Neden saçma olsunki anne babası öyle görmüş yetişmiş gelenek görenekler farklı kızı için endişe etmesi gayette normalSaçma bir ayrım.Bu arada hazır ol cümbüş birazdan başlıcak.
kurtler oyleler kurtler boyleler de biz turkler cok mu iyiz sanki ? birde ne geregi var turk kurt ayriminin. ikinizde turkiye cumhuriyeti vatandasisiniz .
Neden saçma olsunki anne babası öyle görmüş yetişmiş gelenek görenekler farklı kızı için endişe etmesi gayette normalbabasının bu ön yargılarını değiştirmekte konu sahibi ve damada kalmış zamanla ve güzellikte yoluna girecektir..
Saçma bir ayrım.Bu arada hazır ol cümbüş birazdan başlıcak.
Evet kesinlikle öyle gerçekten müslüman olan bir insan ayrım yapmaz. El yıkamamanın tutarsıx olmanın kürtlükle ilgili oldugunu değil mayanın bozuk olmasıyla ilgili olduğunu düşünüyorum
Baslikta ne ayrimcilik var ki? Kurt demek niye kufur gibi algilaniyor ben anlamiyorum. Amerikali, Rus, Laz diye babam istemiyor olsa bu baslik boyle algilanmiyorken kurt diyince kurt nasil dersine donuyor mesele. Ya hu kiz ayrimcilik yapsa kurt biriyle evleneyim diye babasini karsisina alir mi?Kendin bile başlıkta ayrımcılık yapıyorsun bana kalırsa.. etnik kökeni nedeniyle istemiyor filan diyebilirdin burada kürt arkadaşlarımız bozulabilir.. babana gelirsek açıkçası benim ailemde ırka değil memlekete göre bile damat kriterleri varoralı olmasın buralı olmasın.. türkiyede iki üç il var evlenecek erkek seçebileceğim şaka bi yana da çok acaip önyargılar gerçekten, yıkmak zor.. kolay gelsin..
cok dogru yazmissinKendin bile başlıkta ayrımcılık yapıyorsun bana kalırsa.. etnik kökeni nedeniyle istemiyor filan diyebilirdin burada kürt arkadaşlarımız bozulabilir.. babana gelirsek açıkçası benim ailemde ırka değil memlekete göre bile damat kriterleri varoralı olmasın buralı olmasın.. türkiyede iki üç il var evlenecek erkek seçebileceğim şaka bi yana da çok acaip önyargılar gerçekten, yıkmak zor.. kolay gelsin..
Bi örneģi de benim annem. Zamaninda buyuk konustu kürt e vermem vs diye. Ablamin esi kürtAnnem Türk babam Kürt. Ben de bi Zaza ile evlendim. Herkes mutlu. Ayrım olmadığı sürece...yıl 2017 ve hala bunlar sorun yapılıyor. Böyle olduğu sürece ülkece bir adım ilerleyemeyiz. Ne zaman birbirimizi insan olduğumuz için sevmeye başlayacağız acaba? Valla bu devirde kimse ailesinden gördüğü gibi de yaşanıyor. Kimse demesin ailesi böyle yetişmiş normaldir. Kimse kendinden önceki kuşağın aynısı değil. İşine gelmeyince biz ailemizden böyle gördük bizde böyle olmaz derler ama neyse... hakkınızda hayırlısı olsun. Laz bir arkadaşımın babası da " benim evime asla bi Kürt giremez" dedi. Kızı istemeye Kürt bi aile geldi ve adam apartman girişinde karşıladı misafirlerini. Büyük konuşmamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?