- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
- Konu Sahibi Dogangizem
-
bana konu tırt geldi, çok erkeksi bir bakış açısıyla yazılmış gibi gibi...:)Bebek zaten doğmadı mı, 5 aylık ve hayatta değil mi
Ne kürtajı ?
İkinciye mi hamilesin
Bi es ver
Yeni üye, ilk konu, yaş 18, 2 gebelik, soru kürtaj
Hadi hayırlısı
Öyle deme
Valla konu gerçekse şu kadar yaşa çok şey sığdırmış konu sahibi
Nasıl ilişkiler ,nasıl sevişmeler derken olan sadece o masum bebeciklere oluyor!!!!
nolur bi söylesene nasıl korunuyodunuz??*geri çekilme de de düşüp bayılayım...16yasimda evlenmedim canm. Bu konuyu konuştuk zatn sadce bursa paylaşmak istedim benim isteğimle olmadi. Herşey ordn bakinca çok basit geliyo insanlara soyliycem bisey bulamıyorum hockimse benim durumda klmaz inşallah korunurken oldu ayrıca
Keşke hamilelik takvimi, süreci, muayenesi ile ilgili azıcık bir şeyler öğrenip öyle açsydınız konuyu Gizem Hanım.Son adet tarihinden gore 4 haftalık dedi ama tahminen e2 haftalık tr dedi
el atındaki kadın ve koca ile birlikte olmak hem kolaydır hemde güvenlidir hemde masrafsızdırherhalde kocası, beni affettiğini kanıtla demiş ve sonra birlikte olmuşlar
kürtaj olmanı bende istemem sence ne yapman gerekiyor? evlendiyseniz, birinci çocukta olduysa hele ki aldatıldıysanız bu gibi şeylere neden önem verip, önlem almazsınız anlamıyorum.
ben bekarım, ey evlililer kervanı ALLAH aşkına bu kadar mı kadınlar kendilerinden geçiyorda düşünemiyor, söyler misiniz
Öyle deme
Kocişkoyla evcilik oynarken birde göbüşe bebiş lazım
nolur bi söylesene nasıl korunuyodunuz??*geri çekilme de de düşüp bayılayım...
ne hikmetse hep bu sorunlu evliliklerde korunurken gebe kalınıyor...
bak hikayeyi genişletelim,16 yaşında adamın zorlamasıyla hamile kaldım mecbur evlendin bi de di mi??
AminBari böyle ilişkilere olmasın dost ya!!!
O kadar annelik hasreti çeken var ki rabbim onlara versin HAKEDENE hakkıyla yapabileceklere....
vallahi öyle...ya korunmanın ne demek olduğunu bilmiyorlar,ya da birşeyi eksik yapıyorlar..yoksa %0,01 ihtimal hep buraya denk gelmez sanırım:):)Tez konusu bu kuzum biri ele almalı bu konuyu :)
allahım ya resmen fake konuda bir ermişim hahahahaKeşke hamilelik takvimi, süreci, muayenesi ile ilgili azıcık bir şeyler öğrenip öyle açsydınız konuyu Gizem Hanım.
erkeklerde görülüyor:)2 haftalık hamilelik nasıl oluyor?
18 yasindayim diyorsun 5 aylik beegin var 9 ay hamilelik 14 ay asagi yukari 1.5 yil 18 den cik 16.5 yani 16. evlenmeden hamile kaldiysan 16 yasinda sevistiyseniz cocugun cinsel istismarina girer. Allahim kirk yapara getirdim kendimi. iyilik de yaranmiyor. bence sen kendinle savasini coz ondan sonra ekside falan yaz.16yasimda evlenmedim canm. Bu konuyu konuştuk zatn sadce bursa paylaşmak istedim benim isteğimle olmadi. Herşey ordn bakinca çok basit geliyo insanlara soyliycem bisey bulamıyorum hockimse benim durumda klmaz inşallah korunurken oldu ayrıca
adam hem aldatmis iyi yapmissin der gibi birde adamla yatmis o anlamda odulNe ödülü ki bu
o doktorun adını açıkla adam paranın altında kalır hahahahha:) 2 haftalık gebeliği gören doktorun kapısında 100km kuyruk olur millet erken öğreneyim diye çamaşır suyuna işiyor burda ya sen neden bahsediyorsun doğan kardeş!!!Doktor tahminen 2 haftalikddi
Gelde aldatma der o zaman adamadam hem aldatmis iyi yapmissin der gibi birde adamla yatmis o anlamda odul
Millette ne biçim anatomi var arkadaş.allahım ya resmen fake konuda bir ermişim hahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?