- 4 Aralık 2014
- 80
- 41
- 18
- Konu Sahibi golgedekikiz
-
Oyle ama sonucta isyeri, ne gerek var?Adı üstünde alakasız insanlar
Hep esprisini yapardim annemlere, "anne bir gun hamileyim diye gelsem sevinir misin sorun yokmus demek ki diye yoksa uzulur musun" diye, kirk kere soyleyince gercek oldu herhalde.
Bir yandan da acaba daha once de kalabilirdim de hep korundugum icin mi kalmadim diye dusunuyorum. Kismet artik ne diyeyim. Evlenince ugrasirsam eger o daha kotu olur.
Tesekkurler.İnşallah istediğin zaman tekrar hamile kalabilirsin.
Oyle ama sonucta isyeri, ne gerek var?
Şuan yaptıracağın kürtaj,ilerde tekrar hamile kalmanı etkileyecek mi? Tam olarak sağlık sorununu bilmiyorum ama birdaha çocuğun olmama ihtimali varmı? Bunu iyice araştırsaydın bence..Hanimlar merhaba, internette aradim ancak emin olamadim, en iyi buradan bilgi alabilirim diye size sormak istedim.
Onumuzdeki hafta kurtaj olacagim ancak rapor alip isyerine vermem lazim. Su an hamileligimi kimse bilmiyor, dolayisiyla kurtajin da bilinmemesi gerekiyor. Bu sekilde rapor alip isyerine verenler bana raporda ne yazdigini, ne icin verildigini soyleyebilir mi?
Hah geldi ahlak zabıtalarıKürtaj olduğun yazar...madem çekiniyosun korunmasız ikişki niye...
Ben de bilmiyorum. Zaten olmamasi gerekiyordu, simdi bu nasil etkileyecek bilmiyoruz. Cunku sorunun nedeni tespit edilememisti. O nedenle nasil oldugu da su an belli degil, sonra yine tahliller yapilacak.Şuan yaptıracağın kürtaj,ilerde tekrar hamile kalmanı etkileyecek mi? Tam olarak sağlık sorununu bilmiyorum ama birdaha çocuğun olmama ihtimali varmı? Bunu iyice araştırsaydın bence..
Tutarsizlik yok.Senin bu hikayede tutarsız canım bi diyosun hamile kalmam için hormon tedavisi olmam lazim kalamam bi diyosun korunduk bi diyosun korunduğum için mi kalamadım acaba..so ra diyosun bir kere korinmadım kaldım ceee ben düzelmisim...ve çocuk sahibi olmakta zorlancaksan böyle bir durumun varsa sağlık açısında kıyıpta aldıramazsın bile bence...yaa akşam akşam iyi kekliyosun ha...kürtaj olunca diş çektirdi yazmıyo tabi..ayrıca yeni nüfus cüzdanlarında geçirdiğimiz hastalıklar ameliyatlar operasyonlar alerjilerimiz herşey yazacak...ayrıca ben kimsenin ahlak zabıtasıda değilim ama bana bunu yazan arkadaşa söyleyeyim sen pek bi zabıta olmuşsun zaten...
Bu tür konularda illa senin gibi ahkam keseni çıkıyor ben de sizin zabıtanızım zoruna mı gitti? O bilmiyordu korunmayı değil mi? Burada konu açan herkesin derdi bir fikir alıp yoluna bakmak. Eleştirmek ve sorgulamak kimsenin haddi değil. İnsanların zaten pskolojileri kötü ne gerek var bu saçmalığa aklım almıyorSenin bu hikayede tutarsız canım bi diyosun hamile kalmam için hormon tedavisi olmam lazim kalamam bi diyosun korunduk bi diyosun korunduğum için mi kalamadım acaba..so ra diyosun bir kere korinmadım kaldım ceee ben düzelmisim...ve çocuk sahibi olmakta zorlancaksan böyle bir durumun varsa sağlık açısında kıyıpta aldıramazsın bile bence...yaa akşam akşam iyi kekliyosun ha...kürtaj olunca diş çektirdi yazmıyo tabi..ayrıca yeni nüfus cüzdanlarında geçirdiğimiz hastalıklar ameliyatlar operasyonlar alerjilerimiz herşey yazacak...ayrıca ben kimsenin ahlak zabıtasıda değilim ama bana bunu yazan arkadaşa söyleyeyim sen pek bi zabıta olmuşsun zaten...
Sevgili kardeşim forumun sıkı takipçisiysen bu tarz saçmalıklarla karşılasacağını biliyor olmalısın. Yorum sayısı arttıkça canın daha çok sıkılacak zaten hassas bir süreçtesin. Bence konunu kapattır ve yorumları okuma zaten edineceğin fikri edinmiş olmalısın. Kendini üzersin ve ben buna çok üzülürüm. Asla muhasebe hesabı yapma. Kendini üzme.Tutarsizlik yok.
Tibbi olarak hormon tedavisi gormeden hamile kalamiyor(d)um.
Ancak korunmak sadece hamilelik icin degil bildiginiz gibi, cinsel yolla bulasan hastaliklar icin de korunmak gerekir. Bu nedenle de korunuyorum.
Son bir-iki iliskimde korunmadik ancak hamile kalma ihtimalim olmadigini dusundugum icin bu konuda endiselenmedim.
Aksam aksam kekleyecek olsam cok daha sansasyonel konular bulabilirdim degil mi? Ornegin "aldirayim mi" diye baslik acar, sonra kenara gecer tartismalari izlerdim.
İkincisi su anda aldirmakla ilgili bir dusuncemi veya neler hissettigimi paylasmadim, dolayisiyla bunu bilmenize imkan yok. Sadece su an dogurmam mumkun degil.
Tesekkur ederim. Sirf konu buralara kaymasin diye mumkun oldugunca detay vermeden, net bir sekilde sormaya calistim ama yeterli olmuyor maalesef.Bu tür konularda illa senin gibi ahkam keseni çıkıyor ben de sizin zabıtanızım zoruna mı gitti? O bilmiyordu korunmayı değil mi? Burada konu açan herkesin derdi bir fikir alıp yoluna bakmak. Eleştirmek ve sorgulamak kimsenin haddi değil. İnsanların zaten pskolojileri kötü ne gerek var bu saçmalığa aklım almıyor
Korunmakla ilgili kismi yeterince acikladim diye dusunuyorum.İnsanların cinsel tercihlerine karışma taraftarı hiçbir zaman olmadım..Biriyle birlikte oldum deseydin normal karşılardım lakin KÜRTAJ cinayettir hele ki fuzuli bir sebepten ötürü ise.
Camiyi soyan kılıfını hazırlar demişler bir halt yerken biraz düşünmeli insan korunsaydın bir yolunu bulup.Cahil olmadığını düşünüyorum..
Kim yadırgarsa yadırgasın beni o karnında ki evladına yazık.Senin bir kaç dakikalık zevkin için değer mi cana kıyılmasına.Allah'ım sen bilirsin ama kimlere evlat veriyorsun kurban olduğum gör.
Bir çok kişinin dediği gibi doktora bunu söylesen anlayacak ve bir hastalık yazacaktır, endişe etme. Yoksa da zaten aynı gün hayatınıza devam edebilirsinizTesekkur ederim. Sirf konu buralara kaymasin diye mumkun oldugunca detay vermeden, net bir sekilde sormaya calistim ama yeterli olmuyor maalesef.
Allahım s3n bilirsin diyip ardından kimlere veriyorsun diye sorgulamak allahın kudretini sorgulamak, dolayısıyla şirk koşmaktır.İnsanların cinsel tercihlerine karışma taraftarı hiçbir zaman olmadım..Biriyle birlikte oldum deseydin normal karşılardım lakin KÜRTAJ cinayettir hele ki fuzuli bir sebepten ötürü ise.
Camiyi soyan kılıfını hazırlar demişler bir halt yerken biraz düşünmeli insan korunsaydın bir yolunu bulup.Cahil olmadığını düşünüyorum..
Kim yadırgarsa yadırgasın beni o karnında ki evladına yazık.Senin bir kaç dakikalık zevkin için değer mi cana kıyılmasına.Allah'ım sen bilirsin ama kimlere evlat veriyorsun kurban olduğum gör.
Biliyorum, zaten gelecek muhtemel tepkilere hazir actim basligi. Su anda kapattirmayi dusunmuyorum cunku dusunmedigim bazi acilardan yardimci olacak mesajlar geliyor.Sevgili kardeşim forumun sıkı takipçisiysen bu tarz saçmalıklarla karşılasacağını biliyor olmalısın. Yorum sayısı arttıkça canın daha çok sıkılacak zaten hassas bir süreçtesin. Bence konunu kapattır ve yorumları okuma zaten edineceğin fikri edinmiş olmalısın. Kendini üzersin ve ben buna çok üzülürüm. Asla muhasebe hesabı yapma. Kendini üzme.
sağlıkla bitir operasyonunu.
geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?