda hiç kurşun döktüren var mı? Herkes üzerimde nedense çok nazar olduğunu ve kurşun döktürmemi söylüyor. Bugünlerde o kadar çok düşüyorum ki...Yakında bir taraflarımı kırmaktan korkuyorum. Bundan bir hafta önce o kadar saçma bir şekilde düştüm ki her tarafım mosmor. Bi taraflarımın kırılmadığına şükrediyorum neyse ki sadece sekreter gördü düştüğümü o da söyledi herkes hakkınızda konuşuyor üzerinizde çok göz var kurşun döktürün diye. Bunu birkaç kişi daha söyledi...Artık kafama yatmaya başladı ama korkuyorum ya ters teperse birşey olursa diye. Deneyimi olan var mı? Ne diyorsunuz kızlar, uygun olur mu?

canm bıldıgım kadarıyla cok ıyı gelıyomus ustundekı o nazarı kotu enerjıyı falan alıyomus. ama benım bıldıgım onu yaslı teyzeler falan yapıyordu artık noldular öldülermi ortalıklarda yoklar:) banada cok nazar deger bende aradım cok ama bulamadım doken bırını. ama duydugum kadarıyla hanı hayatnla ılgılı bıseylerde soyluyomus ve bılıyomusta. bıldıklerım bu kadar umarım yardımım olmustur cnm :)

Kızlar, aranızda hiç kurşun döktüren var mı? Herkes üzerimde nedense çok nazar olduğunu ve kurşun döktürmemi söylüyor. Bugünlerde o kadar çok düşüyorum ki...Yakında bir taraflarımı kırmaktan korkuyorum. Bundan bir hafta önce o kadar saçma bir şekilde düştüm ki her tarafım mosmor. Bi taraflarımın kırılmadığına şükrediyorum neyse ki sadece sekreter gördü düştüğümü o da söyledi herkes hakkınızda konuşuyor üzerinizde çok göz var kurşun döktürün diye. Bunu birkaç kişi daha söyledi...Artık kafama yatmaya başladı ama korkuyorum ya ters teperse birşey olursa diye. Deneyimi olan var mı? Ne diyorsunuz kızlar, uygun olur mu?

Kurşun döktürünce geçecekmi bu düşmeler sakarlıklar saçma,kuşrun döktürmek yerine dua oku sürekli yolda evde her yerde aklına geldikce bazı dualar var.Bul birini yaz bi kağıta aklına geldikçe oku.
Ben sürekli ihlası okurum yolda,uyuycam zaman iş yaparken..

Eşime bebekken kurşun dökmüşler vee yanmış yüzü,döktükten sonra sıçrayan su yüzünü dilini kafasını yakmış.

Merak ettiğim konu, avrupadaki kadınlar kurşun dökmeden yaşayabiliyor mesela :61: Bir bize mi vuruyor nazar anlamadım ki :27:

Evet haklısınız. Değişik bir bakış açısı...Bir de düşüncelerin getirdiği bir durum. Onların belki nazar diye birşeyden haberleri yoktur. Biz düşüne düşüne aman şöyle olusa böyle olursa diye başımıza getiriyoruz sanırım...

7 felak 7 nas 7 ayetel kürsi okursan sanırım hergün nazar ve gözden sana zarar gelmez yanlıs yazmamısımdır umarım duaları ayrıca annem kursun döktürmüstü valla fal gibi bisürü sey söylemislerdi anneme

Back
X