kürtaj sonrası adet düzensizliği

ya bide bişey sorucam kürtajdan sonra vücudumda ne gibi değişiklikler olur göbeğim çok şiş ve inmiyor sanki bedenimde büyüdü gibi (( Kilom aynı ama olmayan pantolonum oluyor bide rahimde falan bi değişiklik olur mu acaba :S

regl olunca ve düzene girince şişlik kalmıyor.

çook teşekkür ederim ilgine çok sağol canım o zaman bir ay sonra adet olduktan sonra düzene giricek inşallah.Allahım kimseye yaşatmasın.

amin. doktor, iki fazlı hormon prepatı yazan bir ilaç vermişti ismini hatırlayamadım içince 21 tane vardı bitince adet olacaksın demişti ve öyle de olmuştu, o da kilo aldırdı bana. sen de kullanıyorsan yemene dikkat et. ikinci adetim günde 1'er damla geldi, şimdi yine adet oldum bu kez her şey yolunda. sende de olursa korkma diye bunları da söyleyeyim dedim tekrardan geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın.

Teşekkür ederim acaip iştahım açık zaten tam obur oldum :) lekelenmem yeni bitti artık diğer aya bakalım adetim nasıl olacak

Yine ben yaa kürtajdan 22 gün sonra adet oldum ve kanamam normal adet kanaması gibi değil koyu kırmızı ve normal olduğumdan daha çok geliyor yardımcı olur musunuz ( drada gitmek istemiyorummm

kızlar kürtaj olalı 55 gün oldu ve hala adet olmadım doktor bi ilaç adı verdi iç 10günde olursun dedi..ama içmek istemiyorum içim dışım ilaç oldu..benim gibi olan varmı?

merhaba arkadaşlar
bende 19 ekimde kürtaj oldum 10,5 haftada üzerinden normal 2 adet geçirdim ocak 28 de olmam gekirken şubatin 8 i oldu hala adet görmedim yazilanlara göre bu durumda olan arkadaşlar var normal bir seyirmi .
haftaya doktora gideceğim bakalım ne diyecek burdan paylaşirim sizlerle

İnancımizi kaybetmeyelim , Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun
en kisa zamanda hayirlisi ile bizlere de nasip eder Rabbim insallah anne olmayi .
sevgiler .

canım çok geçmiş olsun bende ayını durumdayım 14 aralıkda kürtaj oldum hala adet olmadım..doktora gidersen yaz canım merak ediyorum bende..40 güne kadar normalmiş sonrasında ilaç veriyor doktor ben içmedim hala doğal yolla olmayı bekliyorum..rabbim hepimize şifa versin ve hayırlı bebekler inşallah..

arkadaşlar kürtaj olmak adet düzenini bozmazmış. sadece bir kaç ay hatta ilk adettensonra düzelirmiş yani kürtaj adet düzenini bozmuyor. önceden neyse o şekilde gidermiş. benimde adetm yeni gldi 3 mayıs dı kürtaj oldum bebişimin kalbi durdu 9 haftalık olması gerekiyodu belki daha küçüktü. ama bitürlü gelmiyor damla damla karnım ağrımıyor beklicem stres yapmadan ve soğan suyu civanperçemi içicem bakalım inşallah gelir ağustos dada yumoş takibine gidicem famera benim bebişimi yine getircek inşallah........umutsuz olmayın üzülmeyin sakın adet süzeniniz bozulmasın en kısa zamanda anne olmak silegiyle allah yardımcımız olsun..........

merhaba bende 26 eylülde kürtaj oldum 24 ekimde iilk adetim ve bugünde ikinci adetim cok erken değilmi bu durumda olanlar varmı acaba

Arkadaslar 5 martta vakum yontemi ile kürtaj oldum 4_5gun hafif lekelenme oldu ve bitti.bugun kurtaj olali 12. Gun ve sanirim adet olucam hem karnim ve kasiklarim agriyor hem de hafif pembe lekelenme var acaba adet mi oluyorum sizce cok erken degilmi canım sıkıldi ya herkes kurtaj sonrasi en az bir ay sonra adet olmus benim ki niye bukadar erken veya adetmi yoksa sirf lekelenmemi lutfen yardim edin

merhaba öncelikle geçmiş olsun.korkmana gerek yok büyük ihtimalle adet olucaksın.benimde erken olmuştu.yinede kafanda soru işareti kalmasın dr git.

merhaba ,ben henüz katıldım aranıza ..bende maalesef 27 şubatta kürtaj oldum.ilk adetim normal sayılabilecek zamanda 25 martta geldi.fakat çok az oldu.ancak 2. adetim 29 nisan olmasına rağmen hala ortalarda yok..illaki stres oluyorum .test negatif çıkıyor,hamilede değilim ..zaten yeniden hamilelik durumum zayıf..
acaba aranızda bu tarz bir şey yasayan var mı ? endişelen meli miyim ?
yada az daha beklemeli miyim ?
yardımcı olabilirseniz sevinirim..

ve..kimse yazmadı ...
benim 2.adetim 38 gün sonra olabildi.Önce yaklaşık 1,5 gün kahverengi geldi ve az..yine korktum ancak sonra normal rengine ve normal akış hızına döndü..artık rahatladım ..içimdeki endişelerden kurtuldum ve rutin hayatıma geri döndüm ..bunu yazmamın sebebi eğer benden sonra benzer bir durum yasayan olursa endişelenmesin..yasadığım olaydan çıkardığım kadarıyla bireysel farklılıklar diye bir şey var yani her insan duygularını yada fiziksel değişikliklere uyum sürecini farklı yasaya biliyor .sonuç da rahmimiz de önemli bir işlem gerçekleşiyor ve tedavi hemen hastahaneden çıkınca bitmiyor vücudumuz tedaviye devam ediyor..kiminin daha çabuk kiminin daha hızlı..Allah tekrar yaşatmasın..isteyen herkese hayırlısıyla hayırlı zamanlarda sağ salim kucağına bebeğini almayı nasip etsin.Tavsiyemdir ;zaten bozuk olan psikolojinizi internetden faydalanayım ,bilgi alayım ,öğreneyim diye gezinirken,daha da bozmayın..ADET DÜZENİNDE BOZULMALAR İLK BİR KAÇ AY GAYET NORMAL 15 şubattan bu yana internet geçmişime baktığımda hep bu konuyla ilgili aramalar yapmışım şimdi tüm internet geçmişimi siliyorum ve tekrar tekrar Allah'a şükrediyorum ,dua ediyorum.
Buda benim hikayemdi..Hoşça kalın!

kızlar selam

ne yazıkkı bende 20/04 gebeliği sonlandırdım.. 29/05 adet gordum biraz sabırlı olmanızı öneririm

sağlıkla kalın

merhaba hanımlar 1 ekimde bebeğimn kalp atışının durması nedeniyle kürtaj oldum 40 gün sonra regl gördüm fakat bu ay hala regl olamadım yanı hamılede değilim adet düzensizliği kürtajdan sonra yasanıyormu normalmi=? daha önce böyle bır sorunum yoktu

Bu Yazınız içimi çok ferahlattı. Şuan aynı durumdayım 2,adeti daha olmadım. Peki şimdi siz nasıl oldunuz

çok moralim bozuk ve ıyıce umutsuzluga kapılmaya başladım.. 3 gün oldu hala adet görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…