merhaba ben de boş gebelik nedeniyle bir hafta önce kürtaj oldum ama doktor 6 ay korunmalısınız dedi, size korunma süresi vermedi mi?
kokulu degıl ama 1 ay olacak hala var ama cok degıl yanı arada bır gelıyor ve ben artık bu sebebden gusul abdetsı alamıyorum cok sıkıldım...agrım fılan yok antibytk kullandım canım...
canım aynı durm bende de var içerde biriken kanı birden atamadığın için olabilir senin de, bi kontrole git baksınlar. ayrıca gusül abdesti için beklemene gerek yok. zaten 10 günlük kanamadan sonraki kanamalar özür sayılır ve gusül alabilirsin, her namaz vaktinde abdest almak şartıyla namazlarını da kılabilirsn. başka sormak istediğin bişey varsa yardımcı olmaya çalışayım, bende 40 gün önce kürtaj olduö
canım bana lohusalık oldugumu soyledıler 40 gun sonra eger bıtmez ıse özür kabul oluyo diye biliyodum bı hadisede var tam beyaz olmadıkca güsül olmaz dıye beklıyorum akıntım bazen beyaz ama sümüksü yapı gelınce sarı oldugundan beklıyorum ne yapmalıyım kafam cok karısık
bebeğin kaç haftalıktı??
8+6 idi 2 santımdı ama 10.haftada alındı
geçmiş olsun, Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin. ben de 17 eylülde boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum, doktorum 6 ay korunmamı tavsiye etti, herkese farklı süreler verilmiş, doktorunuz korunmanızın nedeniyle ilgili bilgi verdi mi acaba?
ben yeni geldim arkadaşlar 21 ekimde kürtaj oldum boş gebelikten bugun doktora gittim 3 ay korunma verdi bu ikinci kürtajım bu arada 1 side kalbi atmadığı için alındı ben bi adet gördükten sonra kalmak istiyorum bana yardımcı olun lütfennn
ben yeni geldim arkadaşlar 21 ekimde kürtaj oldum boş gebelikten bugun doktora gittim 3 ay korunma verdi bu ikinci kürtajım bu arada 1 side kalbi atmadığı için alındı ben bi adet gördükten sonra kalmak istiyorum bana yardımcı olun lütfennn
slm arkadaşalr ben aranıza yeni katıldım sizlerle dertleşip biraz rahatlamak için bende 2 gün önce kürtaj oldum 10 haftalık bebeğimin kalbi durdu daha acım çok yeni içimde 2 yara var bide elimde bebeğimin 7 haftalık ultrason görüntüsü eşim at diyo ama yapamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?