Kürtaj oldum Çarşaba gunu kürtajdan sonra hamile kalan va 4.denemiz tek yumurta ikizleri tek plesenta oluştu pazartesi gelimedigi için öldüler 7.hafta

Fatos39

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2022
109
10
28
44
Kürtaj oldom Çarşaba gunu Ha kalan varmı 4 tüp bebek denemesi tek yumurta ikizleri tek plesenta oluştu pazartesi gelimedigi için öldüler 7.hafta

Kürtaj oldom Çarşaba gunu Ha kalan varmı 4 tüp bebek denemesi tek yumurta ikizleri tek plesenta oluştu pazartesi gelimedigi için öldüler 7.hafta
Benim doğal yolla tek yumurta ikizlerim olmustu 13. Haftada kalpleri durdu plesantali tek ve büyük olduğu için suni sancıyla düşük gibi doğum yaptiricaz dediler 3 gün hastanede kaldım dedikleri gibi de doğurdum onları.suyum bile geldi şakır şakır ve daha sonra kürtaja girdim ben içimi temizlemeleri için biri paramparça oldu çünkü sancı verdikten sonra biri ise vücudu sapasağlam doğdu .üzülme diyicem ama işte takdiri ilahi .üzerinden 9 ay geçti bu ay tekrar çocuk düşünmeye başladık .Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin

Benim doğal yolla tek yumurta ikizlerim olmustu 13. Haftada kalpleri durdu plesantali tek ve büyük olduğu için suni sancıyla düşük gibi doğum yaptiricaz dediler 3 gün hastanede kaldım dedikleri gibi de doğurdum onları.suyum bile geldi şakır şakır ve daha sonra kürtaja girdim ben içimi temizlemeleri için biri paramparça oldu çünkü sancı verdikten sonra biri ise vücudu sapasağlam doğdu .üzülme diyicem ama işte takdiri ilahi .üzerinden 9 ay geçti bu ay tekrar çocuk düşünmeye başladık .Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin
Sizede geçmiş olsun.sapasaglam doğan yaşıyor mudesem .?sizde tüp bebek mi yaptirdiniz?

Sizede geçmiş olsun.sapasaglam doğan yaşıyor mudesem .?sizde tüp bebek mi yaptirdiniz?
Yok ikisininde kalbi durmustu .vücut olarak sapasağlam doğdu bebek şeklinde çünkü o fazla gelişmiş kardeşinin kanını oksijenini almış muhtemelen .yok benim doğal yolla oldu

Yok ikisininde kalbi durmustu .vücut olarak sapasağlam doğdu bebek şeklinde çünkü o fazla gelişmiş kardeşinin kanını oksijenini almış muhtemelen .yok benim doğal yolla oldu
Büyük geçmiş olsun .peki Dr perinatoloji bölüme tedavi gördünüz..?il ilçe neresi?

Büyük geçmiş olsun .peki Dr perinatoloji bölüme tedavi gördünüz..?il ilçe neresi?
Hayir görmedim uzun süre bunu atlatanadim bebekle 20 dk yalnız kalınca travma gibi oldu bana .en son bir tip merkezinde muayene olmuştum ikiz olduğunu ve öldüklerini gmren doktora .oda herşeyin temizlenmiş iyi durumdasın 3 ay bebek düşünme dedi biz şuan 9. Ay oldu anca düşünmeye başladık oda eşimin ısrarıyla.istanbul Anadolu yakasindayim ben 13. Haftaya kadar ben hep tek bebeğim olucak sanıyordum doktorum 2. Bebeği görmemiş başka doktora gidince ogrebdim çocuklar büyümüş parmaklarında ki perdeler bile kalkmıştı şok oldum tabi

Hayir görmedim uzun süre bunu atlatanadim bebekle 20 dk yalnız kalınca travma gibi oldu bana .en son bir tip merkezinde muayene olmuştum ikiz olduğunu ve öldüklerini gmren doktora .oda herşeyin temizlenmiş iyi durumdasın 3 ay bebek düşünme dedi biz şuan 9. Ay oldu anca düşünmeye başladık oda eşimin ısrarıyla.istanbul Anadolu yakasindayim ben 13. Haftaya kadar ben hep tek bebeğim olucak sanıyordum doktorum 2. Bebeği görmemiş başka doktora gidince ogrebdim çocuklar büyümüş parmaklarında ki perdeler bile kalkmıştı şok oldum tab

Back
X