Kürtaj olmayı düşünüyorum olanlar bilgilendirir mi lütfen

Warner

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2022
56
51
3
Merhaba ben evlilik olmadan hamile kaldım partnerimle kürtaja karar verdik ve ben lokal anestezi istiyorum ama acayip korku var üstümde yaşayanlar varsa bilgilendirebilir mi lütfen? (Yargılamaya girmeyin yaşım çok genç partnerimle uzun bir ilişkim var lakin okulumuzu bitirmeden evlilik gibi bir yükün altına girmeyi düşünmüyoruz.) ayrıca ertesi gün hapı kullandığım halde hamile kaldım.

Son düzenleme:
Aynen öyle gerçekten çok komik bir de bebek annesine mektup yazıyormuş ya annecim beni niye terk ediyorsun falan diyor onu okumuş büyük ihtimalle facebookta yıllar önce çok dolanıyordu
Kim hazirliyor bu icerikleri ya djdksl drama queen teyzelerin işi midir nedir? Benim paylaştigim videodaki cumlelerin düşüklüğünü gördün mü? egitim seviyeleri de yerlerde...

Aynen öyle gerçekten çok komik bir de bebek annesine mektup yazıyormuş ya annecim beni niye terk ediyorsun falan diyor onu okumuş büyük ihtimalle facebookta yıllar önce çok dolanıyordu
Off o video paylaşılıyor mu hala ya.Mağaradan çıkartıp getirmişler.

Evet can çekişiyormuş, cinayetmiş. He yav vallah katiliz. Tutukla bizi devlet baba
Aman iste sacma sapan şeyler, her konuda da ulvi fikirlerini açıklayıp konuyu sabote etmeseler olmaz.

Can çekişerek mi? Bilgi seviyeniz beni kahretti...
Şimdi onu yazacaktım bi hücre et parçası daha nasıl cam çekişecek bide parça parça can çekiserek vuhuu sanarsin 9 aylik bebek.
Mesela ben sinek böcek örûmcek bile öldürmem ama insanlar onu hiç düşünmeden çat diye ezerek ki ezilmek nasildır tahmin edin çok normal birsey gibi ezerek oldürür onun canınında olduğunu düşünmez ama burda bi hücre için sayfalarca yazarlar

Evlilik dışı sevişmiş ya hırsları ona tamamen.

Ben düşük yaptım kalan parça için kürtaj olmak zorunda kaldım. Covid olduğum için devlet hastanesine götürdü ambulans, kendi doktoruma gidemedim.

Anestezi olmadan yapıldı. Şöyle söyliyeyim Doktor'un tam bir pislik olmasıyla birlikte gerçekten hayatımın en kötü tecrübesiydi. Kesinlikle anestezi olmalı. Ki çoğu Özel Hastane anestezisiz yapmıyor diye biliyorum. Uyutuyorlar. Özel kliniklerse ek ücretli anestezi yapıyorlar diye biliyorum.
Kesinlikle uyutmadan olmamalısınız.

Yanınızda biri olsun duygusal anlamda kötü olabilirsiniz.. Bir de acil hareket etmelisiniz, yasal hakkınız 10 hafta olsa da çoğu hastane 6-8 hafta arası kabul ediyor ve ya zorunlu dışı kabul etmiyor.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu kadar bebek anne karnında ölse bile kürtaj yapılmaz, suni sancı vererek doğurtulur.
Biliyorum. Döllendiği an kol bacak çıkarıyor sanıyorlar. Sandıkları gibi kol bacak koparma yok, embriyoyken ufacık bir pıhtının kürtajını yapıyorlar. Neden yasal sınır var biraz düşünseler keşke. Ben duygusal bakamıyorum, hazır olmadığım bir hamileliği sonlandırırım. Ne vicdan azabı duyarım ne pişman olurum. İşi saçma şekillerde dramatize etmeye gerek yok.

O zaman yumurta da yemesinler, döllenmiş olabilir

Haklısın ama ben hiç anestezi yemedim ya uyanamazsam korkusu çok oluyor ben bir de panik bir insanım o yüzden korkutuyor
Ameliyatlarda kullanılan anestezi değil bildiğim kadarıyla. Yani uzun süre kendinize gelemeyeceğiniz bir durum yok. Aynı endeskopide kullanılan hafif anestezi gibi. Adı Sedoanaljezi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…