Kürtaj hakkında bilgi

canım doktorun ilaç vermedi mi antibiotik ağrıkesici ve kanamaya karşı bi ilaç vermişti ben prş olmuştum pz günü azaldı diye bıraktım ama salı tekrar başladım artmıştı prş tekrar doktora çıkınca kullanma azda olsa gelir dedi ilk günler adet gibiydi şimdi damlalar halinde bide doktor parça gelsede endişelenme demişti ama Allaha şükür olmadı bide kan kaybettiğimiz için bende üşüme çok oldu baş dönmeside ama düzeleceğiz inşallah

benimkide öyle oldu canım 10 gün felan sürmüştü.üstelik bide düşmüştüm ondan sonra baya kanamam olmuştu.kanamanın olması iyiymiş galiba rahim temizleniyormuş iyice.

Kızlar 17 temmuzda kürtaj sonrası ilk adetimi oldum çok sancılı geçti 3 gün sürdü 20'sinde bitti.2 gün önce sol kasığımda şiddetli bir ağrı vardı üşüttüm herhalde diye düşündüm ben.fakat az önce koyu kahve rengi bir leke gördüm tıpkı adet kanamasının ilk başları gibi .Hiç böyle sorun yaşıyan oldu mu acaba adet kanaması falan mı yine?? bir de adetim bittikten sonraki 1 haftada korunmadım.bu bahsettiğim leke ile arasında 5-6 gün var ne olabilir bu ya da kürtaj sonrası başına böyle bi şey gelen var mı ?:26::26::26:

canım inşallah önemli bir şeyin yoktur da benim düzen allak bullak oldu iyice kürtajdan sonra valla ..off moralim çok bozuluyor ona..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…