- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
Sapla saman , elma ile armut hangi ürünü seçerseniz seçin ama karıştırmayın.
Arkadaşım kürtaj olacaksa (evlilik içi veya dışı) yanında olurum çünkü bu onun kararıdır. Prensiplerim içerisinde hiçbir şekilde hayata karışmak yoktur. Ne karışırım ne karıştırtırım. Ama bu benim kürtajı desteklediğim anlamına gelmez, Allah herkese bir akıl vermiş kişiye de o aklı nasıl kullanacağı kalmıştır.
Hamile olan evli olmayan diğer bir arkadaşım doğurma kararıda alabilir gene onun yanında olurum. Bebeğe bir ad takılması da beni çıldırtır.
Umarım anlatabildiklerim, anlayabildiğiniz kadar olmaz.
durumu anlattığın yer forum farkında değilsin sanırım. yoruma açık değilsen anlatmayacaksın burda bazı şeyleri illaa da kendin gibi düşünenleri toplamak istiyorsan seni gazlasınlar diye onlara özleden yazacaksın. bu kadar basit!!!
ben orda tasvip edip etmeme gibi bir cümle kurduğumu hatırlamıyorum
siz etmiyo olabilirsiniz ama düşüncelerinizi söyleme şekli çok kaba ve aşağılayıcı
sizi ilgilendirmiyorsa neden saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz madem anlamıyorum
Terbiyesizliğin lüzumu yok. Minik masum meleklere yakıştırabildiğiniz kelimeye bakın. Yuhh sizin insanlığınıza. Bende size başka kelime yakıştırdım ama buraya yazılmaz !!!
İnsan olan masum bebeklere nasıl böyle birşey söyleyebilir, vallahi billahi delirdim klavye başında.
pardon siz MODERNDİNİZ Değil mi...... problem yok o zaman. . . Aynen devam...
pardon siz MODERNDİNİZ Değil mi...... problem yok o zaman. . . Aynen devam...
modernlikle ne alakası var, yazanların hiçbiri ne güzel gitsin kürtaj yaptırsın demiyo, anlamıyor musunuz acaba?
offfff vallahi billahi
size kızanlar üslubunuza, çirkin kelimelerinize kızıyo, hala anlayamadınız mı?
daha da bişi yazmıyorum, banlanmaya değmez çünkü
töbe ya rabbim yaaaa nasıl bi zamandayız vallahi....... bence bırak ne hali varsa görsün ne o öyle ya elin yabancısıyla düşüp kalkıyorsa caresinide bulsun...iman eksikliği işte nolcak..... cok tersss bence......... ama nabcan cahillik etmiş ... neyse herkezin kendi yaşam tarzıııı.......... ortağı olucaksın bu işin sende....... Allah kolaylık versin size umarım hamile değildir............ :):):)<<<<<<=====
hahahah yani :))))) ne yargılıyorum ne aşşığılıyorum bananne gitsin 10 kere hamile kalsın bana ne yarar ne zarar... , muhakkak vardır cevremde keşke olmasa... ama fikrim bu.. bence ters... dinende VELED-İ ZİNA.. ben ilk yazımda "cahillik etmiş keşke yapmasaydı manasında ama herkezin yaşam tarzı "diye belirtmiştim .. dikkatini çekerim.......
arkadas fikir istemiş ben fikrimi söyledim ? yargılamıyorum... banane milletten ekmeğimi onlarmı getiriyor..hayır... o zman.. ilgilendirmez beni sadece şahsi kanaatim... siz tasvif ediyor olabilirsiniz nikahsız birlikten doğan leved-i ZİNAları...
nolur kürtaj yaptırmayın nolur, o bebeği alırken her yanını parçalamalarına izin vermeyin günah yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?