bende seni gayet iyi anlıyorum.ne yaşadığını ne hissettiğini tarifi imkansız birşey.hiçbir şeye benzemiyor bunun acısı.yapacak bir şey yok allahın takdiri.rabbim can sağlığı versin sabır versin dikkat et kendine...inşallah bi daha yaşamazsın böyle bir şey kimse yaşamasın
Sanada çok geçmiş olsun canım.ilk bebeğinmiş senin allah bi daha göstermesin acı bir şey.bende 2 defa düşük yaptım.Dün zeynep kamile gittik araştırmak için.3 ve daha fazla düşükten sonra araştırma yapabiliriz dedi doktor bu nasıl iş anlamadım.nefret etmeye başladım hastanelerden artık.canım bugün seninle aynı şeyleri yaşıyorum kaç haftadır uğraşıyorduk renkli ult larda süründüm bugün kalp atımı ve bebek görünmedi kese büyüyor ama yok doktorda kürtaj dedi
yarın özelde alttan muayene ye ve ssk kadın doğum hastanesine kürtaj sormaya gideceğiz ve benim ilk bebiş ne olduğunu ne yaşadığımı sade yaşayan bilir sanada çok geçmiş olsun herşeyde vardır bi hayor inşallah
merhaba kızlar, yaklaşık 6 senelik evliyim. 5 senedir de hamile kalabilmek için uğraşıyorum. bir sürü tedavi, aşılama falan derken nihayet tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. ama bebeğimin kalp atışı bir türlü olmadı. doktorum haftada bir kontrole çağırdı, bana birşey belli etmemeye çalıştı, herşey çok güzel dedi lakin ben birşeylerin kötü gittiğinin farkındaydım. nitekim cuma günü kötü haberi verdi; kalp atışı yok, gelişimi durmuş. pazartesi kürtaj olucam. tabi hepimizin yaptığı gibi önce başka bir doktora gidicem, emin olmak için. bir umut işte....
Çok geçmiş olsun canım ya içim bi tuhaf oldu okuyuncA.allah sabır versin.inşallah tekrar hamile kalıp sağlıklı bebişlerin olur kucağına alırsın.umudunu kaybetme hiçmerhaba kızlar, yaklaşık 6 senelik evliyim. 5 senedir de hamile kalabilmek için uğraşıyorum. bir sürü tedavi, aşılama falan derken nihayet tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. ama bebeğimin kalp atışı bir türlü olmadı. doktorum haftada bir kontrole çağırdı, bana birşey belli etmemeye çalıştı, herşey çok güzel dedi lakin ben birşeylerin kötü gittiğinin farkındaydım. nitekim cuma günü kötü haberi verdi; kalp atışı yok, gelişimi durmuş. pazartesi kürtaj olucam. tabi hepimizin yaptığı gibi önce başka bir doktora gidicem, emin olmak için. bir umut işte....
Sanada çok geçmiş olsun canım.ilk bebeğinmiş senin allah bi daha göstermesin acı bir şey.bende 2 defa düşük yaptım.Dün zeynep kamile gittik araştırmak için.3 ve daha fazla düşükten sonra araştırma yapabiliriz dedi doktor bu nasıl iş anlamadım.nefret etmeye başladım hastanelerden artık.
merhaba kızlar, yaklaşık 6 senelik evliyim. 5 senedir de hamile kalabilmek için uğraşıyorum. bir sürü tedavi, aşılama falan derken nihayet tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. ama bebeğimin kalp atışı bir türlü olmadı. doktorum haftada bir kontrole çağırdı, bana birşey belli etmemeye çalıştı, herşey çok güzel dedi lakin ben birşeylerin kötü gittiğinin farkındaydım. nitekim cuma günü kötü haberi verdi; kalp atışı yok, gelişimi durmuş. pazartesi kürtaj olucam. tabi hepimizin yaptığı gibi önce başka bir doktora gidicem, emin olmak için. bir umut işte....
aynı şeyleri bande paylaşıyorum.8 haftalıktım artık öyle demeliyim.kesemde büyüme durmuş küçülmeye başlamış.sabah ne umutlarla çıkmıştım evden kalp atışlarını ve bebeği görecektik.dünyamız başımıza yıkıldı.acımı anlatamam zaten ilk gebelikti.yarın büyük bi boşluk yaşıcam biliyorum,hamilelik duygusunu yitirmek istemiyorum.ne kadar mutluydum Allah ım birdaha yaşatmasın.
mervecim benim doktorumda patolojıye yolladı ama cevap gelmez anca 3üncü düşük ve kürtajdan sonra araştırma yapılır yoksa doğal sayılıyor dedi hayırlısı canım kısmet ama ilk i zor 2ci ve 3cüden rabbim herkezi korusun gerçekten ilkinde korkuyoruz ve neden arıyoruz 3kere beklemek ne ama benim doktorum 5 kişiden 1inde görülüyor demişti o 5te bizi buldu ay nebileyim gülüyorum komşularım korkmuştuk senden böyle gördük rahatladık diyor ama cmt 2saat yalnız kaldım ağlamaktan yalnız kalmak bile istemiyorum ve ailem yanımda 2haftada onlarla gidicem inşallah sonrası rabbimden hayırlısı hepimize
Evet canım doktorda aynı şeyleri söyledi.2 düşük normal her kadının basına gelebilir dedi.demekki normal değil yolunda gitmeyen bir şey varki böyle oluyor.ama biz yinede başvurduk genetik polikliniğine randevu aldık.5 yada 6 ay sürermiş ama ben onada razıyım.yeter ki bebeğimi sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağıma alayım herkes alsın inşallah.sende üzülme canım.benimde annemler burda onlar gidince bende boşluğa düşecem galiba:)bebeği unutmuştum.ağlama canım sende kendini üzme yapacak bir şey yok allahın takdiri.O her şeyi herkesten daha iyi bilir.hakkımızda hayırlısı.ümidini kaybetme tatlım.kendine de dikkat et.
aynı şeyleri bande paylaşıyorum.8 haftalıktım artık öyle demeliyim.kesemde büyüme durmuş küçülmeye başlamış.sabah ne umutlarla çıkmıştım evden kalp atışlarını ve bebeği görecektik.dünyamız başımıza yıkıldı.acımı anlatamam zaten ilk gebelikti.yarın büyük bi boşluk yaşıcam biliyorum,hamilelik duygusunu yitirmek istemiyorum.ne kadar mutluydum Allah ım birdaha yaşatmasın.
Şu mübarek Mirac gecesinin hürmetine Allahım dularınız kabul etsin.Veren de o alan da o.Allah hepimize hayırlısını versin en kısa zamanda .
2 gündür kasıklarım ağrıyor.ilaçlarımı da aksatmadan alıyorum ama hayırlısı bakalım yarın dr.kontrolüm var.
pazartesi kürtaj oldum, neyazıkki diğer doktorlarda aynı sonuca vardılar. üstelik ikizmişo masaya yattığımda yaşadıklarrım anlatılır gibi değildi. hayatım boyunca kendimi hiç bu kadar çaresiz, hiç bu kadar yanlız hissetmemiştim. çok acıydı. herkese güçlüymüşüm gibi görünmeye çalışıyorum, ne kadar becerebiliyorum bilmem tabi. gülüyorum, konuşuyorumki etrafımdakiler daha çok üzülmesin. eşime dahi gözyaşımı göstermiyorum. taaaakiiiiiiiiiiii gece olup herkes uyuyuncaya kadar. işte ondan sonra sabaha kadar ağlıyorum. senelerce hamile kalmak için uğraştıktan sonra, bide bebeğimi kaybedeceğim hiç aklıma gelmezdi doğrusu. bu kadarıda olmaz herhalde derdim. ama oluyormuş işte, artık başıma gelen hiçbirşeye şaşırmıyorum. hayat işte
pazartesi kürtaj oldum, neyazıkki diğer doktorlarda aynı sonuca vardılar. üstelik ikizmişo masaya yattığımda yaşadıklarrım anlatılır gibi değildi. hayatım boyunca kendimi hiç bu kadar çaresiz, hiç bu kadar yanlız hissetmemiştim. çok acıydı. herkese güçlüymüşüm gibi görünmeye çalışıyorum, ne kadar becerebiliyorum bilmem tabi. gülüyorum, konuşuyorumki etrafımdakiler daha çok üzülmesin. eşime dahi gözyaşımı göstermiyorum. taaaakiiiiiiiiiiii gece olup herkes uyuyuncaya kadar. işte ondan sonra sabaha kadar ağlıyorum. senelerce hamile kalmak için uğraştıktan sonra, bide bebeğimi kaybedeceğim hiç aklıma gelmezdi doğrusu. bu kadarıda olmaz herhalde derdim. ama oluyormuş işte, artık başıma gelen hiçbirşeye şaşırmıyorum. hayat işte
Ya kızlar aklıma bir şey takıldı bu kürtaj olayından sonra tüplerde tıkanma vs .gibi şeyler oluşmaz değil mi ?
sabah kalktım bi ıslaklık hissettim. bide ne göreyim her tarafım kan olmuş. çok panik oldum tabiki. hemen doktoru aradım, olabilir normal endişelenme dedi. kürtajdan sonra doktorum bana hafif bir kanaman olabilir demişti. ama ben onu hemen kürtaj sonrasında sanmıştım. etrafımda birçok kişinin düşükleri kürtajları falan oldu ama kimsenin böyle kanaması olmadı. sizde böyle birşeyler oldumu? baya adetliymişim gibi şu anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?