kürtaj sonrası adet düzensizliği

sultan__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
1.480
500
173
kürtajdan sonra 2 kez adet gördüm. ilk adet 33 gün sonra geldi. 2. adet 14 gün sonra geldi. şuan adetimin 24. günü ve sabahtan beri yine sancım var ama gelen giden yok. kürtajdan sonra adetiniz nekadar sürede düzene girdi. yumurtlama eskisi gibi miydi birde geçen ay 2 gün adet gördüm kesildi bidaha gelmedi. nulunduğum yerde doğru düzgün doktorda yok ki. kürtajdan önce fsh 5.6ydı şimdi 9.5 neden yükselmiş olabilir sizce?

Canım kurtajdan sonra6 ay kadar duzensızlık olur korkma hıc morelını yuksek tutda adetlerın duzene gırsın cunku morel onemlı ınan bedenımızı beyın yonetıyo ben ocak 29da oldum ılk adetım 33 gun somnra geldı sonrad duzene gırdım cok sukur ya duzunsızlık yasamadım allah bın sukur ama bende cok kotu gunler gecırdım sınız krızlerı falan sımdı ıyıyım atlattım

merhaba normalde 4 ile 6 hafta arasında ilk adet görülüyormuş doğru mu? gecikme olunca doktora başvurmak lazım ama orda dr yokmuş. bende cumartesi günü 6+5 günlük bebeğimi kaybettim düşük oldu da.

merhaba. bende 1 nisan da kürtaj oldum. ilk adeti bende 33 gün oldum. ama haala ikinci adeti bekliyorum ama yok yok yok. bugün 45 gün oldu yok. belim kasıklarım ağrıyor. test yaptım bebek mi var diye o da yok (zaten korundum olmazdı)
gün içinde Dr umu aradım ne yapim diye yarın hemen gel dedi. ben de çalışıyom falan dedim kızdı. zaten bir düşüğün var iş sağlığından önemli mi diyor.
offf off.....

Kızlar bakın bu konuları ıhmal etmeyn lutfen cunku adet duzenı cok onemlı gercekten bı daha bebek sahıbı olmamız ıcın en onemlı sey adet duzenı yanı ben ılk adetımı 5 martta oldum ıkıncı adetımı 2 nısanda obur adetım 2 mayıs hazıranda 1 hazıran yanı normal bence ama bıde dedıgım gıbı morel duzenı etkılıyo kızlar.

aslında benim adet gayet düzenli. 24. gün sancı giriyor. 24. günün akşamı adet geliyor. bu ay dostinex vermişti prolaktin için onu kullanıyorum. hamileykende adet günü bu şekilde dayanılmaz sancılar çekmiştim. kat kat sarmıştım karnımı ağrıdan. ama insan hisseder ya hamile olduğunu şuan adet olacağımı hissediyorum. bu ay soğan suyu ve civan perçemi içeceğim bakalım.

ben ilk adetten sonra korunmayı bıraktım. ama belkide düzene girmek için korunmak gerekiyor. hamilelik ihtimali olmayınca daha rahat oluyordur belki insan. rahim toparlamazsa hamile kalınmaz bence korunmasanda. benim süre 10 gün sonra doluyor. dün gibi bugün gibi 3 ay oldu

canım bak bende cok uzuldum yıprandım ama ınandım bı daha anne olacagım dedım subatta tum umıdım umudum tukenmıstı annemlerde kalıyordum her gun aglıyordum bıde kurtajdan sonra kontrele gıttıgımde bı kac sorun yasadım ıstebunlar oldukca daha cok uzuldum agladım ama aglamak hıc bıseyı gerı gtrmez bu yuzden her gun dua ettım ama her gun allaha elımı acıp yalvardım benı tekrar anne olmamı saglaması ıcın ve ınanıyorum olucam ve ruyamda da gordum ben cocugumu oglum oldugunu he suan daha hamıle degılım ama ısallah olucak folık asıt ıcıyorum suan b 12 ıcıyorum bakalım bıraktım 4 ayımdayım rahım tparlanmıs gecen doktora gtmıstım ıyı suan dedı yumurtan var bak dedı kalabılırsın dedı allah a dua edıyorum ısallah saglıklı bı bebegımız olur ısteyen herkesın canım,

kızlar ben düşük sebebiyle kürtaj olalı dün 3 hafta oldu ve ben dün adet oldum bugün de devam ediyo kanamam ama azar azar geliyo, karnım ve belim ağrıyo adet sancısı gibi
kürtajdan sonra 3 hafta az değil mi adet olmak için kafam karıştı benim
benim gibi olan başka kimse var mı acaba?

Merhaba size birşey soracaktım cevaplarsanız cok sevinirim ben 26 temmuzda bebeğimin kalp atışı olmaması nefeniyle kürtaj oldum ilk adetimi ve 2.adetimi oldum 3 adetimi 40 gün oldu hala olmadım. Okuduğum kadarıyla aynısını yaşamıssınız hamile değilim korunmama rağmen yine test yaptım negatif siz nasıl bir yol izlediniz doktora gittinizmi?adet söktürücümü. Kullandınız kendiliğindenmi geldi regliniz

Merhaba,
öncelikle geçmiş olsun, ALlah bir daha yaşatmasın.
benim adetlerim normal dönemlerde hep düzensizdi, kürtaj sonrası da uzayınca 4. ay farklı bir DR a gittim, dedi ki; senin vücudun da böyle yapcak bişey yok, bir sorun yok. ve beklemene gerek yok dedi, 4. adetten sonra şimdi tekrar hamileyim.
Allah nasip ederse 13 haftalık oldum.
herşey Allah'tan o ol deyince oluyor. dua ve pozitif düşüncelerle inşallah sizde en kısa sürede hamile kalır bebeğinize kavuşursunuz.

İnanın çok sevindim. Rabbim tAmamına erdirsin inşallah.benimde öncesinde düzensizdi.pko var.ama kürtaj gecmişi olunca insan panik yapıyor:)iyi dilekleriniz için çok teşekkürler AMİN Sağlıkla kalın

İnanın çok sevindim. Rabbim tAmamına erdirsin inşallah.benimde öncesinde düzensizdi.pko var.ama kürtaj gecmişi olunca insan panik yapıyor:)iyi dilekleriniz için çok teşekkürler AMİN Sağlıkla kalın

Bende kürtaj olunca ve forumda yapışıklık vb şeyler okuyunca panik olmuştum ama başka yerlerde şöyle birşeyde okudum kürtaj olunca için temizleniyor ve vücut tekrar bebek arıyor. benimde öyle oldu.
hiç beklemedim çok şükür.
bir de şöyle bişey okumuştum yurt dışında yapılan bir araştırmaya göre(galiba yurt dışıydı:) kürtajdan veya düşükten sonra 6 ay içinde gebe kalındığında düşük ve ölüm riski azalıyormuş. inşallah öyle olur.
içini ferah tut herşey olacağına varıyor. biz ne yapsak boş.

Allahın izniyle bende çok beklemem înşallah .bende yapışıklıktan korktum açıkcası.kürtajdan sonra adet miktarında azalma olmuşmuydu sizde ?

kizlar yardim benekim21 de kurtaj oldum kasim 21 de regl oldum ama bu ay hala yok olmadim test yaptim 2 gun once bebekte yok ama regl de yok kafayi yicem niekii bole olan varmi nolabilir acaba kuzlar dr a gitsemmi..

11 aralıkta 12 haftalık bebeğim kürtajla alındı. Ben de henüz olmadım . Hiç belirti de yok, bir sürü kötü şey okudum. 40 gün olmazsa doktora gitmek gerektiğini okudum. İnşallah gerek kalmaz.

11 aralıkta 12 haftalık bebeğim kürtajla alındı. Ben de henüz olmadım . Hiç belirti de yok, bir sürü kötü şey okudum. 40 gün olmazsa doktora gitmek gerektiğini okudum. İnşallah gerek kalmaz.

dün kürtaj oldum bugün kanamam kesildi sizce normal mi beni de bilgilendirirseniz sevinirim doktor telefonuma cevap vermedi

dün kürtaj oldum bugün kanamam kesildi sizce normal mi beni de bilgilendirirseniz sevinirim doktor telefonuma cevap vermedi

geçmiş olsun, benim de hiç kanamam olmadı. 3 gün kahverengi leke geldi sadece o da çok çok azdı. doktor kanaman olmaz, eğer adet kanaması gibi 3 günü geçen kanaman olursa mutlaka gel demişti. şükürler olsun ki bi sıkıntım olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…