Ohanza, 9 aylık bebek bu, doğumu gelmiş zaten, töbe töbe.Şöyle saniyorlar kürtajı
Yav bu askere gidecek neredeyse, buna kürtaj hiçbir doktor yapmaz.Ayy evet dediğim video bu
Kim hazirliyor bu icerikleri ya djdksl drama queen teyzelerin işi midir nedir? Benim paylaştigim videodaki cumlelerin düşüklüğünü gördün mü?Aynen öyle gerçekten çok komik bir de bebek annesine mektup yazıyormuş ya annecim beni niye terk ediyorsun falan diyor onu okumuş büyük ihtimalle facebookta yıllar önce çok dolanıyordu
Bu kadar bebek anne karnında ölse bile kürtaj yapılmaz, suni sancı vererek doğurtulur.Yav bu askere gidecek neredeyse, buna kürtaj hiçbir doktor yapmaz.
Off o video paylaşılıyor mu hala ya.Mağaradan çıkartıp getirmişler.Aynen öyle gerçekten çok komik bir de bebek annesine mektup yazıyormuş ya annecim beni niye terk ediyorsun falan diyor onu okumuş büyük ihtimalle facebookta yıllar önce çok dolanıyordu
Evet can çekişiyormuş, cinayetmiş. He yav vallah katiliz. Tutukla bizi devlet baba
Aman iste sacma sapan şeyler, her konuda da ulvi fikirlerini açıklayıp konuyu sabote etmeseler olmaz.Aynen öyle gerçekten çok komik bir de bebek annesine mektup yazıyormuş ya annecim beni niye terk ediyorsun falan diyor onu okumuş büyük ihtimalle facebookta yıllar önce çok dolanıyordu
Şimdi onu yazacaktım bi hücre et parçası daha nasıl cam çekişecekCan çekişerek mi? Bilgi seviyeniz beni kahretti...
Ben de 6' dir dedim en az. BilememisimOhanza, 9 aylık bebek bu, doğumu gelmiş zaten, töbe töbe.
Of kesinlikle bayıldım gülmekten yaKim hazirliyor bu icerikleri ya djdksl drama queen teyzelerin işi midir nedir? Benim paylaştigim videodaki cumlelerin düşüklüğünü gördün mü?egitim seviyeleri de yerlerde...
Evlilik dışı sevişmiş ya hırsları ona tamamen.Şimdi onu yazacaktım bi hücre et parçası daha nasıl cam çekişecekbide parça parça can çekiserek vuhuu sanarsin 9 aylik bebek.
Mesela ben sinek böcek örûmcek bile öldürmem ama insanlar onu hiç düşünmeden çat diye ezerek ki ezilmek nasildır tahmin edin çok normal birsey gibi ezerek oldürür onun canınında olduğunu düşünmez ama burda bi hücre için sayfalarca yazarlar
Allah akıl fikir versinŞöyle saniyorlar kürtajı
Allah verse de ben istemem diyecekler varAllah akıl fikir versin
Biliyorum. Döllendiği an kol bacak çıkarıyor sanıyorlar. Sandıkları gibi kol bacak koparma yok, embriyoyken ufacık bir pıhtının kürtajını yapıyorlar. Neden yasal sınır var biraz düşünseler keşke. Ben duygusal bakamıyorum, hazır olmadığım bir hamileliği sonlandırırım. Ne vicdan azabı duyarım ne pişman olurum. İşi saçma şekillerde dramatize etmeye gerek yok.Bu kadar bebek anne karnında ölse bile kürtaj yapılmaz, suni sancı vererek doğurtulur.
O zaman yumurta da yemesinler, döllenmiş olabilirBiliyorum. Döllendiği an kol bacak çıkarıyor sanıyorlar. Sandıkları gibi kol bacak koparma yok, embriyoyken ufacık bir pıhtının kürtajını yapıyorlar. Neden yasal sınır var biraz düşünseler keşke. Ben duygusal bakamıyorum, hazır olmadığım bir hamileliği sonlandırırım. Ne vicdan azabı duyarım ne pişman olurum. İşi saçma şekillerde dramatize etmeye gerek yok.
Ya tüp bebek yaptıranların embriyoları?O zaman yumurta da yemesinler, döllenmiş olabilir
Ameliyatlarda kullanılan anestezi değil bildiğim kadarıyla. Yani uzun süre kendinize gelemeyeceğiniz bir durum yok. Aynı endeskopide kullanılan hafif anestezi gibi. Adı Sedoanaljezi.Haklısın ama ben hiç anestezi yemedim ya uyanamazsam korkusu çok oluyor ben bir de panik bir insanım o yüzden korkutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?