• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürt ailelerde böyle şeyler olur mu

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
Birşey sorucam Kürt’lerde bu olay nasıl oluyor bilen var mı bi adam var karısıyla olmayınca boşanmak istemiş ama amcasıyla konuşmuşlar amcasının kızıyla evli amcası kızımı boşama ama ne yaparsan kimle konuşursan konuş demiş olabilir mi ? Kürt ailelerde oluyor mu böyle şeyler

Birşey sorucam Kürt’lerde bu olay nasıl oluyor bilen var mı bi adam var karısıyla olmayınca boşanmak istemiş ama amcasıyla konuşmuşlar amcasının kızıyla evli amcası kızımı boşama ama ne yaparsan kimle konuşursan konuş demiş olabilir mi ? Kürt ailelerde oluyor mu böyle şeyler

İyi de bunun kürtlükle türklük le çerkezle arnavutla alakası yok
Kızın babası resmen kızını kuma etmiş bunu da kabul etmiş
Yani bir bakıma kızını yamamış evine tekrar kabul etmemiş
Yani ş.... Ve p..... Kelimelerinin tam anlamı olan bir baba :sinirli:

Amaaaaan işte 2 beyinsiz bir olmuş saçmalıyor. Kürtlükle alakası yok.

Kurtlukle degil daha cok ataerkil aile tipiyle alakasi var gibime geldi. Kizimin adi bosanmisa cikmasin da sen ne yaoarsan yap diyen babalar olabilir pekala, bu toplumda sasirmam. Akraba olunca bosanma isi de herkesi zora sokuyor bu da bir gercek.

Ote yandan, mesele su ki siz gercekten hayatboyu baskasiyla evli olacak birinin "her halti yedigi" kisi olmak istiyor musunuz? Haydi burayi da gectim neden evli adamlarla dialogtasiniz yani?

Malesef kurtlerde bu durum var .. hemen hemen hrpsı bosanmaya karsı
Bosandırmayıp yazdıgınız gıbı fıkırler ortaya atılabılınıyor

Boşanmayı güle oynaya kabullenen aileyi de ben pek bir merak ettim var mı örneği bakıp öğrenelim ufkumuz genişlesin ?

Ote yandan, mesele su ki siz gercekten hayatboyu baskasiyla evli olacak birinin "her halti yedigi" kisi olmak istiyor musunuz? Haydi burayi da gectim neden evli adamlarla dialogtasiniz yani?

oha şimdi aydım. adamın kp mi öyle demiş:KK53:
H Hallem sen bayağı bayağı metres olmayı meşrulaştırmaya çalışıyorsun ha..

Back
X