Şoktayım,Ne yapacağımı nereye gideceğimi bilmiyorum...
devlet hastanelerinde kürtaj lokal mi genel anestesi ilze mi yapılıyor bilen var mı acaba????
Yok hayatım hatta benim bugün ilk ultrason muayenemde 8 hafta 3 gün 2 dr a gidişimde de 9 hafta 1 gün 7.01 cm görünüyor bebek ama hem karından hem alttan ultrasonla baktı bana da gösterdi sen birşey görüyormusun dedi ben anlamıyorum ki dedim göremedi.bir de renkli ultrasona gir emin olmak için dedi.sonra ben o şokla bir dr.a daha gittim dayanamadım baktı baktı evet dedi kalp atışı yok hatta boyunu falan da ölçemiyorum o derecede dedi.eridi mi parçalandı mı öyle bir şey söyledi.ilk hamileliğimde aynı şeyi yaşadım 8 haftalık olması gerekirken 6 haftalıkken kalbi durmuş gerilemiş dr sana demedimi daha küçük gözüküyor diye
O şoku ilk bebeğimde bizde yaşadık canım sevine sevine gittik kalbini dinlicez diye ama pat diye söylüyorlar vallaha acımadan ağlaya ağlaya döndük evimize bende senin gibi içimde bi umutla hep yaşıyo bebeğim atacak kalbi dokyor yanılıyor diye 4doktora daha çıktım ama umutlar bitmişti yoktu yani 5doktordan sonra bile bekledim belki büyürde atar diye ama en sonunda aldılar yavrumu benden kürtajla...ama sen göster bakalım başka doktorada yada bekle bakalım biraz daha ama rabbim öyle uygun gördüyse yapacakda birşey yok hayatım rabbim sabırlarrr versin ve inşallah içindeki o umutla bebişinin kalbi atarrr
Kızlar gittim dr.a bugün.& haftalıkken büyüme ve kalp atışı durmuş.zaten bebişim küçülmeye başlamış.Bugün 5 saatlik aç kalma olayını bilmediğim için yarın kürtaj olucambir meleğim olacak
bu arada bilgilendirmek amaçlı yazıyorum aklınızda bulunsun hospitalium da muayene oldum radyolaojiden rapor almam gerekiyordu ssk olduğu için radyoloji 80 TL,Kürtajı da ssk 500 tl zaten sezeryan da 750TL ydi.SSK diyor ki paran yoksa karnında kalsın bir ara aldırırsın.Devlet hastanesine de malesef güvenemiyorum
Eltimin de aynı şey başına geldi yaklaşık 1 sene önce marmara ünüversitesi hastanesine gitmişti otel gibi bir yer resmen diyor.sanırım yarın oraya gideceğiz.
Hakkımızda herşeyin hayırlısını Allah biliyor.
Dr,Bu tür gebeliklerin sonlanma nedeni zaten bebeğin anomali olması sakat ya da ölü doğumlara yola açabileceğini söyleyerek moral vermeye çalıtı.
İnsan öyle bir durumda bu morali bile kabullenemiyor malesef.
Rabbim Hayırlısı ile sağlıkla bebekleriniz kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
canım bugün seninle aynı şeyleri yaşıyorum kaç haftadır uğraşıyorduk renkli ult larda süründüm bugün kalp atımı ve bebek görünmedi kese büyüyor ama yok doktorda kürtaj dedi
yarın özelde alttan muayene ye ve ssk kadın doğum hastanesine kürtaj sormaya gideceğiz ve benim ilk bebiş ne olduğunu ne yaşadığımı sade yaşayan bilir sanada çok geçmiş olsun herşeyde vardır bi hayor inşallah
Allah yardımcın olsun allah güç versin canım sana da.
sağol canım bugün özel hastanede aynı sonuca varınca orda kürtaj oldum biraz tuzluydu ama neyapabilirim çok ilgilendiler ve temiz bi ortam şuan 5 6 ay tatil verdi kanamam var ama hepsi fizikide ruhende geçicek inşallah
Bitti.....
2 ay kadar içinde bir canlının varlığını hisset 2 gün önce içinde olduğunu bil.1gün sonra herşey boş.hiç bir şey yok.
Tarifi imkansız bir his.allah geride kalan evlatlarımıza sağlık sıhat uzun ömür versin
Ben tavsiye üzerine denge sağlık merkezine gittim maltepede.Kesinlikle tavsiyem olunur bu arada arkadaşlarım,Muayenemi oldum bebeğimin öldüğü resmileşti.Hazırlıklar yapıldı ve öğle saatlerinde yarım saat süren bir operasyonla artık yok
15 gün istirahat ağır iş yapmama ilişkiye girmeme,enfeksiyon riskine karşı ilaçları düzenli kullanma vs vs vs.
Şimdi kendimi çok boş hissediyorum.Ama allah eşimden razı olsun.Bir tek o vardı yanımda Her şeyle ilgilendi hala da ilgileniyor sağolsun 2 gün dinlenip kendime gelmem için yemek bile yaptı bugün.
Bebeğimin kalp anomalisi dedikleri bir sebepten öldüğünü söylüyor dr.um ve cinsiyetini sormadım üzüleceğimi biliyordum çünkü ben kız istemiştim çokkkkkkkk
kız olduğunu duysam belki kolay atlatamazdım bu anı.
Dediğim gibi Allah geride kalan ileride olacak evlatlarımıza uzun ömür versin arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?