- 24 Ağustos 2012
- 12.476
- 29.006
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyuturlar, hicbirsey duymazsın .. karnından alınacak olanın savaşı bu ..sana birşey olmaz ..Kizlar daha once kurtaj olanlar devlette mi ozelde mi yaptirdiniz?
Ayrica ben kurtajdan korkuyorum onca operasyon gecirdim hepsine dayandim ama kurtaj beni cok korkutuyor. Zor bi islem mi? Lutfen bana deneyimlerinizi yazar misiniz?
Hiç zor işlem değil. Anestezi altında farketmeden kürtajın gerçekleşiyor.Çok geçmiş olsun..Kizlar daha once kurtaj olanlar devlette mi ozelde mi yaptirdiniz?
Ayrica ben kurtajdan korkuyorum onca operasyon gecirdim hepsine dayandim ama kurtaj beni cok korkutuyor. Zor bi islem mi? Lutfen bana deneyimlerinizi yazar misiniz?
ozeli tercih edecegim ancak arastirma hastahanesinde acaba arastirirlar mi diye merak ettim canim? Kurtajla alinan parcayi arastiriyorlar mi?Uyuturlar, hicbirsey duymazsın .. karnından alınacak olanın savaşı bu ..sana birşey olmaz ..
Özel bir klinik tercih edersen sıkıntı yaşamazsın ..
tesekkur ederim bebegin olusmasi icin her turlu operasyonda gikim cikmadi ama bu psikolojik olarakta zor bi islem oldugu icin beni kaorkutuyor sanirimHiç zor işlem değil. Anestezi altında farketmeden kürtajın gerçekleşiyor.Çok geçmiş olsun..
Bayiliyorsun. Ayiliyorsun korkulacak bisi yok. Sonrada adet gorur gibi kanaman oluyormus.Kizlar daha once kurtaj olanlar devlette mi ozelde mi yaptirdiniz?
anladim cok tesekkur ederimBayiliyorsun. Ayiliyorsun korkulacak bisi yok. Sonrada adet gorur gibi kanaman oluyormus.
yok zaten persembe gittik dr.a cumartesi dugunumuz vardi simdide evime dönuyorum. Acaba baska bi dr.a mi gitsem bilemedim ki. Kac haftalikti arkadasinin bebegi? Ben 9.haftaya girdimKorkma canım.. Allah yardımcın olsun. İlaçla falan düşer belki ilaç kullandınız mı? Bi arkadaşıma da hemen kürtaj dendi ama başka bi doktora gitti hemen iğne yaptılar kendiliğinden düştü...Beth18
Kalp atışını duymaya gittiler duyamadılar. Sonra 1 hafta kadar bekledi ve kendiliğinden düştücanım kürtaja gerek kalmadan.. Bence tek doktorla kalma başka bi doktora da git..anladim cok tesekkur ederim
yok zaten persembe gittik dr.a cumartesi dugunumuz vardi simdide evime dönuyorum. Acaba baska bi dr.a mi gitsem bilemedim ki. Kac haftalikti arkadasinin bebegi? Ben 9.haftaya girdim
Kürtajla ne alınacak ki araştırılsın?ozeli tercih edecegim ancak arastirma hastahanesinde acaba arastirirlar mi diye merak ettim canim? Kurtajla alinan parcayi arastiriyorlar mi?
tesekkur ederim bebegin olusmasi icin her turlu operasyonda gikim cikmadi ama bu psikolojik olarakta zor bi islem oldugu icin beni kaorkutuyor sanirim
yarin gidecegim sanirim.Kalp atışını duymaya gittiler duyamadılar. Sonra 1 hafta kadar bekledi ve kendiliğinden düştücanım kürtaja gerek kalmadan.. Bence tek doktorla kalma başka bi doktora da git..
kalbi atmiyor o yuzden yoksa ben de istememNeden kürtaj. Olmayın, doğrun bebeciği.
gecmis olsun cok zor bir surec fizyolojik olarakta psikolojik olarak ta Allah bunu yasayan anne adaylarina sabir ve dayanma gucu versin.Boş gebelik yaşadım ve mayıs ayında Kocaeli'de özel hastanede kürtaj oldum.
Beklemeyi tercih ettim fakat lekelenmelerim ve kese bozukluğu oluştu 8.haftada kürtaj oldum, kesinlikle kendi kendine düşürmeyi tercih etme bana da vajinadan alınan bir ilaç verildi kendim düşük yapmam için ilacı gece 12 de aldım yine o gece 4 te aşırı kanama ve berbat bir ağrı ile hastaneye acil gittim kürtaja alındım...
O riske girmeye değmez...
Genel anestezi altında oldu herşey, tamamen uyutulduğum için hiç bir şey hissetmedim ilk gözümü açtığımda karnımda rahime yakın alt bölgemde biraz ağrı vardı çok şiddetli bir ağrı değil ama adet sancısı gibi ağrı kesici serum iğne vs. Veriyorlar zaten 10 dk sonra ağrı kalmıyor.
Alınan parça patalojiye veriliyor araştırma için...
5 ay olmasına rağmen zaman zaman iğne batması gibi ince ince sızlamalar oluyor ve adet sancısı gibi ara ara ağrım oluyor... Herkeste farklı olabilir tabi.
anladim. Ne kadar ayrilmak istemesemde yavrumdan mecburum...Korkulacak birşey yok. Özel hastanede oldu benimde genel anesteziyle uyu uyan bu kadar. Manevi boyutunun yanında fiziki acı sinek vızıltısı bile değil
Allah sabır versin. Hayırlısını nasip etsin. 7 ay geçti üzerinden acım hala dün gibi ama nasipten öte yol yok bizim imtihanımızda böyleymiş hakkıyla verenlerden oluruz inşallahanladim. Ne kadar ayrilmak istemesemde yavrumdan mecburum...
insallah. Verende O alanda. Ne yapalim hakkimizda hayirlisi bu demek gerek galiba. Ancak oyle huzur buluyorum. Sizin baska bebeginiz var mi?Allah sabır versin. Hayırlısını nasip etsin. 7 ay geçti üzerinden acım hala dün gibi ama nasipten öte yol yok bizim imtihanımızda böyleymiş hakkıyla verenlerden oluruz inşallah
Yok canım 10 aydan sonra olmuştu bebeğim. Normal yol kapatıldı bize tüp bebek denedik temmuzda negatif oldu. Dondurulmuşla son şansımı deneyeceğim bu ay, şu an hazırlık aşamasındayım.insallah. Verende O alanda. Ne yapalim hakkimizda hayirlisi bu demek gerek galiba. Ancak oyle huzur buluyorum. Sizin baska bebeginiz var mi?
anladim cok zor. Bak senin dondurulmuslarin varmis ne guzel. Bizde tup bebekle denedik agustosta ancak olmadiYok canım 10 aydan sonra olmuştu bebeğim. Normal yol kapatıldı bize tüp bebek denedik temmuzda negatif oldu. Dondurulmuşla son şansımı deneyeceğim bu ay, şu an hazırlık aşamasındayım.
Geçmiş olsun, kürtajda hiçbir şey hissetimiyorsun. Ben özelde oldum, patolojiye gönderildi. İlla araştırmada olmana gerek yok özeller de gönderiyor. Yalnız patolojide çok bir şey çıkmıyor bebeğin haftası küçükse. Allah sağlıklı hamilelikler versin .Kizlar daha once kurtaj olanlar devlette mi ozelde mi yaptirdiniz?
amin tesekkur ederim. 9.haftaya girdim 8+4teyim. Insallah bi sknti olmadan atlatirimGeçmiş olsun, kürtajda hiçbir şey hissetimiyorsun. Ben özelde oldum, patolojiye gönderildi. İlla araştırmada olmana gerek yok özeller de gönderiyor. Yalnız patolojide çok bir şey çıkmıyor bebeğin haftası küçükse. Allah sağlıklı hamilelikler versin .