kürtaj oldum içim yanıyo

sevindim bunu duyduğuma. o zaman ben de ilk reglden sonra yeniden isterim inşallah sağlıklı bir bebek ve gebelik olur. ben de çok bekliyorum ilk adeti. merak ediyorum ne zaman olucak. yine hbrlşlim biz senle. hakkımızda hayırlısı inşallah...

canım öncelikle çok geçmiş olsun bende aynı şeyleri yaşadım seni çok iyi anlıyorum 15 eylül de operasyon oldum bebeğimin kalbi durduğu için aldılar ve 40 gün sonra adet oldum ben operasyonu yapan doktorum 1 ay korun demişti ki ben 1 ayda adet bile olmamıştım başka bir doktora gittim o 2 ay kotun dedi en son gittiğimizde temiz duşunuyormusunuz dedi ama ben bazı tahliller var onları yaptırdım yeni bakalım sonuçları akalım bir hayırlısıyla kısmet ama zaten çok kararsızım hem çok istiyorum hemen bir bebeğimin olmasını çünkü bu acı bebek sahibi olana kadar hafiflemeyecek ama diğer yandan korkuyorum

Evet canım haberleselim :) ben tekrar ise döndüm. Sürekli giremiyorum ama mutlaka takip ediyorum.çok merak ederim seni de. Yarın başka bir doktora görünecegim. Maalesef mantar oldu sanırım. Ona da danışacagim. Farklı bişey öğrenirsem sanada yazarım.

Nisancan inşallah hemen bebisin olur seninde. Benimde aklımda tek test pıhtılaşma onuda yaptiracagim. Zaman çabuk geçsin

canım adet oldn mu merak ettim. ben 21 ekime kürtaj olmuştum bekliyorum dört gözle. denicek misin ilk adetten sonra?

canım adet oldn mu merak ettim. ben 21 ekime kürtaj olmuştum bekliyorum dört gözle. denicek misin ilk adetten sonra?
Evet canim :) 14 ekimde kürtaj oldum, 12 kasimda ilk adetimi oldum. Cok şükür.. hasta oldugum için bukadar mutlu olacagimi dusunmezdim hic. benim isim dolayısıyla mecburen menenjit asisi oldum. 1 ay bu asi yuzunden korunmam gerekiyor. Aralikta korunmayi bırakacağım inşallah.

çok geçmiş olsun ben de daha dün bu saatlerde hstaneden çıkıyordum. benim ilk gbeliğimdi önce normal başlamıştı beşinci haftada keseyi gördük ama minikti biraz. 10 gün sonra bebeği görmeye gidecektim ancak bir hafta sonra çok az bi kanamam oldu acile gittim sadece kese var dediler. ertesi hafta yine gittim doktora boş gebelik olabilir dedi biaz daha bekeleyelim ben o noktada umudu kestim zaten yolunda olsa bunlar yaşanmazdı. bi hafta sonra doktor değiştirdim o da dedi bu sefer embryo var ama kalbi atmıyor krtaj olucak. hemen başka bir doktora daha danıştım gelişim 6. haftada kalmış kalbi atmıyor dedi. ben dokuzuncu haftama yeni girmiştim halbuki.
ertesi gün kürtaj için gittiğimde doktor bir ilaç sürdü öğlden sonra 3 buçukta gel birşey yeyip içme genel anestezi olcak dedi. ama saat 2 de ben parça parça dşürmeye başladım. hatta kırmızıklıkların arasında içi su dolu sarı bir kesecik gördüm doktor patolojiye gönderelim dediği için onu alıp bir kaba koymak zorunda kaldım doktora götürmek için. doktor parça kalmış onlrı temizleyelim dedi ve öylece girdim ameliyata. yarım saat içinde de çıktım. hayırlısı dedim kabüllendim
şimdi 2 adet dönemi beklemeyi düşünüyorum inş ocak gbi korunmayı bırakırım bakalım hayırlısı olsun hepimiz için.

nasıl yani? işiniz ne acaba? ben bekliyorum hala inşallah daha fazla uzamaz. biran önce adet olmak istiyorum :)

çok geçmiş olsun. keseyi o şekilde görmen de çok üzücü... o suyun içinde de bebeğin vardı yani.. gördün mü peki ? Allahım yavrusu olmayanlara nasip etsin önce. bu yaşadıklarımız zor şeyler...

içini göremedim içi su dolu balon gibi birşey çok ilginçti onun öyle tüm bir şekilde düşmesi. çok incelemeden şaşkınlıkla hemen doktora koştum. zaten 1-2 mm birşeydi bebek görmediğim daha iyi. en son ultrasonda öylece durduğu halini görmüştüm bak. o gözümün önüne geldi şimdi gözlerim doldu. bi de onu görsem gözümün önünden gitmezdi heralde. Allah sabır versin insanlar çok zor hayatlar acılar yaşıyor. Rabbim herkese sabrını versin.

Çok geçmiş olsun teacherderya Allah sağlıkla bir daha hamile kalmayi nasip etsin. Bazen bu durumda bile sukredebiliyoruz.

nasıl yani? işiniz ne acaba? ben bekliyorum hala inşallah daha fazla uzamaz. biran önce adet olmak istiyorum :)
Ben kabin memuruyum güllsee. Aslında doktorlar aşının zararı olmayacağıni söylüyor ama riske atamadim. Aslında artık biraz da rahatım herseyi olusuna bıraktım :) sende zamanı gelince reglini ol inan daha çok rahatlayacaksin.

çok zor gerçekten insan zaten ultrasonda gördüğü
çok zor gerçekten allah sabır versin.. işte ben o ultrasonda gördüğüm, kalp atışını duyduğum bebeğimin o içi kan dolu kavanozdaki parça parça yüzen et parçaları haline geldiğini hatırladıkça içim yanıyo ama herşey Allahtan yapıcak bişey yok. allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin. benim bi evladım var zaten çokşükür. allahım ona sağlıklı hayırlı ömür versin. ve allahım önce çocuğu olmayanlara tattırsın bu duyguyu..tabi yeniden bana da..

olmadım hala adet bekliyorum bakalım bu ara hormonlarım değişiyo galiba. vücudumda sivilceler çıktı bide bunalıyorum çok. patlayacak gibi hissediyorum kendimi.

olmadım hala adet bekliyorum bakalım bu ara hormonlarım değişiyo galiba. vücudumda sivilceler çıktı bide bunalıyorum çok. patlayacak gibi hissediyorum kendimi.
Sivilce bende de oldu maalesef 1 ayı doldurdun, her an olabilirsin artık. Bence hissettiğin bunalım reglinle alakali, zamanı çünkü :) Doktorum 30-45 gün icerisinde olursun demişti. Eğer olmazsa doktora gidecektim. Birde sogan kurune başladım. İltihap için. İnşallah bir an önce toparlaniriz.

Merhaba arkadaşlar.. Ben 7haftalık hamileyim şu anda.. Gebeliğim hep geriden gidiyordu başından beri hcg az artıyordu hep, lekelerim oluyordu, düştü düşecek derken gelişimi geri diye kürtaj yapılmasına karar verildi.. 5 haftalık gibiymiş.. kalp atışını bile duyamadık.. ayrıca ilk hamileliğimdi.. doktor sağlıklı bi gebelik olmadığını söyledi.. nedenini de anlamış değilim benle alakası olan bişey mi acaba?.. pazartesi günü kürtajla alınacak.. çok korkuyorum kürtajdan.. herhangi bişey hissediliyormu arkadaşlar..

Merhaba Cemile07 çok gecmis olsun. Allah tekrar sağlıklı bir şekilde anne olmayı nasip etsin inşallah benimde ilk hamileliğimdi. Doktor arastirmadi nedenini, daha doğrusu 4 ayrı doktora göründüm hepsi aynı şeyi söyledi. Bir çok bayanın yaşadığı durummus.eğer ki bebek hastaysa vücut bunu sonlandırıyormus. Bir şekilde onların soylemiyle hayırlı ölüm diyorlar kürtaj a gelince genel anestezi altında yaptıklarından hiç birşey hissetmiyorsun. Sadece kurtajdan sonra hafif regli ağrısı gibi kasık ağrıların oluyor. Önemli olan psikolojik olarak toparlanman. Allah yardimcin olsun. Birsey sormak istersen yazabilirsin, bildiğim kadar cevaplarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…